sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

unde ajung sufletele copiilor avortati spontan? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   otilia* 

• un zambet...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 06-July 07

Scris 25 August 2009 - 08:36 AM

Vezi postareaIuliachristaL, la Aug 24 2009, 11:56 PM, a spus:

ba da are suflet..din mom cand a fost conceput.Va ajunge in rai(sufletul lui ajunge inapoi la Dumnezeu ptr ca acel copil si-a indeplinit misiunea aici :) desi a fost copil nenascut

Dupa ce spun cei care se ocupa cu experientele sufletului inainte sau dupa incarnare,se pare ca sufletul se ataseaza de corp dupa primele 3 luni de la concepere.Si aceast fapt ar fi o cauza pentru care ,in cazuri in care o sarcina nu este dorita sau din motive medicale,un avort este recomandat a se face in primele 90 de zile de sarcina.

Vezi postareaCavalerul_Jedi, la Aug 24 2009, 10:23 PM, a spus:

Parerea mea e ca sunt in Rai.
Eu cred ca Iadul nu exista decat in mintea oamenilor. Cei mai multi traiesc in el, fara sa vada paradisul din jur.

Lume in care majoritatea adultilor se plang de greutati este aceiasi lume in care copii casesc tot timpul motive de bucurie.
Cu timpul sunt invatati sa accepte "realitate"... si intra si ei incet incet in iad.

Impartasesc ideea expusa de tine,Cavalere.
0

#22 Utilizator offline   the_listener 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-April 09

Scris 25 August 2009 - 02:10 PM

Vezi postareaotilia9, la Aug 25 2009, 09:36 AM, a spus:

Dupa ce spun cei care se ocupa cu experientele sufletului inainte sau dupa incarnare,se pare ca sufletul se ataseaza de corp dupa primele 3 luni de la concepere.Si aceast fapt ar fi o cauza pentru care ,in cazuri in care o sarcina nu este dorita sau din motive medicale,un avort este recomandat a se face in primele 90 de zile de sarcina.

vezi ca aia care se ocupa cu '' sufletul'' NU CUNOSC etapele de formare a ''bebeului'' si de aia TIMPENIILE DE MAI SUS.... deci afla care e primul organ care se dezvolta si MAI ALES CIND???? deci daca tot aduci '' cunoastere LIPSA '' macar informeaza-te inainte sa '' vorbesti''....ci despre avort (sarcina nedorita) E ALTA VRAJEALA a celor care NU CUNOSC NIMIC DESPRE SUFLET SI CORP.... deci mai aprofundeaza :)
multa iubire

Vezi postareaJ u l y, la Aug 25 2009, 12:12 AM, a spus:

aseara au inceput durerile. nu foarte mari. toata noaptea m-am rugat ptr noi. spre dimineata durerile erau destul de taietoare, si a inceput sangerarea. pe cand am ajuns la spital, bebica nu mai era.

la ce "gramada de vinovati" te referi?

:doh: pai pot intra in aceasta ''gramada '' cei care recomanda anticonceptionale, cei care cer avort, cei care nu monitorizeaza cum trebuie o sarcina, mama care nu se ingrijeste , a luat anticonceptionale si a avut si avorturi la activ, , tatal care refuza copilul si cere avort etc etc etc..... deci toti sunt vinovati .... si intrebarea mea este DE CE nu ai plecat la spital in momentul in care ai avut dureri MARI ?????
multa iubire
0

#23 Utilizator offline   Walpurgisnacht 

• Mironosiţă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 01-August 06

Scris 25 August 2009 - 02:13 PM

Listener, tu cu siguranta ai fost avortat de stii atatea :)!
0

#24 Utilizator offline   the_listener 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-April 09

Scris 25 August 2009 - 02:17 PM

Vezi postareaCavalerul_Jedi, la Aug 24 2009, 10:23 PM, a spus:

Parerea mea e ca sunt in Rai.
Eu cred ca Iadul nu exista decat in mintea oamenilor. Cei mai multi traiesc in el, fara sa vada paradisul din jur.

Lume in care majoritatea adultilor se plang de greutati este aceiasi lume in care copii casesc tot timpul motive de bucurie.
Cu timpul sunt invatati sa accepte "realitate"... si intra si ei incet incet in iad.

intrebari ... cum sunt in rai daca iadul nu exista???? si aia rai ajung in rai nu???? deci undeva replica ta NU ARE continuitate LOGICA.... :) modifica replica pe ici pe colo :doh:
multa iubire

Vezi postareaWalpurgisnacht, la Aug 25 2009, 03:13 PM, a spus:

Listener, tu cu siguranta ai fost avortat de stii atatea :)!

da desigur :doh: ... si acum sunt fantoma si scriu pe calculator... :doh:
multa iubire
0

#25 Utilizator offline   J u l y 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 12-July 09

Scris 25 August 2009 - 09:58 PM

Vezi postareathe_listener, la Aug 25 2009, 03:10 PM, a spus:

vezi ca aia care se ocupa cu '' sufletul'' NU CUNOSC etapele de formare a ''bebeului'' si de aia TIMPENIILE DE MAI SUS.... deci afla care e primul organ care se dezvolta si MAI ALES CIND???? deci daca tot aduci '' cunoastere LIPSA '' macar informeaza-te inainte sa '' vorbesti''....ci despre avort (sarcina nedorita) E ALTA VRAJEALA a celor care NU CUNOSC NIMIC DESPRE SUFLET SI CORP.... deci mai aprofundeaza :)
multa iubire

:jester: pai pot intra in aceasta ''gramada '' cei care recomanda anticonceptionale, cei care cer avort, cei care nu monitorizeaza cum trebuie o sarcina, mama care nu se ingrijeste , a luat anticonceptionale si a avut si avorturi la activ, , tatal care refuza copilul si cere avort etc etc etc..... deci toti sunt vinovati .... si intrebarea mea este DE CE nu ai plecat la spital in momentul in care ai avut dureri MARI ?????
multa iubire

am plecat la urgenta dar nu cred ca vrei sa stii cum am fosta tratata.m-au pus sa astept ptr ca ei au de facut un raport. si am asteptat in timp ce ii imploram sa faca ceva ca pierdeam deja din ce in ce mai multa sange.
sa ma exprim mai frumos, am cerut sa mi se dea ceva sa imi pun intre picioare macar ca deja toata eram plina de sange, si au spus ca nu au vata.
mi-au luat tempreatura intre timp :jester: si niste sange. ca doar nu am pierdut destul :jester:
pana m-am saturat sa astept si am fugit din tara sperand ca mai pot salva copilul cumva cumva.
dar pana am trecut granita si am ajuns in ungaria, am lesinat ptr ca am pierdut prea mult sange.si bebica nu mai era.
m-au bagat in sala de operatii si restul nu mai conteaza.
halal Romania!

pe cand s-a terminat totul, m-am reintors in spitalul nostru roman, si inca sangele nu era trimis la analize.asta cred ca spune tot.

deci: UNDE PLEACA SUFLETUL COPIILOR AVORTATI SPONTAN?????????????????? asta ma intereseaza.

Aceasta postare a fost editata de J u l y: 25 August 2009 - 10:01 PM

0

#26 Utilizator offline   Itsi Bitsi 

• Verva
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-October 06

Scris 25 August 2009 - 11:31 PM

Vezi postareaJ u l y, la Aug 25 2009, 10:58 PM, a spus:

deci: UNDE PLEACA SUFLETUL COPIILOR AVORTATI SPONTAN?????????????????? asta ma intereseaza.

ai primit o multime de raspunsuri...poti trage tu concluziile...sau ce vrei sa auzi? sufletul pleaca in rai, doar e suflet de copil, e nevinovat...

oricum, chiar imi pare rau de pierderea ta, dar nu cred ca se mai putea face ceva, nu?
0

#27 Utilizator offline   otilia* 

• un zambet...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 06-July 07

Scris 26 August 2009 - 08:56 AM

July,citeste si aici :

http://www.forum.santamia.ro/showthread.ph...pontan-681.html

http://www.eva.ro/sanatate/sarcina/cauzele...ticol-3861.html

DUMNEZEU SA-TI DEA PUTERE SA TRECI PESTE ACEASTA INCERCARE!
0

#28 Utilizator offline   Walpurgisnacht 

• Mironosiţă
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 26 August 2009 - 09:43 AM

Vezi postareaItsi Bitsi, la Aug 26 2009, 12:31 AM, a spus:

oricum, chiar imi pare rau de pierderea ta, dar nu cred ca se mai putea face ceva, nu?

ba se poate, cum sa nu?
doar nu o sa stea sa boceasca o viata intreaga un copil nenascut.
sunt milioane de femei are pierd sarcini in luni chiar avansate si totusi au puterea si de a intelege prin ce trec ele insele si sa o ia de la capat.

un preot bun iti poate explica cat de cat cum sta treaba cu avortul spontan (care se considera cam la fel de mare pacatul ca si la avortul provocat - de ce? - urmeaza sa va documentati fiecare)
0

#29 Utilizator offline   Diela 

• mititica deductivă şi noninvazivă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 20-July 07

Scris 26 August 2009 - 09:48 AM

copilul acela n-a comis nici un pacat -> merge in rai
0

#30 Utilizator offline   Walpurgisnacht 

• Mironosiţă
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 26 August 2009 - 10:37 AM

Vezi postareaDiela, la Aug 26 2009, 10:48 AM, a spus:

copilul acela n-a comis nici un pacat -> merge in rai

copilul ala nu a apucat sa comita vreun pacat in viata ASTA, dar in celelalte?
de unde stie mama sau tu, Diela, sau oricine altcineva de unde vine copilul ala si cate pacate a facut in alte vieti si cate dintre pacate si-a platit si cate nu?

cel mai bun raspuns este: copilul ala ajunge exact unde vrea Dumnezeu si unde se considera ca e drept sa ajunga. ca ajunge in raiul ala pe care multi si-l imagineaza intr-un fel sau altul, fie ca ajunge in iad sau intre rai si iad :), asta nu afecteaza de nicio culoare viata actuala a mamei.

utopia rai si iad e pt copii.
adultii cred in ceva mai mult decat intr-un rai in care pantera da laba cu omul si iarba creste mai verde decat oriunde si oamenii traiesc intr-o pace eterna si-ntr-un timp fara timp.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse