Am gasit o pisicuta scumpa foc, jucausa, blanda si cuminte. Cred ca are vreo 3 luni. Am aflat ca a fost abandonata de cineva, aruncata pur si simplu pe strada. E pisica invatata in apartament si nu va rezista pe-afara, va sfarsi sub rotile masinilor sau in coltii cainilor.
Va rog din suflet, ajutati-ma sa-i gasesc o casa cat mai repede, caci n-am conditii s-o tin si fiecare zi e ca la ruleta ruseasca.
Este neagra cu cateva pete albe pe picioruse si pe piept. Are si "barbita"... O dulceata! Maine pun si poze.
Va rog mult, ajutati-ne !!!
Pagina 1 din 1
[Adoptie] Ajutor Pisica Bucuresti o pisicuta vrea acasa
Scris 25 August 2009 - 10:25 AM
Revin cu noutati: Tzitzi este evident invatata in casa. Azi-noapte am lasat-o in baie si a facut in cadita, la dus, in cel mai indepartat colt. N-a imprastiat nimic, a fost foarte cuminte, desi a fost intr-un loc total strain, incuiata in 2 metri patrati 12 ore.
Cand a auzit ca am venit, a inceput sa miaune ragusit si incet. Doamne, si ce bucurie si rasfat pe capul ei cand am deschis usa si-am lasat-o libera!!! Nu ma mai scapa din ochi, se tine scai de mine acum.
Banuiesc o incrucisare cu un caine. Nu de alta, dar merge la picior!
Acum doarme pe scaun langa mine. Cred ca viseaza la o casuta care s-o primeasca...
Cand a auzit ca am venit, a inceput sa miaune ragusit si incet. Doamne, si ce bucurie si rasfat pe capul ei cand am deschis usa si-am lasat-o libera!!! Nu ma mai scapa din ochi, se tine scai de mine acum.
Banuiesc o incrucisare cu un caine. Nu de alta, dar merge la picior!
Acum doarme pe scaun langa mine. Cred ca viseaza la o casuta care s-o primeasca...
Fisiere atasate
-
TZITZI.jpg (129.25K)
Number of downloads: 17
Scris 25 August 2009 - 11:43 PM
eu as lua-o la bunici, dar sunt din celalat capat al tarii... 
mult succes iti doresc!
mult succes iti doresc!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cane Corso
cumpar pui |
AMYRA_12D | 4 | 2.754 |
|