sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

1912-2012 Exista vreo legatura intre scufundarea Titanicului(1912) si 2012? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Coco cea Verde 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 23-July 09

Scris 28 August 2009 - 09:26 AM

Buna!
Am deschis acest topic fiindca am o intrebare care ma roade de mult timp si anume: Exista vreo legatura intre scufundarea Titanicului si Sfarsitul lumii?
In 1912 s-a scufundat cel mai mare vapor,iar la 100 de ani dupa aceasta nefericita intamplare intervine sfarsitul lumii.
Voi ce credeti?
0

#2 Utilizator offline   andi_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 22-November 07

Scris 28 August 2009 - 10:02 AM

Pentru cine nu stie inca,Titanicul s-a scufundat din neglijenta echipajului...desi se stia ca se navigheaza prin ape in care exista si ghetari...prostii mergeau la viteza maxima....caci Titanicul este invincibil....de fapt a fost....se pare ca ghetarii sunt mai solizi decat otelul :x Si ce legatura sa aiba titanicul cu o teorie manipulatoare new-age? asa de curiozitate? ce legatura sa aiba? sunt tare curios....:(
0

#3 Utilizator offline   otilia* 

• un zambet...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 06-July 07

Scris 28 August 2009 - 10:21 AM

Vezi postareaandi_, la Aug 28 2009, 11:02 AM, a spus:

Pentru cine nu stie inca,Titanicul s-a scufundat din neglijenta echipajului...desi se stia ca se navigheaza prin ape in care exista si ghetari...prostii mergeau la viteza maxima....caci Titanicul este invincibil....de fapt a fost....se pare ca ghetarii sunt mai solizi decat otelul :( Si ce legatura sa aiba titanicul cu o teorie manipulatoare new-age? asa de curiozitate? ce legatura sa aiba? sunt tare curios....:(

Probabil pe 12 :x

Topic inchis.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Vise
Despre vise si ce credeti ca reprezinta
Grand master D  1 2.725
Topic inchis Scoala cu profil parapsihologic ? jofika  20 9.892
Topic inchis maestrul care doreste exclusivitate nu e intelept ellla  12 3.475
Topic inchis Cateva intrebari despre fiintele extraterestre inteligente. StiintificuL  11 3.088
Topic inchis Atasamente Fantoma=spirit
povestiti-va intamplarile voastre traite cu spirite
mo089  21 12.948