sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

URA si FURiA.... ce va enerveaza cel mai mult Evaluare topic: - - - - -

#31 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 29 August 2009 - 07:24 PM

Vezi postareateasa, la Aug 29 2009, 08:14 PM, a spus:

Am ajuns la concluzia - poate strâmbă pentru unele urechi - că A IERTA NEIERTATUL nu înseamnă decât proliferarea răului şi extinderea sa ca o pecingine.
De ce să iert un calomniator, un om care minte, omoară, violează? Pentru a le da exemplu şi altora să facă la fel?
Să transpire căindu-se, nu să-i dau eu mură-n gură totul. :P

inteleg ce vrei tu sa spui si sunt total de acord. ideea mea avea insa o nuanta putin diferita de ce ai inteles tu.
o sa incerc sa mai explic odata tot intr-un singur post.
ma refer la o iertare care are mai degraba legatura cu o stare interioara care sa te ajute sa te dezvolti normal si in continuare. e destul ca ai fost victima unei anume crime...
as fi chiar absurda sa emit ideea de a ridica piedestal impodobit cu flori pentru criminali. sa fie pedepsiti! fara lege unde am ajunge?
singura diferenta e in atitudine. e adevarat ca nu am trait vreo nenorocire extrema si vb prin prisma a ceea ce simt eu acum. ura nu ajuta nimanui, sau crezi ca ajuta?
0

#32 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-September 06

Scris 29 August 2009 - 07:31 PM

Vezi postareamica_curioasa, la Aug 29 2009, 08:24 PM, a spus:

ura nu ajuta nimanui, sau crezi ca ajuta?

Nu mă refer la ură. Când un părinte îşi mustră copilul şi-l urechează usor, gestul nu include ura, ci dorinţa de a-şi preveni pruncul, de a-l feri, de a-l face să înţeleagă că nu e frumos să lipeşti guma de mestecat de chelia domnului care stă în faţa ta la rând la lapte şi nici să-i dai fusta jos duduiţei cu picioare lungi. :P

Nu mă interesează ura, ci A ACŢIONA de dragul DREPTĂŢII. Aici incluzându-se pedepsirea celor care îşi biciuiesc semenii prin necinste, sabie, tun, mitralieră, teroare, viol, minciună, tortură sufletească etc.

Cu paşi mici se ajunge la rezultate uimitoare.
0

#33 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 29 August 2009 - 07:39 PM

Vezi postareateasa, la Aug 29 2009, 08:31 PM, a spus:

Nu mă refer la ură. Când un părinte îşi mustră copilul şi-l urechează usor, gestul nu include ura, ci dorinţa de a-şi preveni pruncul, de a-l feri, de a-l face să înţeleagă că nu e frumos să lipeşti guma de mestecat de chelia domnului care stă în faţa ta la rând la lapte şi nici să-i dai fusta jos duduiţei cu picioare lungi. :pardon:

Nu mă interesează ura, ci A ACŢIONA de dragul DREPTĂŢII. Aici incluzându-se pedepsirea celor care îşi biciuiesc semenii prin necinste, sabie, tun, mitralieră, teroare, viol, minciună, tortură sufletească etc.

Cu paşi mici se ajunge la rezultate uimitoare.

:P cred ca la subiectul asta am ajuns la un consens.
e lucru mare :P
0

#34 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 21-September 06

Scris 29 August 2009 - 07:42 PM

Vezi postareamica_curioasa, la Aug 29 2009, 08:39 PM, a spus:

:P cred ca la subiectul asta am ajuns la un consens.
e lucru mare :P

Cred că dacă le mai dezbăteam oleacă şi pe celelalte, tot la consens ajungeam. O idee tu, una eu şi le puneam cap la cap, îmbinându-le. :pardon:
0

#35 Utilizator offline   Roxana@ Elena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 30 August 2009 - 05:32 PM

Urasc alcoolul..si ce face alcoolul din oameni,urasc minciuna (da din pacate in fiecare zii ma intalnesc cu ea) apoi urasc violatori...cei care abuzeaza sexual si toate cele....pe aia i-as castra pe viu :) ...si acu cel mai mult urasc durerea de rinichi...... :)

Aceasta postare a fost editata de ingeras23: 30 August 2009 - 05:33 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Nume
ce nume le-ati pune copiilor vostri?
PunkY StylE  4 2.540
Replici noi Colindatorii on-line Alethia  7 5.774
Topic inchis AJUTOOOOOOOOOOOOOOOR
PLS PLS DACA E CINEVA PE AICI
Darkyn  1 1.683
Hot Topic (New) Atasamente Ce parere aveti despre bataia dintre fete sau CATFIGHT?
Fetele ar putea povesti intamplari (paruieli) din copilarie:)
torent  64 13.599
Replici noi e urat rau afara...cine vrea sa se plictiseasca impreuna cu mine...?:( your_angel  4 4.426