sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Vand site-ul www.pariuri-pe-net.com Foarte ieftin Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   jijinho 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 06-November 08

Scris 22 August 2009 - 11:22 PM

Vand site-ul www.pariuri-pe-net.com pentru ca nu mai am timp sa ma ocup de el.

Site-ul are in jur de peste 100 de unici pe zi ...si nu este inscris decat in 3-4 directoare de mine.
Profitul site-ului este in jur de 200 de euro pe luna , de exemplu luna asta doar 170 de euro , dar au fost luni in care a adus profit peste 300 de euro, luni in care a iesit pe 0. (luna asta pot dovedi cei 170 de euro)

Apare pe prima pagina pe google la diverse cautari precum: ponturi pariuri sportive , table online , remy online , pariuri pe net ...si altele.

Site-ul are forum integrat domeniul platit pe 1 an si hostul ...costuri foarte mici de intretinere maxim 17 euro pe an.
Vand tot ...si site-ul si reclamele de afiliat inclusiv mailul pe care sunt facute conturile.
Sunt foarte multi useri inregistrati pe conturile de afiliati si oricand poate sa depuna sa joace, avand in vedere ca conturile le am cam de 2 ani inainte sa am domeniul.com
Au fost luni in care s-au jucat si 3000 de euro la o casa de pariuri ...din pacate s-a castigat...deci astea inseamna ca exista posibilitatea sa va scoateti bani dati pe site intr-o luna sau doua.....oricum va dau posibilitatea sa va recuparati banii in cateva luni, pentru ca il vand foarte ieftin.
Site-ul are si un concurs de predictii sportive sponsorizat de bwin cu premii in valoare de 120 de euro pe luna, daca inscrieri site-ul in directoare cu concursul atrageti vizitatori, bwin practic va da 120 de euro pe luna sa premiati castigatorii.
Cine este interesat sa-l cumpere ...poate sa inainteze o oferta cu cat este dispus sa ofere, repet nu vreau foarte mult si il vand pentru ca nu mai am timp de el

Site-ul poate fi accesat de pe www.pariuri-pe-net.com sau www.info2bet.info ...ambele domenii apar pe google la cautari
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Site de studiu al chitarii in limba romana giure  1 2.897
Replici noi Ce parere aveti despre situl meu?
Ce parere aveti despre situl meu?
Tomuta Buciuman mihai  16 5.408
Replici noi Site-uri cu posturi TV online gratuite
pentru cei care n-au chef sa plateasca abonamentul TV :))
Ion_dumbrava  0 656
Replici noi www.games-area.ro Edyy2us  0 223
Replici noi Atasamente Insula Celor Mici
un site pentru copiii si parintii isteti :-)
Marcel12345  1 339