Pe internet exista sute de subiecte legate de aceasta chestiune,dar nici unul dintre ele nu explica cauzele problemei.Ei bine tocmai acest lucru am sa fac eu in in topicul de fatza,si anume voi incerca sa explic cauzele si mecanismele,ca sa zic asa,ale acestei probleme problematice
-De cele mai multe ori,barbatul face confuzie si incurca etichetele borcanelor;nu are curaj sa-si exprime sentimentele direct,in schimb se da cu binisorul pe langa femeia de care-i place,isi dezvalui caracterul, personalitatea si astfel spera ca fata/femeia sa dea ceva semne ,sa fie impresionata si totusi ea nu este...sau cel putin nu e impresionata asa cum si-ar fi dorit barbatul
Pe de alta parte,marea majoritate a femeilor spun ca nu concep sa aiba o relatie intima cu amicul lor (fiecare in parte cu amicul ei)
Ei bine,de aici lucrurile incep sa devina mai complicate dar in acelasi timp si mai clare.Mai clare,dar cum asa? nu e paradoxal acest fapt? Nu,nu este.Dati-mi voie sa scriu mai departe
Ne tot batem cu pumnu in piept ca ne indragostim si iubim datorita caracterului frumos sau a unei personalitati puternice,deosebite etc,cand de fapt nu prea este deloc asa.A,ca odata cu trecerea timpului cautam calitati intrinseci la parterul de viata,asta ne demonstreaza inca o data in plus ca aspectul exterior nu este cel mai important si totusi de cele mai multe ori dupa el ne ghidam.
De ce spun femeile ca nu ar putea avea o relatie de iubire cu un amic ,iar daca amicul ar incerca ceva mai mult ele s-ar simti tradate?
De ce cred femeile ca se strica relatia de prietenie daca ar interveni in aceasta amicitie si sexul?
Voi incerca sa raspund eu la aceste intrebari care framanta mintea multor barbati.
Probabil,femeile se simt vinovate de sexualitatea lor,am zis probabil,nu sunt sigur.Probabil ca ele considera sexul ca pe ceva "murdar",care ar intina o relatie de prietenie adevarata.Daca o relatie de amictie se bazeaza pe incredere,pe compatibilitate,pe sinceritate,atunci relatia de iubire pe ce se bazeaza? O relatie de iubire se poate construi peste noapte,insa o relatie de prietenie se construiste in timp mai indelungat Cum vine chestia asta? cine poate sa ma lamureasca si pe mine?
Acest topic prin intrebarile care au fost puse si care se vor pune in continuare,are menirea de a scoate la iveala niste chstii f. interesante pe care eu oricum le intuiesc,insa cred ca ar fi bine sa le cunoasca toti internautii.De dragul lor am deschis subiectul de fatza (lol)
Aceasta postare a fost editata de CRISTI82: 20 August 2009 - 04:31 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS