IuliachristaL, la Aug 19 2009, 03:34 PM, a spus:
de fapt nu stii ce vrei? daca iubesti o singura persoana si esti stabil in sentimente nu o schimbi cu alta persoana care ar avea mai multe calitati sau tu cauti perfectiunea fizica suta la suta? daca iti doreai o relatie stabila nu-ti mai statea gandul la colega ta din mom ce erai cu prietena ei, daca vroiai o relatie stabila nu te mai gandeai la tipa de 24 de ani din mom ce erai cu prietena asa mult ravnitei colege

de fapt ar trebui sa te muti in maroc si sa-ti iei harem.

Nu stiu cati ani ai, dar am impresia ca citezi din romane de dragoste, nu din viata reala. Nu am vrut sa ajung in situatia asta, urasc asemenea complicatii pentru ca niciodata nu aduc ceva bun. Dar n-am abut ce face. Eram capabil sa astept pe colega mea si 1 -2 ani, dar aceea era o cale dezastrouasa care probabil nu aducea nimic bun.
Nu vorbec de calitati fizice, repet sunt fete foarte frumoase. Vorbesc sa gasesti pe cea cu care poti sa stabilesti ceam mai profunda conexiune in plan sentimental .Asta nu se face asa simplu.
WinoStonehead, la Aug 19 2009, 03:39 PM, a spus:
Pai da-ti seama cu care vrei cu adevarat sa fii, nu le mai compara intre ele, lasa "notele"...Cea cu care esti acum are probabil anumite asteptari, fiind intr-o relatie cu tine; tu vad ca o iei foarte lejer, cu optiunile mereu deschise. Un lucru frumos ar fi sa-i spui fetei cum stau lucrurile, decat sa analizezi alte posibilitati pe la spatele ei. Stii vorba aia, cine alearga dupa doi iepuri (in cazul asta trei)... Inteleg ca o placi mai mult pe prima. Daca e asa, de ce le tii pe celelalte pe langa tine...? Care ar fi problema fetei cu faptul ca sunteti colegi

? Oricum, sfatul meu e sa fii sincer, si cu tine si cu ele, sa te decizi asupra uneia singure si sa-ti canalizezi energia in directia ei, fara ascunzisuri si planuri de rezerva. Bafta.
Problema cu faptul ca eram colegi era ca ar fi fost o relatie prea serioasa( vorbele ei).
Nu pot sa-i spun prietenei mele ca imi place de amica ei, ar fi o insensibilitate din partea mea. Si daca ma voi desparti de prietena mea, nu vreau sa am imediat o relatie cu colega mea, pentru ca as face-o sa sufere. Si nu am inselat pe nimeni, doar ma gandesc cum va fi in viitor.
Nu le 'tin' pe celelate langa mine, repet, toate sunt persoane exceptionale din multe puncte de vedere, de aceea mi-e asa greu...Si cel mai mult imi doresc o relatie stabila , fara complicatii.