sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

[Adoptie] Ajutor Pisica Bucuresti o pisicuta vrea acasa Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   dark_light 

• Familia Viperidae
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 18-November 05

Scris 24 August 2009 - 06:58 PM

Am gasit o pisicuta scumpa foc, jucausa, blanda si cuminte. Cred ca are vreo 3 luni. Am aflat ca a fost abandonata de cineva, aruncata pur si simplu pe strada. E pisica invatata in apartament si nu va rezista pe-afara, va sfarsi sub rotile masinilor sau in coltii cainilor.
Va rog din suflet, ajutati-ma sa-i gasesc o casa cat mai repede, caci n-am conditii s-o tin si fiecare zi e ca la ruleta ruseasca.

Este neagra cu cateva pete albe pe picioruse si pe piept. Are si "barbita"... O dulceata! Maine pun si poze.

Va rog mult, ajutati-ne !!!
0

#2 Utilizator offline   dark_light 

• Familia Viperidae
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 25 August 2009 - 10:25 AM

Revin cu noutati: Tzitzi este evident invatata in casa. Azi-noapte am lasat-o in baie si a facut in cadita, la dus, in cel mai indepartat colt. N-a imprastiat nimic, a fost foarte cuminte, desi a fost intr-un loc total strain, incuiata in 2 metri patrati 12 ore.

Cand a auzit ca am venit, a inceput sa miaune ragusit si incet. Doamne, si ce bucurie si rasfat pe capul ei cand am deschis usa si-am lasat-o libera!!! Nu ma mai scapa din ochi, se tine scai de mine acum.

Banuiesc o incrucisare cu un caine. Nu de alta, dar merge la picior! :)

Acum doarme pe scaun langa mine. Cred ca viseaza la o casuta care s-o primeasca...

Fisiere atasate

0

#3 Utilizator offline   Itsi Bitsi 

• Verva
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-October 06

Scris 25 August 2009 - 11:43 PM

eu as lua-o la bunici, dar sunt din celalat capat al tarii... :)
mult succes iti doresc!
0

#4 Utilizator offline   dark_light 

• Familia Viperidae
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 26 August 2009 - 01:48 PM

Vezi postareaItsi Bitsi, la Aug 26 2009, 12:43 AM, a spus:

...
mult succes iti doresc!

care succes i-l doresc si eu pisicii, pentru ca... era intr-un fel de curticica interioara a blocului, a gasit o gaura in perete, a ajuns in subsol si acolo a dat peste un nene care a aruncat-o in strada... :)
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic