sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

lucreaza cineva acasa ? pentru bani ! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Athena 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 22-November 05

Scris 22 November 2005 - 06:32 PM

:P Este cineva care lucreaza acasa ( si primeste si bani pt. asta ) ? La calculator sau la confectionat margele, plicuri, su altceva, dar acasa, si eventual si cu contract de munca. Rog tare mult raspunsuri.
MULTUMESC :o:

0

#2 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 24 November 2005 - 02:46 AM

da.nu. ma rog, nu eu, dar am o prietena buna care lucreaza acasa pentru bani. face geci de iarna, haine care ii ies totodata si super faine. zici k sunt din magazine. :P :P ;)
0

#3 Utilizator offline   Oboiteru 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 02-December 05

Scris 02 December 2005 - 11:53 PM

Daca tot s-a deschis topicul acesta, mi-as dori si eu sa-mi spuna cineva daca stie o chestie de asta reala, de confectionat diverse lucruri acasa, orice pt. ca tot ce am gasit pana acum au fost smecherii sa le trimiti ceva bani si apoi trebuia de fapt sa vinzi anumite chestii. daca stiti, daca nu..a.sta e:)
0

#4 Utilizator offline   sfc 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 31-October 04

Scris 03 December 2005 - 10:26 PM

Vezi postareaOboiteru, la Dec 2 2005, 11:53 PM, a spus:

Daca tot s-a deschis topicul acesta, mi-as dori si eu sa-mi spuna cineva daca stie o chestie de asta reala, de confectionat diverse lucruri acasa, orice pt. ca tot ce am gasit pana acum au fost smecherii sa le trimiti ceva bani si apoi trebuia de fapt sa vinzi anumite chestii. daca stiti, daca nu..a.sta e:)

Ce-ai zice daca: te-ai gandi la ceva ce ai putea face tu ,un lucru util de care sa aiba nevoie cineva(de ce nu toata lumea?)si sa nu mai depinzi de altul.Inceputul e greu,crede-ma!Si satisfactia e pe masura!

Citeaza

Este cineva care lucreaza acasa ( si primeste si bani pt. asta ) ? La calculator sau la confectionat margele, plicuri, su altceva, dar acasa, si eventual si cu contract de munca. Rog tare mult raspunsuri.
MULTUMESC

Acum vreo 4-5 ani,cumnata mea a facut ceva asemanator pentru o firma din SUA,dar a fost ceva aiurea,adica orice faci vor gasi motive de comentat si vei fi platita ffff slab.Unde mai pui ca si banii vin dupa f multa vreme...
0

#5 Utilizator offline   aadmin 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 05-September 06

Scris 05 September 2006 - 10:36 PM

Mi-am facut cont pe forum special pt rubrica asta
pt a va putea impartasi si voua modalitatea de a castiga bani stand acasa in fata calculatorului
si lucrand doar 2-3 ore pe zii .....si nici macar nu trebuie sa fi as in calculatoare!
Ei bine este vorba de o firma americana: Global Domains International (GDI) reprezintă în momentul de faţă una dintre cele mai mari oportunităţi de afaceri legale pe Internet, având un potenţial uriaş de creştere în continuare.
Acum, GDI ca afacere de succes este prezentă si in Romania!
pt mai multe informatii vizitati siteul www.america-online.tk :flowers:
0

#6 Utilizator offline   alex_cadu 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 21-April 06

Scris 05 September 2006 - 10:50 PM

am un vecin care monteaza surse de calculator. Vine camionu o data la 1 luna si aduce materia prima (carcase, componente, pcb-ul, cabluri, mufe, coolere) si in acelasi timp incarca si produsul finit. Are un contract part-time si isi ia banul in functie de cantitate. Este lejer usor dar ai nevoie de spatiu pentru depozitare, el are un garaj numai pentru depozitare dar treaba merge struna pe langa salariul de baza de la firma la care lucreaza full-time 9-10 ore pe zi. Deci se poate...
0

#7 Utilizator offline   Shadowdancer 

• Sister of Night
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-January 06

Scris 06 September 2006 - 01:37 AM

Vezi postareaaadmin, la Sep 5 2006, 11:36 PM, a spus:

Mi-am facut cont pe forum special pt rubrica asta
pt a va putea impartasi si voua modalitatea de a castiga bani stand acasa in fata calculatorului
si lucrand doar 2-3 ore pe zii .....si nici macar nu trebuie sa fi as in calculatoare!
Ei bine este vorba de o firma americana: Global Domains International (GDI) reprezintă în momentul de faţă una dintre cele mai mari oportunităţi de afaceri legale pe Internet, având un potenţial uriaş de creştere în continuare.
Acum, GDI ca afacere de succes este prezentă si in Romania!
pt mai multe informatii vizitati siteul www.america-online.tk :flowers:

in primul rand, teoretic asta se incadreaza la promovare.
in al doilea rand, oportunitatile astea rapide, da' legale miros intotdeauna extrem de urat.
in al treilea rand, ma intreb si eu ca omu' de ce una din cele mai si mai firme are nevoie de un domeniu gratuit, cum este .tk si de reclama ieftina, ba chair gratuita pe un forum :yes:
0

#8 Utilizator offline   _cata 

• www.catalinpop.ro
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 13-September 04

Scris 06 September 2006 - 01:43 AM

Vezi postareaShur'tugal, la Sep 6 2006, 02:37 AM, a spus:

in primul rand, teoretic asta se incadreaza la promovare.
in al doilea rand, oportunitatile astea rapide, da' legale miros intotdeauna extrem de urat.
in al treilea rand, ma intreb si eu ca omu' de ce una din cele mai si mai firme are nevoie de un domeniu gratuit, cum este .tk si de reclama ieftina, ba chair gratuita pe un forum :flowers:

De multe ori m-am intrebat , oare chiar mai sunt oameni care cred in tampeniile astea?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis O noapte în Grădina cu suflete a Baronului Bellu
Sâmbătă, 14 Mai 2011
nightwish  3 485
Hot Topic (New) Perle Roportaliene