sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Şintoism Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   tota_puri 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 25-March 08

Scris 28 August 2009 - 01:33 AM

Imagine amplasata
calea/poarta zeilor

Şintoismul este printre cele mai intacte şi deci complete forme care aparţin curentului tradiţional adică mai pe româneşte „Şamanism hiperborean”, care se întinde de-alungul Siberiei până în America de Nord. Multe concordanţe mitologice şi culturale şi chiar vestimentare demonstrează asta. Mongolii, japonezii şi indienii roşii, toţi întrupează – sau au întrupat – partea eroică a Rasei Galbene.
Asemănarea între cântecele şintoiste vechi şi cele ale indienilor roşii este izbitoare: „Ho, acum e timpul! – Ho, acum e timpul” – Ho! Ha! Psha!” Veniţi copiii mei! – Veniţi copiii mei” (cel mai vechi uta japonez, care vine a parvenit prin războinicii fondatorului dinastic imperial Jimmu Tenno) - „Trebuie să apară! – Îi vei vedea! – Oamenii călare or să apară – un om fulger o să apară – Ei vor apărea, priveşte! (Sioux) - „Acum soarele care răsare – şi-a trimis razele către pământ – venind de departe – venind din afară – un mare număr (de războinici) venind din afară, he yo! (Pawnee) - „Făceţi-ne să vedem, e reală? Făceţi-ne să vedem, e reală, această viaţă pe care o conduc? – Voi, Fiinţe divine, care sălăşluiţi pretutindeni – făceţi-ne să vedem, e reală – această viaţă pe care o conduc?” (Pawnee).

Imagine amplasata
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Chestionar:    Atasamente considerati Vechiul Testament de inspiratie divina
va rog un singur raspuns, fara a dezbate si fara dialoguri
Ravl  32 10.619
Topic inchis Dumnezeu exista stiucarul  609 46.920
Topic inchis 2012, sfarsitul? Lazio  44 8.396
Topic inchis Miracolul Coranului in Medicina
intre Coranul cel Sfant Si Stiinta
iman  20 8.094
Topic inchis Atasamente Fiii lui Dumnezeu
Biblia si paleo-astronautica
harald  59 16.707