Mergeam des pe la locul lui de munca si povesteam cate in luna si-n stele.
Eu aveam o relatie si locuiam la distanta , el la fel .
Acum 2 luni am revenit , deci suntem in acelasi oras acum .
Il mai vizitam ...dar niciodata nu m-am gandit la ceva serios si nici neserios.
Imi placea , nu pot spune ca nu ...dar am zis ca raman la faza cu placutul .
Intre timp am renuntat la relatii , aprox in acelasi timp si neavand vreo implicare relatia de amicitie dintre noi 2.
Am aflat deci ca suntem amandoi singuri . Eu am sesizat ca m-ar simpatiza , dar nu m-am gandit mai departe , pt ca-i un tip care poate avea multe si nu m-a dus mintea pana intr-acolo. Mai ales ca mai in gluma mai in serios zicea ca nu mai vrea in veci " balante" ca si fosta si nici fete cu fix 8 ani mai mici ca si ea.
Ok....Am zis : " Nu.s genu lui si mişam vazut d drum fara a ma gandi la ceva intre noi . Curand incep facultatea in alt oras , deci am zis nu.mi fac planuri oricum"
Bun....si ieri a zis daca nu il duc acasa . Eram cu masina. Cum locuieste cu fam nu singur , am zis Ok. 2 verisoare de-a lui m-au cunoscut intamplator intr-o zi deci am zis le salut , il duc si plec .
Ei insa au insistat sa mai stau la fel si el . La un mom dat am vazut ca ma trateaza toti ca un membru al familiei si ca el are grija f mare de mine.
Am ramas un pic uimita..nu stiam nici cum sa reactionez.
I-am zis ok , acum tre sa plec . L-am rugat sa vina cu mine pana mai jos ca nu mai stiam exact drumu.
M-a tot rugat sa mai stau putin si la un mom dat a zis ca e cam tarziu sa plec si nu vrea sa ma lase singura pe drum la ora asta.
Mi-a picat fatza !!
Am zis : "clar , asta vrea sex
I-am explicat ca , nu o sa se intample chestia asta ca nu m.am vazut vreodata cu el in postura asta , ca nu-i momentu si nici nu caut aventuri .
Insa m.a sarutat , ne.am pipait in final ...cu toate ca nu am ajuns sa facem sex.
I-am zis de zeci de ori ca nu pot ramane ca o sa ma simt nasol sa mai dau ochii cu el maine si ca o sa-l evit ca ma voi simti aiurea.
A zis ca ma va gasi el . Cica ma place , ca ar fi avut o sclipire cu mine de la inceput...Feeling..buah ...
Eu is in ceata total . Am venit impreuna de dimineata , el s-a dus la o ruda si asa nu m.a lasat singura pe drum .
Ma simt ciudat !! Aiurea...e varza in capu meu
Nu mai pot da ochii cu el de acum inainte . Imi vine sa-l evit ! Nu ma pot comporta cu el ca si cu un iubit , nu cred ca pot .
Vreau sa nu afle nimeni ce s-a intamplat , nici prietena mea cea mai buna care il cunoaste , nici prieteni comuni . Imi vine sa-mi dau pumni in cap ..numai mie mi se putea inta mpla o situatie de genu asta.
Cum sa ma comport de acum inainte ???
Eu am 22 el 30 de ani .
Contact
Facebook
Twitter
RSS