the_listener, la Aug 25 2009, 03:10 PM, a spus:
vezi ca aia care se ocupa cu '' sufletul'' NU CUNOSC etapele de formare a ''bebeului'' si de aia
TIMPENIILE DE MAI SUS.... deci afla care e primul organ care se dezvolta si MAI ALES CIND???? deci daca tot aduci '' cunoastere LIPSA '' macar informeaza-te inainte sa '' vorbesti''....ci despre avort (sarcina nedorita) E ALTA VRAJEALA a celor care NU CUNOSC NIMIC DESPRE SUFLET SI CORP.... deci
mai aprofundeaza
multa iubire

pai pot intra in aceasta ''gramada '' cei care recomanda anticonceptionale, cei care cer avort, cei care nu monitorizeaza cum trebuie o sarcina, mama care nu se ingrijeste , a luat anticonceptionale si a avut si avorturi la activ, , tatal care refuza copilul si cere avort etc etc etc..... deci toti sunt vinovati .... si intrebarea mea este DE CE nu ai plecat la spital in momentul in care ai avut dureri MARI ?????
multa iubire
am plecat la urgenta dar nu cred ca vrei sa stii cum am fosta tratata.m-au pus sa astept ptr ca ei au de facut un raport. si am asteptat in timp ce ii imploram sa faca ceva ca pierdeam deja din ce in ce mai multa sange.
sa ma exprim mai frumos, am cerut sa mi se dea ceva sa imi pun intre picioare macar ca deja toata eram plina de sange, si au spus ca nu au vata.
mi-au luat tempreatura intre timp

si niste sange. ca doar nu am pierdut destul
pana m-am saturat sa astept si am fugit din tara sperand ca mai pot salva copilul cumva cumva.
dar pana am trecut granita si am ajuns in ungaria, am lesinat ptr ca am pierdut prea mult sange.si bebica nu mai era.
m-au bagat in sala de operatii si restul nu mai conteaza.
halal Romania!
pe cand s-a terminat totul, m-am reintors in spitalul nostru roman, si inca sangele nu era trimis la analize.asta cred ca spune tot.
deci: UNDE PLEACA SUFLETUL COPIILOR AVORTATI SPONTAN?????????????????? asta ma intereseaza.
Aceasta postare a fost editata de J u l y: 25 August 2009 - 10:01 PM