sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

NOKIA E50 Se misca greu, in general cu card. Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Reventon 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 11-August 09

Scris 11 August 2009 - 01:25 PM

Buna, am un NOKIA E50 adus din Finlanda in cutie cu incarcator si alte accesorii.
Dupa 1 luna, avand nevoie de mai multa memorie i-am extins-o pe cea intena de 70mb cu un card de 2GB (telefornul suporta pana la 4 GB) Transcend.
La alte telefoance cardul este "super ok" este deschis foarte repede, dar la telefonul meu, avand ocupat decat 700mb din cei 2 gb imi deschide galeria in 6-7 secunde indiferent daca am o tema sau nu wallpaper sau nu fara aplicatii in bara; chiar si telefonul fara card si chiar tema se misca un pic cam greu.

Telefonul il am de vreo 3 ani si a fost putin bruscat dar asta nu l-a afectat cu nimic.
Cateodata cand intru in clipuri imi iese din ele si dupaia nu mai pot face nimic; daca incerc sa-l inchid tot degeaba ca ramane blocat pe switch off!, nu pot decat sa ii scot bateria. Asta cam o data de 2 ori pe luna.

Cand am defragmentat cardul cu windows defragmenter am pierdut toate jocurile de pe card (Cardul era intr-un card reader conectat la calculator).
Ce as putea sa fac pentru a mari viteza la card?
0

#2 Utilizator offline   VaMpIrIkHa 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 11-November 08

Scris 11 August 2009 - 08:21 PM

Nu ai cum sa maresti viteza cardului ,poti doar sa il inlocuiesti cu un card de clasa 6 , produs de cineva mai cunoscut!(kingmax,kingstone)
0

#3 Utilizator offline   Levi89 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-August 09

Scris 15 August 2009 - 01:05 PM

Vezi postareaReventon, la Aug 11 2009, 02:25 PM, a spus:

Buna, am un NOKIA E50 adus din Finlanda in cutie cu incarcator si alte accesorii.
Dupa 1 luna, avand nevoie de mai multa memorie i-am extins-o pe cea intena de 70mb cu un card de 2GB (telefornul suporta pana la 4 GB) Transcend.
La alte telefoance cardul este "super ok" este deschis foarte repede, dar la telefonul meu, avand ocupat decat 700mb din cei 2 gb imi deschide galeria in 6-7 secunde indiferent daca am o tema sau nu wallpaper sau nu fara aplicatii in bara; chiar si telefonul fara card si chiar tema se misca un pic cam greu.

Telefonul il am de vreo 3 ani si a fost putin bruscat dar asta nu l-a afectat cu nimic.
Cateodata cand intru in clipuri imi iese din ele si dupaia nu mai pot face nimic; daca incerc sa-l inchid tot degeaba ca ramane blocat pe switch off!, nu pot decat sa ii scot bateria. Asta cam o data de 2 ori pe luna.

Cand am defragmentat cardul cu windows defragmenter am pierdut toate jocurile de pe card (Cardul era intr-un card reader conectat la calculator).
Ce as putea sa fac pentru a mari viteza la card?

Eu te-as sfatui, sa incerci sa-ti resoftezi telefonul.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi nokia 1600 floketu  0 1.590
Replici noi nokia 1600 the_ghost23  0 1.821
Replici noi Yahoo - SAGEM my411CV Tommyz0r  1 2.044
Replici noi Lenovo LePhone
In sfirsit, un adevarat iPhone killer a sosit!
Jugulator  6 1.766
Replici noi Cumpar baterie iPAQ HP 610/612/614/610c/612c/614c Ursuul  0 363