sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

RECONSTRUCTIA UNGHIILOR CU GEL Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   ISIS76 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 22-November 06

Scris 19 August 2009 - 10:58 AM

Mi se pare o super tehnica pt. persoanele care au probleme cu exfolierea , ruperea unghiilor ... Voi ce parere aveti? A beneficiat vreo forumista de aceasta tehnica?
0

#2 Utilizator offline   IuliachristaL 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 11-August 09

Scris 19 August 2009 - 11:01 AM

eu as vrea sa folosesc dar si--a pus sora mea si nu ia placut deloc ... unghiile erau pe urma mai subtiri si se rupeau f repede dupa ce si le-a scos bineinteles.
0

#3 Utilizator offline   Diela 

• mititica deductivă şi noninvazivă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-July 07

Scris 19 August 2009 - 11:07 AM

depinde de "materialul" clientei - am vazut femei la care unghia lor s-a distrus sub gel, iar altele la care gelul nu le-a stricat unghiile
0

#4 Utilizator offline   ISIS76 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 19 August 2009 - 11:36 AM

Din ce am citit eu acum , depinde si cine iti reconstruieste unghia ...
0

#5 Utilizator offline   IuliachristaL 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 11-August 09

Scris 19 August 2009 - 12:03 PM

ea si le-a pus la un salon renumit din timisoara care apartine unei prietene si erau numai profesionisti acolo dar dupa ce si le-a dat jos erau f subtiri se rupeau si se simtea fara unghii:)))))))))))
0

#6 Utilizator offline   ISIS76 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 19 August 2009 - 12:38 PM

Nasol !
0

#7 Utilizator offline   cocky12 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 10-July 08

Scris 24 August 2009 - 04:14 PM

Eu am avut. Unghiile arata foarte fain, dar se vede ca sunt false, chiar daca sunt puse la un salon renumit. De pilda, eu le-am pus la Perfect Nails, la mall. Nu mi-as mai pune acum. Mi se par de prost-gust. Parca toate fetele au...unghii mari si false si aur mult. Nu vreau sa fiu rea, just my opinion.

Aceasta postare a fost editata de cocky12: 24 August 2009 - 04:15 PM

0

#8 Utilizator offline   Maya005 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 14-September 09

Scris 16 October 2009 - 04:21 PM

mi-am pus si eu de vreo 2 ori si mi-a trecut....prima data am fost la un salon "de fite" si nu mi-am pus extensii, doar protectie cu gel si dupa vreo 2 zile am dat cu mana in birou si mi s-au ciobit cateva unghii :bye:..aratau f urat. A doua ora mi le-a facut o prietena care facuse un curs si isi cump materiale, mi-a pus si extensii, dar tot dupa vreo 2 zile mi-a cazut partea pusa si a trb sa le scot pe toate. La un momendat ajungi sa iti dai gelul respectiv jos (la mine au iesit ca niste unghii false) si intradevar unghia tratata cu gel nu mai tine ptr ca in prealabil a fost pilita...dar cand creste nu mai sunt probleme daca nu repeti procedeul.
Desi am auzit si persoane incantate, eu n-as mai retepa experienta.
0

#9 Utilizator offline   HellenaJ 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-November 06

Scris 17 October 2009 - 10:44 AM

Eu am protectie de portelan de cca 7 luni.Nu mi-a distrus nici o unghie,nu se vede ca e fals,pt.ca nu este fals...este pur si simplu ca un lac transparent.Toti imi admira manechiura,si mai ales cum reusesc sa le intretin asa de ingrijite.In urma cu 7 luni cand m-am decis sa renunt la unghiile mele mici care se exfoliau din orice si nu reuseam niciodata sa tin oja mai mult de 2 zile,am auzit numai pareri negative despre unghiile false.O prietena mi-a dat o lista cu cele mai bune tratamente chiar,sa nu trebuiasca sa apelez la unghiile false.Dar nici cele mai bune tratamente nu au reusit sa ma ajute,norocul meu ca fiind in Austria le-am putut returna la magazin,altfel as fi pierdut 30 de euro pt.nimic.Inarmata cu bani,rabdare si curaj m-am prezentat la un centru de infrumusetare si am spus ca vreau unghii de calitate.Eu scriu foarte mult la calculator,vasele le spal manual iar curatenia o fac in general fara manusi,inclusiv plantele din gradina le tratez fara manusi.Norocul meu a fost ca am nimerit la cea mai buna manechiurista din centrul respectiv de infrumusetare(asta am observat pe parcurs facand comparatie intre ea si colegele ei).Mi-a recomandat portelanul si prelungirea pe sablon.Prelungirea pe sablon nu se compara cu prelungirea aceea cu unghii din plastic.Unghiile din plastic raman totusi plastic si nimic mai mult din punct de vedere calitativ.Totul a durat vreo 2 ore si jumatate insa a meritat.Mi-a luat putin sa ma acomodez pt.ca imi era frica sa nu imi cada sau sa ajung la urgenta cu vreo unghie smulsa(am auzit si povesti de genul acesta).Manechiurista mi-a recomandat sa vin la intretinere la cca 3-4 saptamani,eu fac intretinerea la 5 saptamani pt.ca atunci este nevoie.Avand in vedere ca recurg tot timpul la french de diferite culori si modele,nu se observa asa usor cand incepe sa creasca unghia(este practic aceeasi culoare).In 7 luni nu mi-a cazut nici o unghie,nu prea aveau cum avand in vedere ca nu am apelat la plastic iar dupa 2 luni au ramas unghiile mele cu protectie din portelan;nu mi-a crapat nici o unghie..iar frenchul ma tine de la o intretinere la alta chiar daca foloseste de fiecare data oja normala si nu material..Norocul meu a fost ca am dat peste o profesionista care stie cum sa lucreze.
Apropo,coafeza mea are protectie din gel de vreo 15 ani,sora ei fiind manechiurista profi(nu stiu cum sa traduc in romana exact).
0

#10 Utilizator offline   ISIS76 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 04 November 2009 - 11:09 PM

Parerile sunt impartite...intre timp am mai intalnit 2 persoane nemultumite...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Cursuri de cosmetica Iuli.alina  2 1.984
Replici noi Iritatie deasupra buzei Gheart  9 2.904