"strainul chipes" ma face confuza ...please help...
Scris 22 August 2009 - 09:40 PM
Scris 22 August 2009 - 10:15 PM
Rocksanyka96, la Aug 22 2009, 10:40 PM, a spus:
si i-a explicat ca sunt cu un an mai mica...
"deeeci?"
si a intrat mai tarziu si ea l-a intrebat dinnou
iar ea a intrebat dak vrea sa vb cu mine
Dupa ce prietena ta il... hartuieste te mai miri ca se holbeaza la tine? Ma rog, am dubii in ce priveste holbatul asta.
Nu cred ca se teme de tine (ce motiv ar avea?), dar, pur si simplu, nu te place; Oricat de timid ar fi, in patru ani ar fi incercat sa se apropie de tine...
De ce "strainul"?
Scris 22 August 2009 - 10:36 PM
Ma, grijă mare la prietenele care vor s-o facă pe-a peţitoarele. De unde ştii c-a fost sinceră când ţi-a relatat c-a făcut şi c-a dres?
Şi apoi mai e o treabă. Poate că aşa e cum a spus ea şi s-o fi ruşinat băietu' că l-a tras asta de limbă, dar nu înseamnă că nu te place, ci doar că n-avea poftă să-l ia nimeni la întrebări.
Relaţia dintre el şi prietena ta care este? Ea are pe cineva?
Na, asta mi-a scăpat. Fetele au dreptate, în 4 ani tot ar fi trebuit să-ţi dea un semn de viaţă, să-ţi arunce cu vreo pietricică-n geam, să te strige "Maria, Mariaaaa", să te tragă de codiţe, să te fugărească prin şcoală, să te caute, bla-bla, să facă tot posibilul să fie cu tine.
Scris 22 August 2009 - 11:22 PM
Scris 23 August 2009 - 05:12 PM
teasa, la Aug 22 2009, 11:36 PM, a spus:
Şi apoi mai e o treabă. Poate că aşa e cum a spus ea şi s-o fi ruşinat băietu' că l-a tras asta de limbă, dar nu înseamnă că nu te place, ci doar că n-avea poftă să-l ia nimeni la întrebări.
Relaţia dintre el şi prietena ta care este? Ea are pe cineva?
Na, asta mi-a scăpat. Fetele au dreptate, în 4 ani tot ar fi trebuit să-ţi dea un semn de viaţă, să-ţi arunce cu vreo pietricică-n geam, să te strige "Maria, Mariaaaa", să te tragă de codiţe, să te fugărească prin şcoală, să te caute, bla-bla, să facă tot posibilul să fie cu tine.
~cine l-a intrebat e cea mai buna prietena, nu m-ar minti nici in ruptul capului; ~pai... pe ea o saluta, dar doar cand e singura... deci, ti-am spus, prieteni de familie... ~Si, da... cred ca ai dreptate nu stiu de ce inca il mai astept...
gargbird, la Aug 22 2009, 11:39 PM, a spus:
Daca se holbeaza asa
Daca se holbeaza asa
se holbeaza asa:
Cristinick, la Aug 22 2009, 11:15 PM, a spus:
Nu cred ca se teme de tine (ce motiv ar avea?), dar, pur si simplu, nu te place; Oricat de timid ar fi, in patru ani ar fi incercat sa se apropie de tine...
De ce "strainul"?
~se holbeaza la mine de-nainte de asta... de cand il stiu (bine, atuncea in ziua aia cand ne-am cunoscut nu se uita asa, doar zambeam unu la altu, radeam... povesteam...
Aceasta postare a fost editata de Rocksanyka96: 23 August 2009 - 05:44 PM
Scris 23 August 2009 - 06:22 PM
Floarea Neatinsa, la Aug 23 2009, 07:14 PM, a spus:
pentru ca, dupa tot ce s-a intamplat.. dupa acea.. umilinta... nu as fi in stare sa il mai privesc in ochi. dapoi sa ii vorbesc!!!.. as lesina pe loc
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
exagerez eu? | hellen_girl85 | 38 | 10.338 |
|
completare la '' Cum sa o fac sa revina la mine''
dragoste adevarata |
Lee_Cabrera | 1 | 3.236 |
|
ajutati-ma cu un sfat,parere!1 | nob | 5 | 1.771 |