Sexul oral - este necesar ?
Scris 21 August 2009 - 02:08 PM
Buna! ma confrunt de ceva timp cu o mica "prblema" ca sa spun asa. Acum 2 luni m-am culcat pt prima oara cu iubitul meu( Precizez ca nu e primul meu prieten, am mai avut o relatie de 2 ani).Pana aici toate bune si frumoase... doar ca imi da de inteles intr-un mod subtil ca ar dori sa-i fac sex oral.... Eu ma simt destul de inhibata de acest lucru(nu am facut niciodata chestia asta... va rog sa nu radeti de mine!). I-am sugerat ca inca nu sunt pregatita sa fac asta... dar imi este teama ca nu voi reusi sa trec peste aceasta inhibitie... pur si simplu pt mine asta e ceva... nou si ... tabu!! Cum as putea sa-i spun acest lucru astfel incat sa nu se simta jignit.... nu as dori sa ne despartim doar din cauza acestui aspect(suntem impeuna de 5 luni, ne iubim fff mult, ne intelegem bine dpdv sexual... mai putin partea cu sexul oral). Mersi.
Scris 21 August 2009 - 06:37 PM
Nicolle_21, la Aug 21 2009, 03:48 PM, a spus:
Da, el mi-a facut, dar problema e ca nu ma simt inca pregatita sa-i fac la randul meu. 
nici nu trebuie neaparat sa ii faci in momentul asta... intr-o relatie nu trebuie sa faci schimb(you scratch my back , i scratch yours)... incearca sa vezi motivele pentru care ai vrea ipotetic sa o faci... daca nu exista nu o face acum... or sa vina ele la momentul potrivit.
Scris 21 August 2009 - 06:48 PM
nu tre' sa-ti faci probleme ca te-ar parasi din cauza asta pentru ca daca ar face-o inseamna ca nu te iubeste suficient , asta nu e un motiv suficient de puternic ptr a pune punct unei iubiri...Apoi nu esti obligata sa faci ceva ce nu simti doar de dragul lui.p.s eu cred ca e si scarbos sa-i faci asta lui
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ma inhib exact cand nu trebuie! | MG01 | 29 | 2.023 |
|
Dependenta de sex | mița | 75 | 14.281 |
|
fara sex... | Lion79 | 192 | 8.709 |
|
Inainte se ingrijea mai mult