Ne-a parasit Puiu.t Dumnezeu sa il ierte!
Scris 19 August 2009 - 08:50 AM
Puiule, Dumnezeu sa te odihneasca in pace!
Condoleante familiei indurerate!
Si sa stii ca traditia pe care tu ai intemeiat-o va dainui, in octombrie Roportal se va intalni, astfel iti vom cinsti cu totii memoria!
Condoleante familiei indurerate!
Si sa stii ca traditia pe care tu ai intemeiat-o va dainui, in octombrie Roportal se va intalni, astfel iti vom cinsti cu totii memoria!
Scris 19 August 2009 - 08:51 AM
....atunci cand logica cedeaza, orice poate deveni...orice. puiu.t
dormi in pace!
dormi in pace!
Scris 19 August 2009 - 09:29 AM
Si acum, ca si atunci cand a murit tata, gasesc consolare in vorbele Maestrului Yoda: "Fiinte luminoase suntem, nu materia asta bruta."
Si astfel, sentimentul de tristete este transformat intr-un sentiment de recunostinta. Viata mea este mai bogata datorita existentei lui.

Bun venit in Lumina nea Puiu!
Si astfel, sentimentul de tristete este transformat intr-un sentiment de recunostinta. Viata mea este mai bogata datorita existentei lui.

Bun venit in Lumina nea Puiu!
Scris 19 August 2009 - 10:07 AM
Un Puiu trist si abatut, asa cum s-a prezentat la ultima intalnire de anul trecut .
Fisiere atasate
-
DSC04204.JPG (220.63K)
Number of downloads: 125
Scris 19 August 2009 - 10:37 AM
Nu am avut onoarea de a-l cunoaste personal,fiindca asa a fost sa fie dar totusi din convorbirile avute cu el aici..dar mai ales pe mes ma facut sa vad altfel viata. In acele momente de tristete profunda in viata mea a stiut sa zica ceva bun la momentul potrivit. Tin minte ca atunci cand am aparut eu prima oara aici pe roportal cu povestiele mele si cu plangerile mele legate de viata el a gasit sa imi zica ceva bun si sa ma faca sa zambesc,pentru asta ii MULTUMESC!!!
Odihneasca in pace !!!
Odihneasca in pace !!!
Scris 19 August 2009 - 10:45 AM
scumpii mei, eu n-am mai citit postarile anterioare, dar am vorbit acum 2 minute cu Roxana, fiica lui.
Puiu a murit duminica dimineata la ora 10 si ieri la pranz a fost inmormantat in cimitirul Ghencea 2.
Roxana mi-a povestit in mare cate ceva, ca in ultimul timp parea a fi mai bine si apoi......
a promis ca intra daca nu azi, in zilele urmatoare si ne povesteste mai multe.
Puiu a murit duminica dimineata la ora 10 si ieri la pranz a fost inmormantat in cimitirul Ghencea 2.
Roxana mi-a povestit in mare cate ceva, ca in ultimul timp parea a fi mai bine si apoi......
a promis ca intra daca nu azi, in zilele urmatoare si ne povesteste mai multe.
Scris 19 August 2009 - 10:46 AM
Dumnezeu sa-l odihneasca!
Ultima oara cand am reusit sa vorbesc cu el la telefon, era in spital.
Nu am vorbit prea mult pentru ca nu se simtea bine.
Imi aduc aminte ca am fost odata la el in vizita .
Imi promisese ca-mi da niste muzica buna.
Si ca sa nu merg cu mana goala , am cumparat o cutie cu bomboane si flori pentru sotia lui, iar lui i-am dus o legatura de patrunjel....A ras cu pofta ...
Printre zecile de CD-uri cu muzica mi-a strecurat si cateva CD-uri cu filme XXX.....
mi-a facut.0..ce mai...
Un om trecut prin viata si trait de viata.
Pacat.
Ultima oara cand am reusit sa vorbesc cu el la telefon, era in spital.
Nu am vorbit prea mult pentru ca nu se simtea bine.
Imi aduc aminte ca am fost odata la el in vizita .
Imi promisese ca-mi da niste muzica buna.
Si ca sa nu merg cu mana goala , am cumparat o cutie cu bomboane si flori pentru sotia lui, iar lui i-am dus o legatura de patrunjel....A ras cu pofta ...
Printre zecile de CD-uri cu muzica mi-a strecurat si cateva CD-uri cu filme XXX.....
mi-a facut.0..ce mai...
Un om trecut prin viata si trait de viata.
Pacat.
Scris 19 August 2009 - 11:09 AM
Cand am aflat am ramas blocata, nu mi-a venit sa cred... Pai cum mi-am zis, el era o forta vie pe acest forum... M-am intalnit cu el acu doi ani si mi-a ramas in minte acel eveniment ca moment de referinta... Era asa cum il stiti cei mai multi, plin de viata si glumite... Ma mai ajuta din cand in cand la niste probleme cu niste siteuri. Apoi nu l-am mai vazut pe mess o perioada si chiar ma intrebam de ce nu o fi ( mai ales cu chaturile lui renumite, in care ne aduna in ore tarzii pe toti
) Nu mi-am pus prea multe intrebari, dar sa moara nu ma asteptam...
Dumnezeu sa il odihneasca!
Dumnezeu sa il odihneasca!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
aveti idee?
pilota mea |
guvida | 120 | 19.539 |
|
Prostitutia