MULTUMESC
lucreaza cineva acasa ? pentru bani !
Scris 22 November 2005 - 06:32 PM
MULTUMESC
Scris 24 November 2005 - 02:46 AM
Scris 02 December 2005 - 11:53 PM
Scris 03 December 2005 - 10:26 PM
Oboiteru, la Dec 2 2005, 11:53 PM, a spus:
Ce-ai zice daca: te-ai gandi la ceva ce ai putea face tu ,un lucru util de care sa aiba nevoie cineva(de ce nu toata lumea?)si sa nu mai depinzi de altul.Inceputul e greu,crede-ma!Si satisfactia e pe masura!
Citeaza
MULTUMESC
Acum vreo 4-5 ani,cumnata mea a facut ceva asemanator pentru o firma din SUA,dar a fost ceva aiurea,adica orice faci vor gasi motive de comentat si vei fi platita ffff slab.Unde mai pui ca si banii vin dupa f multa vreme...
Scris 05 September 2006 - 10:36 PM
pt a va putea impartasi si voua modalitatea de a castiga bani stand acasa in fata calculatorului
si lucrand doar 2-3 ore pe zii .....si nici macar nu trebuie sa fi as in calculatoare!
Ei bine este vorba de o firma americana: Global Domains International (GDI) reprezintă în momentul de faţă una dintre cele mai mari oportunităţi de afaceri legale pe Internet, având un potenţial uriaş de creştere în continuare.
Acum, GDI ca afacere de succes este prezentă si in Romania!
pt mai multe informatii vizitati siteul www.america-online.tk
Scris 05 September 2006 - 10:50 PM
Scris 06 September 2006 - 01:37 AM
aadmin, la Sep 5 2006, 11:36 PM, a spus:
pt a va putea impartasi si voua modalitatea de a castiga bani stand acasa in fata calculatorului
si lucrand doar 2-3 ore pe zii .....si nici macar nu trebuie sa fi as in calculatoare!
Ei bine este vorba de o firma americana: Global Domains International (GDI) reprezintă în momentul de faţă una dintre cele mai mari oportunităţi de afaceri legale pe Internet, având un potenţial uriaş de creştere în continuare.
Acum, GDI ca afacere de succes este prezentă si in Romania!
pt mai multe informatii vizitati siteul www.america-online.tk
in primul rand, teoretic asta se incadreaza la promovare.
in al doilea rand, oportunitatile astea rapide, da' legale miros intotdeauna extrem de urat.
in al treilea rand, ma intreb si eu ca omu' de ce una din cele mai si mai firme are nevoie de un domeniu gratuit, cum este .tk si de reclama ieftina, ba chair gratuita pe un forum
Scris 06 September 2006 - 01:43 AM
Shur'tugal, la Sep 6 2006, 02:37 AM, a spus:
in al doilea rand, oportunitatile astea rapide, da' legale miros intotdeauna extrem de urat.
in al treilea rand, ma intreb si eu ca omu' de ce una din cele mai si mai firme are nevoie de un domeniu gratuit, cum este .tk si de reclama ieftina, ba chair gratuita pe un forum
De multe ori m-am intrebat , oare chiar mai sunt oameni care cred in tampeniile astea?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
O noapte în Grădina cu suflete a Baronului Bellu
Sâmbătă, 14 Mai 2011 |
nightwish | 3 | 485 |
|
Perle Roportaliene
nu te supara frate |
stupid_me | 34 | 8.709 |