Buna!
Am deschis acest topic fiindca am o intrebare care ma roade de mult timp si anume: Exista vreo legatura intre scufundarea Titanicului si Sfarsitul lumii?
In 1912 s-a scufundat cel mai mare vapor,iar la 100 de ani dupa aceasta nefericita intamplare intervine sfarsitul lumii.
Voi ce credeti?
Pagina 1 din 1
1912-2012 Exista vreo legatura intre scufundarea Titanicului(1912) si 2012?
Scris 28 August 2009 - 10:02 AM
Pentru cine nu stie inca,Titanicul s-a scufundat din neglijenta echipajului...desi se stia ca se navigheaza prin ape in care exista si ghetari...prostii mergeau la viteza maxima....caci Titanicul este invincibil....de fapt a fost....se pare ca ghetarii sunt mai solizi decat otelul
Si ce legatura sa aiba titanicul cu o teorie manipulatoare new-age? asa de curiozitate? ce legatura sa aiba? sunt tare curios....
Scris 28 August 2009 - 10:21 AM
andi_, la Aug 28 2009, 11:02 AM, a spus:
Pentru cine nu stie inca,Titanicul s-a scufundat din neglijenta echipajului...desi se stia ca se navigheaza prin ape in care exista si ghetari...prostii mergeau la viteza maxima....caci Titanicul este invincibil....de fapt a fost....se pare ca ghetarii sunt mai solizi decat otelul
Si ce legatura sa aiba titanicul cu o teorie manipulatoare new-age? asa de curiozitate? ce legatura sa aiba? sunt tare curios....
Probabil pe 12
Topic inchis.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ciudat
Astrologie si paranormal sau medicina |
viseanicolae | 21 | 9.798 |
|