sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

vreau razbunare! ce as putea sa fac? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   BunicaBateBurta 

• Boboc
  • Pip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-February 09

Scris 17 August 2009 - 07:16 PM

Acum vreo 2 saptamani m-am combinat prin intermediul y.m-ului cu un coleg shi mi-a dat intalnire dar nu a venit. peste o zi m-a sunat shi shi-a cerut iertare shi mi-a zis sa ne intalnim shi nu am vrut shi peste o zi m-a sunat iar shi i-am dat o sansa, mi-a dat iar intalnire dar .. din nou... nu a venit. Apoi infine.. ce conteaza e ca apoi a ras de mine shi vreau sa ma razbun.. Trebuie precizat ca am aflat ca shi-a batut joc de aproape toate fetele din clasa dar nu am stiut... Nu il pot lasa asa.... ce sa fac.... cum sa ma razbun pe el?? (sper ca atzi intzeles ceva :o:) P.S: nu am tinut si nu tin la el, m-am combinat sa vad ce iese

Aceasta postare a fost editata de Rocksanyka96: 17 August 2009 - 07:17 PM

0

#2 Utilizator offline   diana™ 

• eu? mare?
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 01-May 09

Scris 17 August 2009 - 07:20 PM

Te-ai combinant sau nu? ca nu a venit.
0

#3 Utilizator offline   Ghere 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 04-August 09

Scris 17 August 2009 - 07:25 PM

Vezi postareaRocksanyka96, la Aug 17 2009, 08:16 PM, a spus:

Acum vreo 2 saptamani m-am combinat prin intermediul y.m-ului cu un coleg shi mi-a dat intalnire dar nu a venit. peste o zi m-a sunat shi shi-a cerut iertare shi mi-a zis sa ne intalnim shi nu am vrut shi peste o zi m-a sunat iar shi i-am dat o sansa, mi-a dat iar intalnire dar .. din nou... nu a venit. Apoi infine.. ce conteaza e ca apoi a ras de mine shi vreau sa ma razbun.. Trebuie precizat ca am aflat ca shi-a batut joc de aproape toate fetele din clasa dar nu am stiut... Nu il pot lasa asa.... ce sa fac.... cum sa ma razbun pe el?? (sper ca atzi intzeles ceva :o:)
P.S: nu am tinut si nu tin la el, m-am combinat sa vad ce iese

ce misto'
0

#4 Utilizator offline   Lady Kapa 

• Demon
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 25-May 07

Scris 17 August 2009 - 07:31 PM

Vezi postareaRocksanyka96, la Aug 17 2009, 08:16 PM, a spus:

Acum vreo 2 saptamani m-am combinat prin intermediul y.m-ului cu un coleg shi mi-a dat intalnire dar nu a venit. peste o zi m-a sunat shi shi-a cerut iertare shi mi-a zis sa ne intalnim shi nu am vrut shi peste o zi m-a sunat iar shi i-am dat o sansa, mi-a dat iar intalnire dar .. din nou... nu a venit. Apoi infine.. ce conteaza e ca apoi a ras de mine shi vreau sa ma razbun.. Trebuie precizat ca am aflat ca shi-a batut joc de aproape toate fetele din clasa dar nu am stiut... Nu il pot lasa asa.... ce sa fac.... cum sa ma razbun pe el?? (sper ca atzi intzeles ceva :) ) P.S: nu am tinut si nu tin la el, m-am combinat sa vad ce iese

lol... hai mai uita si de treaba asta sau ca o farsa sa faci ceva cu fetele.. nu stiu.. ceva penibil :roll:

un "cadou" de la care sa se inroseasca.. poza cu el in costum de nu stiu ce/cine.. (modificata in Photoshop) si afisata prin scoala .. should do it :o:
0

#5 Utilizator offline   BunicaBateBurta 

• Boboc
  • Pip
  • Vezi galerie

Scris 17 August 2009 - 07:50 PM

Vezi postareaLady Kapa, la Aug 17 2009, 08:31 PM, a spus:

lol... hai mai uita si de treaba asta sau ca o farsa sa faci ceva cu fetele.. nu stiu.. ceva penibil :doh:

un "cadou" de la care sa se inroseasca.. poza cu el in costum de nu stiu ce/cine.. (modificata in Photoshop) si afisata prin scoala .. should do it :)

merci :o:

Vezi postareaChikitina, la Aug 17 2009, 08:20 PM, a spus:

Te-ai combinant sau nu? ca nu a venit.

intr-un fel :roll: ... adik... nu s-a intamplat nimic care sa dovedeasca faptul ca suntem impreuna... doar m-a intrebat dak vreau sa ma combin cu el shi am acceptat... urmau sa fie mai multe la intalnire
0

#6 Utilizator offline   Lady Kapa 

• Demon
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 17 August 2009 - 07:54 PM

Vezi postareaRocksanyka96, la Aug 17 2009, 08:50 PM, a spus:

merci :o:

sa cresti mare ! :) :roll:
0

#7 Utilizator offline   diana™ 

• eu? mare?
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 01-May 09

Scris 17 August 2009 - 08:03 PM

Vezi postareaRocksanyka96, la Aug 17 2009, 08:50 PM, a spus:

intr-un fel :o: ... adik... nu s-a intamplat nimic care sa dovedeasca faptul ca suntem impreuna... doar m-a intrebat dak vreau sa ma combin cu el shi am acceptat... urmau sa fie mai multe la intalnire

daca s-a intamplat recent, lasa sa treaca un timp, apoi razbunarea va fi mai dulce, cand nu va banuii....
poti apoi sa-ti faci un id, sa te dai drept o alta fata, buuuuuuuuuuuuuuna, sa-l faci sa accepte si sa-l intrebi diverse, sa accepte sa iasa-n oras...si de ce nu, va duceti toate.
zic si eu, eu oricum nu sunt razbunatoare.
0

#8 Utilizator offline   BunicaBateBurta 

• Boboc
  • Pip
  • Vezi galerie

Scris 17 August 2009 - 08:09 PM

[quote name='Chikitina' date='Aug 17 2009, 09:03 PM' post='1060005899']
poti apoi sa-ti faci un id, sa te dai drept o alta fata, buuuuuuuuuuuuuuna, sa-l faci sa accepte si sa-l intrebi diverse, sa accepte sa iasa-n oras...si de ce nu, va duceti toate.
zic si eu, eu oricum nu sunt razbunatoare.
[/quote
Nu o sa vina. stiu sigur... lui ii place sa isi bata joc de fete.. de ce ar veni pt o fata care nu o cunoaste si nu ar veni pt o fata care se intelegea fb cu el shi pe care o cunoaste de vreo 4 ani!?!?
0

#9 Utilizator offline   Lady Kapa 

• Demon
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 17 August 2009 - 08:12 PM

Vezi postareaRocksanyka96, la Aug 17 2009, 09:09 PM, a spus:

Nu o sa vina. stiu sigur... lui ii place sa isi bata joc de fete.. de ce ar veni pt o fata care nu o cunoaste si nu ar veni pt o fata care se intelegea fb cu el shi pe care o cunoaste de vreo 4 ani!?!?

atunci va duceti toate la usa lui :o:
0

#10 Utilizator offline   DidaJames 

• i am the driving force
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 19-November 07

Scris 17 August 2009 - 08:20 PM

Vezi postareaLady Kapa, la Aug 17 2009, 08:12 PM, a spus:

atunci va duceti toate la usa lui :o:

completely nacked. si cu flori pentru maica-sa. :) :roll: :doh:
0