Am si eu nevoie de niste sfaturi.... please... am o problema, si as vrea sa o rezolv cu ajutorul vostru...
Scris 16 August 2009 - 09:59 PM
dar sa incep cu inceputul.. am 16 ani...
e un baiat care are 21, si care la inceputul verii vroia sa ma cucereasca... el e un baiat foarte frumos, mia plakut si atunci de el, dar deja ma intilneam, si nu doream sa rup acea relatie.... acum insa, lukrurile sau kam schimbat...
el,( o sai spun in aceasta povestire A. ) akun se intilneshte cu o fata, care nu prea e in genul lui, si eu stiu precis ca ei doi nu sunt combatibili... el are cu totul alte conceptii despre cum ar trebui sa se somporte o fata, si ea, face invers, deshi vad ca ea tine mult la el, ea nu se va shimba... A. vrea k o fata sai fie fidela in toate, sa nu iasa fara el, sa faca totul dupa voia lui...
(asta ma cam speriat e la inceput, dar acum am realizat ca e ceva normal), ea insa iese mai mult cu fetele, si kiar shi ku baieti, la mare de exemplu a fost cu o fata si doi baieti... e shi normal sa fi fost ceva intre ei...
A. nu o prea place, shi asta tot se cam observa...
mai mult din cuvintele lui.. am reluat convorbirile cu el, si am inteles k intr-adevar il plak mult, si mam skimbat mult pentru k sa pot sai convin, k sa spun asha... leam spus adio tuturor admiratorilor, si am rupt relatiile cu toti baietii.. akum vorbesc cu el, si din cuvintele lui am inteles k nu o place... vorbeste cu foarte multa indiferenta fata de ea...
noi 2 ne intelegm destul de bine, si chiar am iesit cu el, si pare ca totul sa mearga spre o relatie destul de serioasa, pentru ca el imi spune cum vede viitorul nostru comun, samd....
insa, problema e ca pe ea el nu are de gind sa o lase... de exemplu, ieri am fost la discoteca, unde eu eram cu el, era si fata ceea.. dar nici nu sau salutat.. am petrecut mult timp impreuna, dupa care el ma petrecut acasa... am vorbit... totul era normal, cind azi am auzit de la o prietena ca iau vazut impreuna, de mina... am vorbit cu sora lui, ea tine cu mine, ea a spus ca ea sa suparat tare pe el, si el a invitato azi sa iasa impreuna...
am vorbit si ku el, nu iam spus direct, k ia vazut cineva, pur si simplu lam intrebat daca are de gind sa se desparta de ea...
el a inteles despre ce e vorba, si ma invitat miine la o plimbare, sa mai vorbim...
nush ce sa fac.. cum ash putea sa-l fac sa se hotarasca intre mine si ea?
are si ea plusul ei, are 18, in kurind implineshte 19, e mai mare.... dar aici ii e si minusul, pentru ca ea e o fata cam needukata, cu relatii sexuale cu mai multi, si lui asta nui place... eu insa, cum a spus sora lui, sunt o fata de treaba, cuminte, si el mar invata multe, mar face asha kum vrea el..,
voi ce ma sfatuiti sa fac?
Scris 16 August 2009 - 10:14 PM
Just_4_me, la Aug 16 2009, 10:59 PM, a spus:
Păi, da, că e diferenţă mare între una de 18 ani şi alta de 16. Aia de 18 a trecut deja prin viaţă, e mai încercănată, cu pielea mai bătucită, ditamai celulita pe bucă şi-n plus a avut acces la prohabul câtorva cohorte de bărbaţi, iar cea de 16 e la hăăăăăăăăt distanţă ani-lumină de cealaltă.
Dacă ştie să facă sex bine, bine de tot, lui n-o să-i placă asta, nuuuuuuuuu. Yac, câh, bleah, puah!
Aceasta postare a fost editata de teasa: 16 August 2009 - 10:20 PM
Scris 16 August 2009 - 10:33 PM
Cred ca daca vrei sa fii cu el singura solutie e sa lamuresti problema vorbind cu el intre 4 ochi, nu cu prietenii sau cu sora lui. Abordeaza-l direct si vezi ce spune; macar sa stii odata si sa te lamuresti. Dar e destul de complicat atata timp cat e cu altcineva, presupun ca nu vrei statutul de "cealalta". Nu stiu cum gandesc barbatii, mai ales la varsta respectiva, cand majoritatea sunt destul de imaturi - dar daca stie ca nutresti astfel de sentimente pentru el si ramane in continuare cu cealalta, e si asta un semn...Daca nu se intelege deloc cu cealalta, probabil e cu ea doar pentru sex (nu stiu, zic si eu) si poate pe tine te pastreaza ca prietena pentru ca te respecta si nu vrea sa te foloseasca. Singurul sfat pe care ti-l pot da e sa te gandesti bine, bine de tot la perspectivele unei relatii de lunga durata cu el, daca cere, repet, supunere totala din partea unei femei.
