Carti de varsta mea ce as putea sa-mi iau?
Scris 28 August 2009 - 06:43 PM
multumesc mult de tot tocmai mi-am cumparat 2 carti:L.A candy de lauren conrad si he's with me de tamara summers sunt nerabdatoare s-o citesc pe prima aa si daca vreti sa stitit au fost doar 36 de lei fiecare
Scris 28 August 2009 - 10:50 PM
36 de lei fiecare?!
Eu azi am dat prin Carturesti si am gasit vreo 10 cari bune cu preturi de 5 sau 10 lei.
In fine.
Sa ne spui si noua cum au fost cartile.
Eu azi am dat prin Carturesti si am gasit vreo 10 cari bune cu preturi de 5 sau 10 lei.
In fine.
Sa ne spui si noua cum au fost cartile.
Scris 29 August 2009 - 12:16 AM
''Dimineata iubirii'' de George Sovu,asta citeam la 17 ani.....Frumoasa foc!
O recitesc oricand cu placere si-mi amintesc fiorii de atunci.
O recitesc oricand cu placere si-mi amintesc fiorii de atunci.
Scris 10 January 2010 - 11:49 PM
Măi, nu ştiu cum poţi avea 17 ani şi să nu-ţi placă romanele de dragoste, sincer 
En fin. Poate te pasionează cele cu elevi & şcoală: īncearcă Cişmigiu & Co. de Grigore Băjenarul. Sau cere cuiva Twilight, că e dinasta pt vārsta noastră
En fin. Poate te pasionează cele cu elevi & şcoală: īncearcă Cişmigiu & Co. de Grigore Băjenarul. Sau cere cuiva Twilight, că e dinasta pt vārsta noastră
Scris 24 January 2010 - 11:31 PM
sarazin79, la Aug 28 2009, 01:52 PM, a spus:
eu am inceput cu concertul...si am citit de dragul ei si radacini si drumul ascuns
si tin minte ca pe vremea aia faceam paralela intre ea si camil petrescu
dar cum spuneam...gusturi
oricum, nu as recomanda o carte care nu mi'a placut
ca'mi adusei aminte: jurnalul laurei palmer- parca asa se numea cartea legata de filmul twin peaks, nu? aia s'ar putea sa'i placa
si tin minte ca pe vremea aia faceam paralela intre ea si camil petrescu
dar cum spuneam...gusturi
oricum, nu as recomanda o carte care nu mi'a placut
ca'mi adusei aminte: jurnalul laurei palmer- parca asa se numea cartea legata de filmul twin peaks, nu? aia s'ar putea sa'i placa
si mie mi-au placut scrierile Hortensiei Papadat-Bengescu, iar Camil Petrescu in mod special. apoi mai sunt Mihail Sebastian, Mihai Drumes, Mircea Eliade, Radu Tudoran, Cella Serghi..
Scris 04 November 2010 - 11:52 PM
stiu ca e vechi forumul dar vroiam sa te intreb satanik, de unde ai luat cartea L.A. candy de lauren conrad ? Multumesc.
Scris 20 August 2011 - 06:01 PM
Citeaza
buna
am 17 ani si as vrea sa-mi iau o carte mai de varsta mea , pana acum am citit romane de dragoste dar nu prea ma mai incanta am citit de curand jurnalu sexual al unei adolescente mi-a placut mult daca stiti si alte carti asemanatore si nu numai va rog sa-mi raspunde-ti multumesc mult
am 17 ani si as vrea sa-mi iau o carte mai de varsta mea , pana acum am citit romane de dragoste dar nu prea ma mai incanta am citit de curand jurnalu sexual al unei adolescente mi-a placut mult daca stiti si alte carti asemanatore si nu numai va rog sa-mi raspunde-ti multumesc mult
la ce nickname ai, ţi-aş recomanda biblia lu' lavey.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
cu ce personaj de roman va identificati? |
Helene 23 | 64 | 14.191 |
|
Pasaje preferate din carti!
topic combinat |
midnight-ghost | 396 | 72.441 |
|