sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

URA si FURiA.... ce va enerveaza cel mai mult Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Cozolinofly 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 09-August 09

Scris 28 August 2009 - 10:48 AM

Bun... nu am gasit un topic despre URA... asa ca am deschis eu unul ... as vrea sa postati ce va enerveaza cel mai mult si ce urati Incep eu= ma enerveaza acel gen de persoana care se baga in seama cu mine numai gand are nevoie de mine mai pe scurt Prieteni care apeleaza la mine doar din nevoie Urasc sa fiu mintit .. folosit si sa fiu lasat balta in momente grele..:x
0

#2 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 28 August 2009 - 11:19 AM

Obisnuieste'te , asa va fi mereu . :x
0

#3 Utilizator offline   Cozolinofly 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 09-August 09

Scris 28 August 2009 - 07:59 PM

nu am facut topicul ca sa mi se dea sfaturi(scz daca am fost cam nesimtit la fraza asta)..... l-am facut asa sa scrieti ce va deranjeaza cel mai mult
0

#4 Utilizator offline   DidaJames 

• i am the driving force
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 19-November 07

Scris 28 August 2009 - 08:17 PM

io una urasc pana la paroxism prostia constienta, voluntara si persistenta intr-un lucru dovedit a fi gresit.
urasc rutina si complacerea in ea, urasc comoditatea, urasc lipsa de atitudine, asa ca astazi am chemat un vecin cu drujba si am dat jos jumatate de livada: trei visini si nu mai stiu cati pruni si un nuc.
am macelarit tot, am facut carnagiu verde. toata curtea e o masa de frunze si crengi si butuci.
si e doar inceputul. am vrut sa dau jos si unul din meri, da n-am putut ........asa.

si ma mai scoate din minti de nervi ipocrizia.
sa mai zic?
0

#5 Utilizator offline   IuliachristaL 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 11-August 09

Scris 28 August 2009 - 09:15 PM

Vezi postareaCozolinofly, la Aug 28 2009, 11:48 AM, a spus:

Bun... nu am gasit un topic despre URA... asa ca am deschis eu unul ... as vrea sa postati ce va enerveaza cel mai mult si ce urati Incep eu= ma enerveaza acel gen de persoana care se baga in seama cu mine numai gand are nevoie de mine mai pe scurt Prieteni care apeleaza la mine doar din nevoie Urasc sa fiu mintit .. folosit si sa fiu lasat balta in momente grele..:pardon:

la un moment dat si prostia se plateste :P eu nu urasc e mult spus :spiteful: dar ma enerveaza anumite maimutoaice care isi dau cu parerea fara sa ma cunoasca

urasc( ca vorba vine"urasc") oamenii pervesi si incorecti.. nu-mi plac oamenii slabi si fara sperante ptr viitor si cel mai tare ma scoate din sarite acele femei care-si plang de mila si nu fac nimic sa-si schimbe viata in bine, "urasc" oamenii care atunci cand au un necaz nu au suficienta tarie sa o ia de la capat sau macar sa incerce ...ma mai enerveaza barbatii care sunt mitocani si badarani care trateaza femeia ca pe o fiinta de doi lei , ma enerveaza mamele care nu-si iubesc opii si ii abandoneaza , ma enerveaza barbatii care lovesc femeile si cel mai tare femeile care accepta asa ceva ...etc etc mi lene sa mai scriu ca deja m-am incruntat :P
0

#6 Utilizator offline   tosca_5 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 18-March 07

Scris 28 August 2009 - 11:42 PM

Vezi postareaCozolinofly, la Aug 28 2009, 10:48 AM, a spus:

Bun... nu am gasit un topic despre URA... asa ca am deschis eu unul ... as vrea sa postati ce va enerveaza cel mai mult si ce urati Incep eu= ma enerveaza acel gen de persoana care se baga in seama cu mine numai gand are nevoie de mine mai pe scurt Prieteni care apeleaza la mine doar din nevoie Urasc sa fiu mintit .. folosit si sa fiu lasat balta in momente grele..:P

Doar pentru atata lucru esti capabil de ura ?

Obisnuieste-te toata viata vei avea aceasta ...problema , Oamenii care te folosesc si te uita la necaz ...nu sunt prieteni dar nici OAMENI .

Invata sa te bazezi numai pe tine iar daca la greu cineva iti intinde o mana pretuieste-l , este un prieten adevarat. Rara avis.

Scuze , stiu ca nu primesti sfaturi .
0

#7 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 28 August 2009 - 11:48 PM

poate e prea mult spus "urasc" dar cu siguranta dispretuiesc oamenii rai, intriganti, lacomi, prosti, tupeisti, mai ales cand toate astea sunt la un loc.
0

#8 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 25-March 06

Scris 29 August 2009 - 12:06 AM

Ignoranta si ipocrizia ma enerveaza.
Abuzurile copiilor ma fac furioasa.
Urasc violatorii si pedofilii.
0

#9 Utilizator offline   Dany29 

• dany28
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-December 05

Scris 29 August 2009 - 12:41 AM

Eu sunt des furioasa , ma infurii repede ,dar ma si calmez la fel de iute . Nu as putea spune ca am urat sau urasc ceva . Mai degraba nu imi place , displac ceva , pe cineva - de aici si pana la ura , e mare , foarte mare diferenta . Iar ura nu aduce nimic bun . Eu nu am urat pe nimeni , si nici nu vreau sa urasc vreodata .
0

#10 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 25-March 06

Scris 29 August 2009 - 12:55 AM

Vezi postareaDany29, la Aug 29 2009, 12:41 AM, a spus:

Eu nu am urat pe nimeni , si nici nu vreau sa urasc vreodata .

Esti norocoasa!
Sa nu ai parte niciodata de ura iti doresc!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse