sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

vreau razbunare! ce as putea sa fac? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Male Andrei 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 17-February 09

Scris 18 August 2009 - 10:52 AM

Eu cand am citit topicul asta am ras pana am cazut de pe scaun :(
Ce ma bucur ca fetele astea isi mai iau cate o teapa asa ca nu mai la aia care isi bat joc de ele se uita.
:doh: :doh: :) :roll: :o:

Sti ce ai putea sa faci ca sa te razbuni pe el.
Sa dai din craci pentru saraci :o: :)
0

#22 Utilizator offline   Amarena 

• boo!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 18 August 2009 - 11:08 AM

Vezi postareaCostinho, la Aug 18 2009, 01:29 AM, a spus:

Ce sa mai...ai luat tzeapa...uff internetul asta...

Era un coleg pe care il stia de 4 ani :o:
Cititi mesajul ca lumea, inainte de a va da cu parerea.
0

#23 Utilizator offline   Dingo25 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-December 08

Scris 18 August 2009 - 01:33 PM

Vezi postareaRocksanyka96, la Aug 17 2009, 08:16 PM, a spus:

Acum vreo 2 saptamani m-am combinat prin intermediul y.m-ului cu un coleg shi mi-a dat intalnire dar nu a venit. peste o zi m-a sunat shi shi-a cerut iertare shi mi-a zis sa ne intalnim shi nu am vrut shi peste o zi m-a sunat iar shi i-am dat o sansa, mi-a dat iar intalnire dar .. din nou... nu a venit. Apoi infine.. ce conteaza e ca apoi a ras de mine shi vreau sa ma razbun.. Trebuie precizat ca am aflat ca shi-a batut joc de aproape toate fetele din clasa dar nu am stiut... Nu il pot lasa asa.... ce sa fac.... cum sa ma razbun pe el?? (sper ca atzi intzeles ceva :o:) P.S: nu am tinut si nu tin la el, m-am combinat sa vad ce iese

Eu in locul tau as fi bucuros ca nu a venit la intalnire un "mos" de 50 de ani care sa te rapeasca si sa te duca cu forta sa faci prostitutie in Italia. Ca asemenea cazuri au fost destule...
0

#24 Utilizator offline   Amarena 

• boo!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 18 August 2009 - 01:47 PM

Deci repet... era un coleg de clasa. Ce fel cititi, doamne? Ce mos sa vina, daca ea stia cine tre sa vina?? :o:
0

#25 Utilizator offline   Dingo25 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-December 08

Scris 18 August 2009 - 02:03 PM

Vezi postareaAmarena, la Aug 18 2009, 02:47 PM, a spus:

Deci repet... era un coleg de clasa. Ce fel cititi, doamne? Ce mos sa vina, daca ea stia cine tre sa vina?? :o:

Acum am citit mai atent. Oricum, asta e doar o joaca intre 2 copii. Topicul asta ar trebui mutat de la sectiunea asta pentru ca nu are nici o legatura cu "Cazuri si necazuri in dragoste".
0

#26 Utilizator offline   Walpurgisnacht 

• Mironosiţă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 01-August 06

Scris 18 August 2009 - 02:10 PM

Vezi postareaRocksanyka96, la Aug 17 2009, 08:16 PM, a spus:

Nu il pot lasa asa.... ce sa fac.... cum sa ma razbun pe el?? (sper ca atzi intzeles ceva :)) P.S: nu am tinut si nu tin la el, m-am combinat sa vad ce iese

la ce si cum scrii, n-ai sanse de razbunare
mai bine te-ai gandi ca te-a luat de fraiera pentru ca esti.

Vezi postareaDingo25, la Aug 18 2009, 02:33 PM, a spus:

Eu in locul tau as fi bucuros ca nu a venit la intalnire un "mos" de 50 de ani care sa te rapeasca si sa te duca cu forta sa faci prostitutie in Italia. Ca asemenea cazuri au fost destule...

