Sunt incepator si as vrea sa ma ajutati.
Cum as putea sa pun o tema la index si sa aiba 2 redirectoare la 2 pagini Forum si Site .
As vrea sa pun site-ul meu in motoarele de cautare Google, Yahoo, Msn .
Va multumesc !
Pagina 1 din 1
Va rog sa ma ajutati
Scris 19 September 2009 - 02:27 AM
Da, se vede că eşti īncepător. Nu ai primit răspuns decāt acum, de ce oare? x
O temă la "index", defapt se numeşte template şi este foarte aiurea ca īn pagina principală de pe domeniu să bagi un astfel de "intro...ducere", pune site-ul īn root şi īn meniul acestuia menţionezi (cu link) existenţa forumului. Pe bune?
Google, Yahoo, MSN ş.a. sunt motoare de căutare, acestea (dacă te-ai ocupat cāt de cāt bine de partea SEO) vor indexa automat conţinutul tău. Īncearcă nişte sfaturi de la oameni MARI, site-uri MARI, tutoriale TARI (bune, ok, frumoase, sexy).
Baftăăă!
O temă la "index", defapt se numeşte template şi este foarte aiurea ca īn pagina principală de pe domeniu să bagi un astfel de "intro...ducere", pune site-ul īn root şi īn meniul acestuia menţionezi (cu link) existenţa forumului. Pe bune?
Google, Yahoo, MSN ş.a. sunt motoare de căutare, acestea (dacă te-ai ocupat cāt de cāt bine de partea SEO) vor indexa automat conţinutul tău. Īncearcă nişte sfaturi de la oameni MARI, site-uri MARI, tutoriale TARI (bune, ok, frumoase, sexy).
Baftăăă!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Nu pot intra pe Roportal decat folosind un Proxi | MoselAnca | 2 | 1.343 |
|
Problema hi5 !
Codurile care mergeau ieri azi nu imi mai apar! |
Andrei9619 | 0 | 925 |
|
Primesc Eroare la imaginile de pe Net...
...un X rosu intr-un patrat alb(???) |
Trixi | 2 | 2.732 |
|
Eroare Internet Explorer & Windows.MOR! | TheGrudge | 3 | 10.679 |
|
Internet Explorer / Opera | TZEP | 22 | 11.508 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS