sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Quran versete Diavolul va inchide imediat topicul! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Master_ 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 22-July 09

Scris 20 August 2009 - 05:58 PM

(21:1)Se apropie de oameni [termenul ] socotirii cu ei , insa ei se indeparteaza cu nepasare.<br>(21:2)Nu le vine lor o indurare noua de la Domnul lor fara ca eu sa n-o asculte si sa n-o ia in batjocura.<br>(216)Nu a crezut inainte de ei nici o cetate din cele pe care le-am nimicit !Si oare ei ar crede ?<br>(21:7)Nu am trimis inainte de Tine decat numai barbati carora le-am revelat .Intrebati-i pe oamenii Cartii , daca voi nu stiti!<br>(21:8)Noi nu i-am facut pe ei niste trupuri care nu mananca hrana si ei nu au fost vesnici .<br>(21:9)Apoi le-am adeverit Noi fagaduinta si i-am mantuit pe ei so pe cei care am voit Noi si i-am nimicit pe cei care au intrecut masura .<br>(21:10)Noi v-am pogarat o Carte in Carte se afla pomenirea voastra .Oare nu pricepeti ?<br>(21:16)Noi nu am creat cerul si pamantul si ceea ce se afla intre ele , jucandu-Ne !<br>(21:17)Daca am fi voit sa facem o joaca , am fi facut-o [din lucrurile apropiate ]de Noi , daca am fi facut-o.<br><br><br>
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) biserica care face minuni sau preot cu har eddy1973  101 33.207
Hot Topic (New) Atasamente VOM FI RAPITI IN CER DE EXTRATERESTRI SAU DE ISUS? Gelupanda  48 7.119
Topic inchis Porunca Supremă tota_puri  0 790
Topic inchis Smerenie si desavarsire Pustnicul  10 6.707
Hot Topic (New) despre orice dumnezeu ....
libertate de idei si de asociatii de idei...
menssana1984  385 34.056