:o:
0

#27 Utilizator offline   sfc 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 31-October 04

Scris 18 August 2009 - 10:09 PM

E o intrebare puerila; de asemenea ma intreb daca ai auzit de "razbunarea este arma prostului". Intrandu-i in joc o sa te "cobori " la nivelul lui. Poate varsta ma face sa ma crucesc la ceea ce citesc: intalniri pe ym, si apoi intalniri cu rabufniri si razbunari....mai copii, voi folositi ceva din ceea ce aveti pe umeri? Consider ca lipsa culturii aduce un om sa se coboare la acest nivel!
1. Nu trebuia sa ajungi la acest lucru!-esti un om DEMN care ai CALITATI si nu te cobori la nivelul lui
2."te-ai combinat" -sa inteleg ca ai facut sex?...apai... cine se aseamana-se aduna...nu asta ai dorit-"m-am combinat sa vad ce iese"... =P~
3. banuiesc ca esti FOOOARTE "cruda"-inteleg asta din modul in care ai scris, mai exact cu multe greseli gramaticale(dovada ca te chinuiesti la scoala), si cu o "incoerenta" demna de mila.
4. Poate am copii de varsta ta, si consider ca cel mai bun prieten e :parintele. Sfaturile cele mai bune , doar de aici le obtii-ca sa fii sigura, consulta un psiholog- si o sa vezi ca am dreptate!
5.REVIN!-razbunarea e arma prostului-daca ai cazut in capcana lui....razbunarea va dovedi ca te cobori sub nivelul lui.
0

#28 Utilizator offline   Ghere 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 04-August 09

Scris 18 August 2009 - 10:11 PM

Vezi postareasfc, la Aug 18 2009, 11:09 PM, a spus:

E o intrebare puerila; de asemenea ma intreb daca ai auzit de "razbunarea este arma prostului". Intrandu-i in joc o sa te "cobori " la nivelul lui. Poate varsta ma face sa ma crucesc la ceea ce citesc: intalniri pe ym, si apoi intalniri cu rabufniri si razbunari....mai copii, voi folositi ceva din ceea ce aveti pe umeri? Consider ca lipsa culturii aduce un om sa se coboare la acest nivel!
5.REVIN!-razbunarea e arma prostului-daca ai cazut in capcana lui....razbunarea va dovedi ca te cobori sub nivelul lui.

Dar tu de ce te cobori la acest nivel, sa-i faci pe copii prosti ? hm ??

Aceasta postare a fost editata de McZuza: 18 August 2009 - 10:15 PM

0

#29 Utilizator offline   sfc 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 31-October 04

Scris 18 August 2009 - 10:17 PM

Vezi postareaMcZuza, la Aug 18 2009, 11:11 PM, a spus:

Dar tu de ce te cobori la acest nivel, sa-i faci pe copii prosti ?

Tatuca... e grea limba romana....recitesc ceea ce am scris si nu vad decat "razbunarea e arma prostului"; vezi tu undeva scris "copiii sunt prosti "?"
0

#30 Utilizator offline   Ghere 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 04-August 09

Scris 18 August 2009 - 10:29 PM

Vezi postareasfc, la Aug 18 2009, 11:17 PM, a spus:

Tatuca... e grea limba romana....recitesc ceea ce am scris si nu vad decat "razbunarea e arma prostului"; vezi tu undeva scris "copiii sunt prosti "?"

Nu, nu scrie, dar stii... unii mai folosesc creierul si pentru logica, in afara de citit. Inclusiv la planuri de razbunare, care in general sunt foarte linistitoare. Sfatuiesc pe toata lumea MACAR sa se gandeasca, daca n-au curaj sa PUNA IN PRACTICA.
Eu am un singur defect, ca nu ma tin de ele, de multe ori uit daca ma iau cu altele, iar alteori mi-e lene.

Aceasta postare a fost editata de McZuza: 18 August 2009 - 10:36 PM

0

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse