sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ma simt aiurea! Era doar un prieten ! Cum mai dau ochii cu el ??? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Ivanna 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 06-September 06

Scris 18 August 2009 - 06:22 AM

Ne stim din luna mai . Prin prieteni comuni am devenit f buni amici .
Mergeam des pe la locul lui de munca si povesteam cate in luna si-n stele.
Eu aveam o relatie si locuiam la distanta , el la fel .

Acum 2 luni am revenit , deci suntem in acelasi oras acum .
Il mai vizitam ...dar niciodata nu m-am gandit la ceva serios si nici neserios.

Imi placea , nu pot spune ca nu ...dar am zis ca raman la faza cu placutul .

Intre timp am renuntat la relatii , aprox in acelasi timp si neavand vreo implicare relatia de amicitie dintre noi 2.

Am aflat deci ca suntem amandoi singuri . Eu am sesizat ca m-ar simpatiza , dar nu m-am gandit mai departe , pt ca-i un tip care poate avea multe si nu m-a dus mintea pana intr-acolo. Mai ales ca mai in gluma mai in serios zicea ca nu mai vrea in veci " balante" ca si fosta si nici fete cu fix 8 ani mai mici ca si ea.
Ok....Am zis : " Nu.s genu lui si mişam vazut d drum fara a ma gandi la ceva intre noi . Curand incep facultatea in alt oras , deci am zis nu.mi fac planuri oricum"

Bun....si ieri a zis daca nu il duc acasa . Eram cu masina. Cum locuieste cu fam nu singur , am zis Ok. 2 verisoare de-a lui m-au cunoscut intamplator intr-o zi deci am zis le salut , il duc si plec .
Ei insa au insistat sa mai stau la fel si el . La un mom dat am vazut ca ma trateaza toti ca un membru al familiei si ca el are grija f mare de mine.

Am ramas un pic uimita..nu stiam nici cum sa reactionez.

I-am zis ok , acum tre sa plec . L-am rugat sa vina cu mine pana mai jos ca nu mai stiam exact drumu.
M-a tot rugat sa mai stau putin si la un mom dat a zis ca e cam tarziu sa plec si nu vrea sa ma lase singura pe drum la ora asta.

Mi-a picat fatza !!
Am zis : "clar , asta vrea sex :o: "

I-am explicat ca , nu o sa se intample chestia asta ca nu m.am vazut vreodata cu el in postura asta , ca nu-i momentu si nici nu caut aventuri .
Insa m.a sarutat , ne.am pipait in final ...cu toate ca nu am ajuns sa facem sex.
I-am zis de zeci de ori ca nu pot ramane ca o sa ma simt nasol sa mai dau ochii cu el maine si ca o sa-l evit ca ma voi simti aiurea.
A zis ca ma va gasi el . Cica ma place , ca ar fi avut o sclipire cu mine de la inceput...Feeling..buah ...

Eu is in ceata total . Am venit impreuna de dimineata , el s-a dus la o ruda si asa nu m.a lasat singura pe drum .

Ma simt ciudat !! Aiurea...e varza in capu meu :)
Nu mai pot da ochii cu el de acum inainte . Imi vine sa-l evit ! Nu ma pot comporta cu el ca si cu un iubit , nu cred ca pot .
Vreau sa nu afle nimeni ce s-a intamplat , nici prietena mea cea mai buna care il cunoaste , nici prieteni comuni . Imi vine sa-mi dau pumni in cap ..numai mie mi se putea inta mpla o situatie de genu asta.

Cum sa ma comport de acum inainte ???

Eu am 22 el 30 de ani .
0

#2 Utilizator offline   Lady Kapa 

• Demon
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 25-May 07

Scris 18 August 2009 - 09:29 AM

Vezi postareaIvanna, la Aug 18 2009, 07:22 AM, a spus:

(...)
  • niciodata nu m-am gandit la ceva serios si nici neserios.
  • Imi placea , nu pot spune ca nu ...dar am zis ca raman la faza cu placutul .
  • Eu am sesizat ca m-ar simpatiza , dar nu m-am gandit mai departe , pt ca-i un tip care poate avea multe si nu m-a dus mintea pana intr-acolo.
(...)

Si totusi, daca il placi.. atunci de ce nu incerci sa fi cu el? Am inteles ca e reciproca treaba. Sau te temi ca nu va merge si ai sa-l pierzi ca amic?
Sau poate nu e "iubire" din partea ta. Faptul ca s-au comportat cu tine ca si cu cineva din familie, arata ca el le-a spus despre tine si te respecta.