Acum am recitit faza cu viitorul pe care el il vede pentru voi doi. Se cam bate cap in cap cu faptul ca oficial e cu alta, nu...?
Aceasta postare a fost editata de WinoStonehead: 16 August 2009 - 10:39 PM
Scris 16 August 2009 - 10:46 PM
Just_4_me, la Aug 16 2009, 09:59 PM, a spus:
dar sa incep cu inceputul.. am 16 ani...
e un baiat care are 21, si care la inceputul verii vroia sa ma cucereasca... el e un baiat foarte frumos, mia plakut si atunci de el, dar deja ma intilneam, si nu doream sa rup acea relatie.... acum insa, lukrurile sau kam schimbat...
el,( o sai spun in aceasta povestire A. ) akun se intilneshte cu o fata, care nu prea e in genul lui, si eu stiu precis ca ei doi nu sunt combatibili... el are cu totul alte conceptii despre cum ar trebui sa se somporte o fata, si ea, face invers, deshi vad ca ea tine mult la el, ea nu se va shimba... A. vrea k o fata sai fie fidela in toate, sa nu iasa fara el, sa faca totul dupa voia lui...
(asta ma cam speriat e la inceput, dar acum am realizat ca e ceva normal), ea insa iese mai mult cu fetele, si kiar shi ku baieti, la mare de exemplu a fost cu o fata si doi baieti... e shi normal sa fi fost ceva intre ei...
A. nu o prea place, shi asta tot se cam observa...
mai mult din cuvintele lui.. am reluat convorbirile cu el, si am inteles k intr-adevar il plak mult, si mam skimbat mult pentru k sa pot sai convin, k sa spun asha... leam spus adio tuturor admiratorilor, si am rupt relatiile cu toti baietii.. akum vorbesc cu el, si din cuvintele lui am inteles k nu o place... vorbeste cu foarte multa indiferenta fata de ea...
noi 2 ne intelegm destul de bine, si chiar am iesit cu el, si pare ca totul sa mearga spre o relatie destul de serioasa, pentru ca el imi spune cum vede viitorul nostru comun, samd....
insa, problema e ca pe ea el nu are de gind sa o lase... de exemplu, ieri am fost la discoteca, unde eu eram cu el, era si fata ceea.. dar nici nu sau salutat.. am petrecut mult timp impreuna, dupa care el ma petrecut acasa... am vorbit... totul era normal, cind azi am auzit de la o prietena ca iau vazut impreuna, de mina... am vorbit cu sora lui, ea tine cu mine, ea a spus ca ea sa suparat tare pe el, si el a invitato azi sa iasa impreuna...
am vorbit si ku el, nu iam spus direct, k ia vazut cineva, pur si simplu lam intrebat daca are de gind sa se desparta de ea...
el a inteles despre ce e vorba, si ma invitat miine la o plimbare, sa mai vorbim...
nush ce sa fac.. cum ash putea sa-l fac sa se hotarasca intre mine si ea?
are si ea plusul ei, are 18, in kurind implineshte 19, e mai mare.... dar aici ii e si minusul, pentru ca ea e o fata cam needukata, cu relatii sexuale cu mai multi, si lui asta nui place... eu insa, cum a spus sora lui, sunt o fata de treaba, cuminte, si el mar invata multe, mar face asha kum vrea el..,
buna si eu sunt noua pe aici ,, imi permit sa iti dau un sfat:
1Deci..... daca u zici ca lui nu-i convine de ea te contrazici singura ptr ca daca nu i-ar convenii nu ar mai sta cu ea .
2. Cred ca nu are nici=o legatura faptul ca cealalta fata are 18 ani .... oricum daca tu zici ca are mania controlului nu stiu ce sa zic.
3.Dupa cate ai pov eu cred ca si daca o lasa pe cealalta si v cu tine tot nu o sa te ia pe tn de nevasta:), el cauta ca totii barbatii ceva nou... daca a intelegi ce vreau sa spun. Eu zic ca daca nu a fost instare sa se desparta de ea si sa fie impreuna cu tine inseamna ca nu a facut=o ptr nu a vrut. Am spus doar parerea mea afta si timpul le rez pe toate
Rahella, la Aug 16 2009, 10:46 PM, a spus:
1Deci..... daca u zici ca lui nu-i convine de ea te contrazici singura ptr ca daca nu i-ar convenii nu ar mai sta cu ea .
2. Cred ca nu are nici=o legatura faptul ca cealalta fata are 18 ani .... oricum daca tu zici ca are mania controlului nu stiu ce sa zic.
3.Dupa cate ai pov eu cred ca si daca o lasa pe cealalta si v cu tine tot nu o sa te ia pe tn de nevasta:), el cauta ca totii barbatii ceva nou... daca a intelegi ce vreau sa spun. Eu zic ca daca nu a fost instare sa se desparta de ea si sa fie impreuna cu tine inseamna ca nu a facut=o ptr nu a vrut. Am spus doar parerea mea bafta si timpul le rez pe toate
Scris 16 August 2009 - 10:47 PM
Faptu' ca tu spui ca ei nu-s compatibili, te ajuta doar sa crezi ca ai un avantaj, dar nu e neaparat sa nu aibe o relatie destul de buna. Cine stie de ce iti spune el despre ea diverse, si iti lasa impresia ca ii e indiferenta.
Ar trebuii sa-ti dea de gandit, si sa-l trimiti
Scris 16 August 2009 - 11:20 PM
Fugi de el pana mai poti!
(Intr-o relatie, in opinia mea, niciuna dintre persoane nu ar trebui sa se simta mai presus decat cealalta, vrei sa ajungi carpa lui pe care el isi sterge picioarele in fiecare zi cand vine acasa dupa ce a trecut prin balti, noroaie si rahaturi? -a se lua ca pe o metafora- .. si-acu' s-o dau pe Creanga
La o prima gandire.. Mi-as cam da seama ce are el in capu' lui.. Te abureste pe tine bine de tot, ca deh.. lui ii trebuie o fata de treaba, cuminte si devreme acasa, care sa nu comenteze, sa-i pupe picioarele si daca zice ca e zi chiar daca afara e noapte, ea sa il creada; daca tu accepti sa fi folosita in timp ce el se duce la alta.. si asta sa continue o perioada lunga de timp.. atunci n-ai decat.
Nu te lasa fato, ca asta nu e dragoste, ci manipulare!
Okay, treaba ta ce faci, I'm outta here, next case plz!
Si, daca tot nu ai inteles.. Iti mai repet pana iti intra in cap!
Lasa-l in pace si vezi-ti tu de viata ta, departe de el.
Scris 17 August 2009 - 02:55 AM
Sa nu te impresioneze frumusetea baietilor, cel putin nu le spune, o sa verzi mai incolo pe cine o sa mai intilnesti, pana atunci invata bine, citeste mult si viseaza la o dragoste mai adevarata .. mai incolo in viata cand vei putea lua decizii mature despre ceea ce simti pentru un baiat frumos.
Am vazut si eu in Phoenix, Arizona doi baieti ffffffffffffff frumosi din Kishinau deci imaginez ca sint multi ca ei acolo!!!
Aceasta postare a fost editata de The Unknown: 17 August 2009 - 02:58 AM
Scris 17 August 2009 - 02:32 PM
Just_4_me, la Aug 16 2009, 10:59 PM, a spus:
(asta ma cam speriat e la inceput, dar acum am realizat ca e ceva normal),
..... am reluat convorbirile cu el, si am inteles k intr-adevar il plak mult, si mam skimbat mult pentru k sa pot sai convin, k sa spun asha... leam spus adio tuturor admiratorilor, si am rupt relatiile cu toti baietii.. akum vorbesc cu el, si din cuvintele lui am inteles k nu o place... vorbeste cu foarte multa indiferenta fata de ea...
Dar tu ce esti, plastilina? sa te modeleze el dupa cum ii este gustul? Inseamna ca nu te place, daca nu te vrea asa cum esti. Tu chiar nu dai doi bani pe cine si cum esti tu, de ai accepta sa renunti la aceste lucruri?
Scris 17 August 2009 - 02:55 PM
teasa, la Aug 16 2009, 11:14 PM, a spus:
Dacă ştie să facă sex bine, bine de tot, lui n-o să-i placă asta, nuuuuuuuuu. Yac, câh, bleah, puah!
hai ca exagerezi! sunt unele mai trecute prin viata decat unele de 18 si invers ..eu una am 22 de ani si nu pot spune ca am nu stiu ce experienta si nici celulita nu am!!! asa ca nu mai exagera atata ca-s multe care au doar 13 ani si vb aia is "curve batrane" asa ca nu mai critica dupa varsta!
Aceasta postare a fost editata de IuliachristaL: 17 August 2009 - 02:55 PM
Scris 17 August 2009 - 03:14 PM
IuliachristaL, la Aug 17 2009, 03:55 PM, a spus:
Păi, eu am 13 ani.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
My story..
|
Alessandra_Maria | 156 | 9.295 |