sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Amicul meu, fratele meu Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Cristi din prahova 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 24-April 08

Scris 20 August 2009 - 04:26 PM

Toti baietii,la un momentdat in viata au avut ghinion sa auda din partea unei fete replica "te vad ca pe un amic/frate".Nu ar fi nimic rau in toata treaba asta,dimpotriva, e mare lucru sa ai o sora (lol).
Pe internet exista sute de subiecte legate de aceasta chestiune,dar nici unul dintre ele nu explica cauzele problemei.Ei bine tocmai acest lucru am sa fac eu in in topicul de fatza,si anume voi incerca sa explic cauzele si mecanismele,ca sa zic asa,ale acestei probleme problematice :cheer: :stink: .

-De cele mai multe ori,barbatul face confuzie si incurca etichetele borcanelor;nu are curaj sa-si exprime sentimentele direct,in schimb se da cu binisorul pe langa femeia de care-i place,isi dezvalui caracterul, personalitatea si astfel spera ca fata/femeia sa dea ceva semne ,sa fie impresionata si totusi ea nu este...sau cel putin nu e impresionata asa cum si-ar fi dorit barbatul 8) (sac!)

Pe de alta parte,marea majoritate a femeilor spun ca nu concep sa aiba o relatie intima cu amicul lor (fiecare in parte cu amicul ei)

Ei bine,de aici lucrurile incep sa devina mai complicate dar in acelasi timp si mai clare.Mai clare,dar cum asa? nu e paradoxal acest fapt? Nu,nu este.Dati-mi voie sa scriu mai departe =P~
Ne tot batem cu pumnu in piept ca ne indragostim si iubim datorita caracterului frumos sau a unei personalitati puternice,deosebite etc,cand de fapt nu prea este deloc asa.A,ca odata cu trecerea timpului cautam calitati intrinseci la parterul de viata,asta ne demonstreaza inca o data in plus ca aspectul exterior nu este cel mai important si totusi de cele mai multe ori dupa el ne ghidam.

De ce spun femeile ca nu ar putea avea o relatie de iubire cu un amic ,iar daca amicul ar incerca ceva mai mult ele s-ar simti tradate?
De ce cred femeile ca se strica relatia de prietenie daca ar interveni in aceasta amicitie si sexul?

Voi incerca sa raspund eu la aceste intrebari care framanta mintea multor barbati.
Probabil,femeile se simt vinovate de sexualitatea lor,am zis probabil,nu sunt sigur.Probabil ca ele considera sexul ca pe ceva "murdar",care ar intina o relatie de prietenie adevarata.Daca o relatie de amictie se bazeaza pe incredere,pe compatibilitate,pe sinceritate,atunci relatia de iubire pe ce se bazeaza? O relatie de iubire se poate construi peste noapte,insa o relatie de prietenie se construiste in timp mai indelungat Cum vine chestia asta? cine poate sa ma lamureasca si pe mine?

Acest topic prin intrebarile care au fost puse si care se vor pune in continuare,are menirea de a scoate la iveala niste chstii f. interesante pe care eu oricum le intuiesc,insa cred ca ar fi bine sa le cunoasca toti internautii.De dragul lor am deschis subiectul de fatza (lol)

Aceasta postare a fost editata de CRISTI82: 20 August 2009 - 04:31 PM

0

#2 Utilizator offline   Floarea Neatinsa 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 30-April 09

Scris 20 August 2009 - 04:34 PM

deci discutam numai despre el care vrea mai mult? nu si invers ?
0

#3 Utilizator offline   Cristi din prahova 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 20 August 2009 - 04:54 PM

Vezi postareaFloarea Neatinsa, la Aug 20 2009, 04:34 PM, a spus:

deci discutam numai despre el care vrea mai mult? nu si invers ?

si invers,normal.sunt curios sa vad ce opinii aveti fiecare dintre voi
0

#4 Utilizator offline   Floarea Neatinsa 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 20 August 2009 - 05:35 PM

pe scurt: eu nu cred in prietenie "nevinovata", 100% pura... intre un barbat si o femeie
fie a inceput cu o dorinta de mai mult din partea unuia
fie a sfarsit cu aceasta dorinta
fie au fost impreuna si au ramas "amici" pt ca unul nu a putut sa renunte definitiv...

Vezi postareaCRISTI82, la Aug 20 2009, 05:26 PM, a spus:

Probabil,femeile se simt vinovate de sexualitatea lor,am zis probabil,nu sunt sigur.Probabil ca ele considera sexul ca pe ceva "murdar",care ar intina o relatie de prietenie adevarata.Daca o relatie de amictie se bazeaza pe incredere,pe compatibilitate,pe sinceritate,atunci relatia de iubire pe ce se bazeaza? O relatie de iubire se poate construi peste noapte,insa o relatie de prietenie se construiste in timp mai indelungat Cum vine chestia asta? cine poate sa ma lamureasca si pe mine?

NU
femeile nu se simt vinovate de nimic
sexul nu "intineaza" relatia de "amicitie", sexul schimba aceasta relatie. de ce ? pentru ca oamenii se schimba cand intra in ecuatie "propriul interes"
0

#5 Utilizator offline   Cristi din prahova 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 20 August 2009 - 05:38 PM

Vezi postareaFloarea Neatinsa, la Aug 20 2009, 05:32 PM, a spus:

pe scurt: eu nu cred in prietenie "nevinovata", 100% pura... intre un barbat si o femeie
fie a inceput cu o dorinta de mai mult din partea unuia
fie a sfarsit cu aceasta dorinta
fie au fost impreuna si au ramas "amici" pt ca unul nu a putut sa renunte definitiv...

Noi barbatii, oricum nu ne dorim sa fim (doar) amici cu femeile.Femeile de ce isi doresc sa fie amicile barbatilor?Cand ai spune o femeie unui barbat "te vad doar ca pe un amic" de ce ai spune asa? de ce nu-l poate vedea mai mult,desi el ar putea sa intruneasca o mare parte din idealul de barbat al femeii respective
0

#6 Utilizator offline   Floarea Neatinsa 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 20 August 2009 - 05:52 PM

Vezi postareaCRISTI82, la Aug 20 2009, 06:38 PM, a spus:

Noi barbatii, oricum nu ne dorim sa fim (doar) amici cu femeile.Femeile de ce isi doresc sa fie amicile barbatilor?Cand ai spune o femeie unui barbat "te vad doar ca pe un amic" de ce ai spune asa? de ce nu-l poate vedea mai mult,desi el ar putea sa intruneasca o mare parte din idealul de barbat al femeii respective

1. pt ca nu e atrasa de el dar ii place cum gandeste, cum se comporta cu ea, poate sa se exprime liber fara nici o consecinte negativa
2.pentru ca ii place sa faca pe irezistibila
3.pentru ca are deja pe cineva
4.pentru ca nu ii plac anumite aspecte ale persoanei lui
5.pentru ca il cunoaste prea bine si stie ca nu s-ar potrivi
6.pentru ca nu a existat "vraja" de la inceput...
offf... mai gasesc si alte motive daca vrei...
0

#7 Utilizator offline   Al3xx 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 20 August 2009 - 05:56 PM

Am destule amice....cu care nu as putea sa am vreodata o relatie...pentru ca imi sunt prietene si atat ! Si cu care vorbesc f multe chestii si ma sfatuiesc . Suntem prieteni si atat . Sau cel putin asa vad eu. Sincer chiar imi place...pentru ca in acest fel deslusesc uneori felul lor de a fi .
0

#8 Utilizator offline   Floarea Neatinsa 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 20 August 2009 - 06:00 PM

Vezi postareaAl3xx, la Aug 20 2009, 06:56 PM, a spus:

Sincer chiar imi place...pentru ca in acest fel deslusesc uneori felul lor de a fi .

aaa, DA !!! asta este inca un motiv bine intemeiat cu care sunt de acord 100% =P~
0

#9 Utilizator offline   emonica* 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 23-July 09

Scris 20 August 2009 - 06:31 PM

de ce se gandesc barbatii ca din orice relatie de prietenie cu o femeie ar putea rezulta sex? mi se pare perfect in regula o relatie de prietenie cu un barbat in care sa nu existe din partea niciunuia dintre ei vreo dorinta de mai mult... recunosc insa ca e mai usor sa fii amic/amica cu o persoana cel putin placuta din punct de vedere fizic... insa nu este absolut necesar!
ps: am simtit pe pielea mea cum e sa ai un amic f bun care sa... deraieze; vorbeam orice cu el, inclusiv despre relatia mea cu iubitul meu (nu detalii, dar destul), iar el la fel vorbea cu mine intimitati... iar la un moment dat s-a dat la mine pe fata, intr-un mod care m-a surprins neplacut... nu am inteles la momentul ala de ce a crezut ca i-as raspunde la avansuri... nici acum nu inteleg..cert e ca nu mai avem niciun fel de relatie...

Aceasta postare a fost editata de emonica*: 20 August 2009 - 06:33 PM

0

#10 Utilizator offline   Cristi din prahova 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 20 August 2009 - 09:55 PM

Am inteles. Cand nu ne place de aspectul exterior al amicului/amicei,spunem ca suntem frati si nu iubiti.Perfect adevarat ce spuneti voi aici.Dar ati observat o chestie: O asa zisa iubire se poate intemeia numai pe baza aspectului exterior + putina "vrajeala",insa sunt destul de rare cazurile cand se leaga o iubire datorata(doar) calitatilor intrinseci de care dispunem
0

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Sinceritatea dauneaza relatiei ? S.R.  72 6.004
Hot Topic (New) Atasamente "Fulger emotional"-dragoste adevarata
sa invatam de la necuvantatoare