Citeaza

Nu mai pot da ochii cu el de acum inainte . Imi vine sa-l evit ! Nu ma pot comporta cu el ca si cu un iubit , nu cred ca pot .

daca nu poti sa ai o altfel de relatie cu el, spune-i .. :o: Ar trebui sa discutati problema :)
0

#3 Utilizator offline   mau77mau 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 31-March 09

Scris 18 August 2009 - 09:39 AM

clar cea mai buna solutie este sa va intalniti undeva pe teren neutru, la o cafenea ceva unde puteti discuta in liniste

altfel o sa fie o stare de tensiune teribila intre voi, fara rost

nu vad care este legatura cu diferenta de varsta ... si te rog sa intelegi ca pt un baiat nu prea exista prietenie platonica pura cu o fata care nu ii displace, undeva in mintea lui nu exlude niciodata o posibila relatie sau macar combinatie :o:
0

#4 Utilizator offline   Obsoletus 

• Maximus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 09-January 09

Scris 18 August 2009 - 09:40 AM

Dumnezeule :) Deci asa gandesc femeile? :o:

Incearca sa nu mai presupui/interpretezi nimic !

Aceasta postare a fost editata de Resigned: 18 August 2009 - 09:46 AM

0

#5 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-February 08

Scris 18 August 2009 - 09:46 AM

Vezi postareaIvanna, la Aug 18 2009, 07:22 AM, a spus:

Cum sa ma comport de acum inainte ???

Duamne ce fraiera esti...un prieten bun,care te place,si pe care il placi,vrea sa fiti mai mult decat prieteni...si tu nu stii cum sa scapi de el,(oare pentru relatia aia la distanta,care nu are probabil vreun viitor?).
Ce n-as da io sa am norocu' tau,si un prieten bun,sa vrea sa-mi fie iubit...
1

#6 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 18 August 2009 - 09:48 AM

Pana la umra sexul e un mare eliberator , de ce nu ?
0

#7 Utilizator offline   Isis_27 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 18 August 2009 - 10:28 AM

Eu am avut un prieten bun...asa cum l-ai gasit tu pe tipul asta.Prietenia a durat vreo 8 ani.Poate ca-mi placea si mie putin de el, dar nu ma gandeam f des la asta.Intr-o zi a disparut brusc din viata mea.Si dintr-o data mi-am dat seama ca imi era dor de el.L-am cautat.Mi-a zis ca el ma iubeste si ca a incercat sa 'se apropie' de mine prin toate caile,dar ca s-a saturat sa nu-i dau atentie asa cum vrea el :o: ...Si-a luat jucariile si a plecat... :)

In cazul tau, daca il placi si te place,de ce nu vrei sa continui relatia?Mi se pare o tampenie sa te cramponezi de fleacuri...Situatia e f simpla,vrei sau nu vrei... :roll:
0

#8 Utilizator offline   Ivanna 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 06-September 06

Scris 18 August 2009 - 10:54 AM

Ravl , nu inteleg ce-ai vrut sa spui la faza cu sexu e un mare eliberator .

De ce nu as vrea sa am o relatie cu el..!?
Pt ca : Cum eram f buni amici ( nu il stiu de-o viata , dar parea ca ne stim de o viata ) , mi-a povestit din defectele lui , sa zic asa . Mi-a zis ca a inselat-o pe fosta , ca au fost totusi 6 ani si ca la un mom dat s-a intamplat si ca ea la randul lui l-a inselat . Cum ca nu s-ar fi potrivit cu ea decat sexual si i-a fost mai mult tata , mama si frate , decat altceva in viata de zi cu zi .
Si pt ca , poate ...vede fidelitatea cu prea mare detasare .. cu toate ca prietena mea a zis ca ea crede ca vrea sa ma testeze cand spune ca nuşi asa importanta fidelitatea , ca sa vada ce zic eu .

Chiar el mi-a zis la un mom dat ca , poate stiu despre el prea mult lucruri care nu ar trebui sa le stie o viitoare .
M-a intrebat daca as putea avea acum incredere in el , in vreo posibila relatie si i-am zis ca nu stiu .

PS : Tocmai m-a sunat :o: Am vrut sa nu-i raspund :) L-am lasat sa sune mult , dupa care zic : ok , hai ca-i zic ceva ca sa nu par nesimtita.

Mi-a zis sa trec azi pe la el pe la munca ca vrea sa ma vada si i-am zis ca nu merg . Cica s-ar fi intalnit cu prietena mea cea mai buna pe strada si asta i-ar fi zambit , iar el i-a zis ca nu-s asa tupeista cum paream la inceput . Ca , iubitul prietenei mele , nu are o parere buna despre mine ..zice ca ma bag in seama cu toti . Dar el crede ca eu chiar trec la fapte . Pe cand mie imi place doar sa fiu sociabila si multi inteleg altceva . Cum avem ceva prieteni comuni , se vede ca iubitu prietenei mele i-a povestit lui ca as fi mai ...libertina ..sau nush cum sa-i zic . Ca eu cu tipu ala nu ma suport . Zice ca o duc pe prietena mea la altii ...o prostie ca nici nuşi adevarat.

ASa ca , el , i-a zis azi la prietena mea cand s-au intalnit pe strada ca nu-s deloc asa cum zicea iubitul ei , dar nu i-a dat detalii . Si cica ea i-ar fi zis ca eu vb multe si fac putine si a zambit .

Deci nu vreau sa spun la nimeni de ceea ce s-a intamplat . Mai ales ca el s-a despartit doar de o luna si jumatate de iubita , la fel ca si mine de iubit de fapt , iar fosta lui a fost colega de generala cu mine ( eu n-am stiut pana am vazut-o in poze) si mai ales am auzit ca ar fi zis ea ca una blonda a tot vazut-o cu el . Adik io ...Groaznic...

Nush ce sa fac...vad ca el o ia in serios . M-a tratat f bine , nu a sarit caluş cu nimic azinoapte . A facut tot cat am vrut eu sa faca si nu am ajuns la mai mult . Si ce m-a socat ca parea f grijuliu cu mine , la fel si familia lui !!

Doar ca-i varza la mine in cap . Am iesit doar de o luna jumate dintr-o relatie , vroiam sa fie acum o perioada eu cu mine , am zis ca NU ma mai bag intr-o relatie , mai ales ca in curand incep facultatea la 200 de km distanta si nu o sa ne mai prea vedem plus ca s-a intamplat totul asa repede ca nu pot asimila lucrurile.

Vezi postareamau77mau, la Aug 18 2009, 10:39 AM, a spus:

clar cea mai buna solutie este sa va intalniti undeva pe teren neutru, la o cafenea ceva unde puteti discuta in liniste

altfel o sa fie o stare de tensiune teribila intre voi, fara rost

nu vad care este legatura cu diferenta de varsta ... si te rog sa intelegi ca pt un baiat nu prea exista prietenie platonica pura cu o fata care nu ii displace, undeva in mintea lui nu exlude niciodata o posibila relatie sau macar combinatie :o:

Eu chiar nu stiam ca ma place :roll:
Eu il placeam ..i-am facut capu calendar prietenei mele cu el . Dar , am zis ca o sa ramana doar ceva in mintea mea si atat . Imi era f bine cu el asa cum eram . Ma simteam detasata in prezenta lui si vorbeam orice .
Intr-o posibila relatie imi e frica ca voi esua , cu toate ca el nu-i genu sa stea sa analizele toate stangaciile oamenilor .

La inceput chiar , nu ne suportam :doh: Ironia sortii . Chiar imi zice : " mai fata da cum poti vb atata de mult , nush cum te-ar suporta barbatu" Asta era in mai ...Eu pe urma am plecat si am revenit dupa 2 luni . Atunci ne-am revazut si mi-a zis chiar ieri ca m-a regasit f schimbata , nu mai eram aia f vorbareata si f tupeista .

Good :doh:
0

#9 Utilizator offline   VEMANS 

• gandac flituit
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 25-March 09

Scris 18 August 2009 - 11:17 AM

Vezi postareaIvanna, la Aug 18 2009, 11:54 AM, a spus:

1................ M-a tratat f bine , nu a sarit caluş cu nimic azinoapte . A facut tot cat am vrut eu sa faca si nu am ajuns la mai mult . ....
2......Intr-o posibila relatie imi e frica ca voi esua , cu toate ca el nu-i genu sa stea sa analizele toate stangaciile oamenilor .....

1. Vad ca deja ai intrat intr-o relatie .
2. Intotdeauna exista riscul unui esec dar pina nu incerci ....nu stii.

Nu a aparut cuvintul iubire in tot ce ai scris pina acum. Poate ca Ravl are intr-un fel dreptate , sexul ti-ar putea limpezii optiunile pentru ca de dragoste nu poate fi vorba......
0

#10 Utilizator offline   Deceneus 

• doar io
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-February 09

Scris 18 August 2009 - 11:26 AM

Pai e simplu, incercarea moarte n-are! Daca tot e reciproca chestia de ce nu incercati? Poate iese ceva suberb sau poate nu iese nimic, dar daca nu incerci nu vei sti niciodata, si poate odata vei regreta. Eu zic sa nu te mai autoflagelezi atat si sa-ti dai drumul :o:
Mai ceva: Chiar are vreo importanta ce spun altii despre tine? Conteaza ce parere are el despre tine, restul sunt detalii de care nu merita sa te 'impiedici'.
0

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Simt ca o iau razna.. hipnotiq  10 1.253
Replici noi Cum sa-i da papucii " ca la tg. ocna"
sfaturi pt el si dreptul la replica de la ea
Dorel19  14 2.001
Hot Topic (New) Cum ma pot scufunda la maxim? oatipianistul  57 5.998
Replici noi Mai am vreo sansa de salvare
De aproape 2 ani de zile
OvidiuAndrei  16 1.522
Replici noi Dragobete vs. Sf. Valentin; Dragobetele- topic combinat
Oare alte tari ar importa Dragobetele romanesc ??? Ma indoiesc...
Decebal88  15 2.847