Nu stiu ce sa cred.Problema a innceput acum cateva zile. Si numesc problema pentru ca am incontinuu sentimentul ca trebuie sa respir adanc iar cand incerc nu pot ceea ce nu este satisfacator dpdv fizic si ca atare iar imi vine sa fac asta 5 minute mai tarziu. Inainte cand simteam nevoia sa respir adanc o faceam odata si cu asta basta. Sper ca intelegeti ce vreau eu sa explic aici.Am incercat sa expun cu cat mai mult sens posibil. Stiti si voi,cateodata va apuca asa un fel de oftat adanc si inhalati mut aer deodata in plamani...ei eu nu pot sa fac asta..."ma innec" in mijlocul inhalarii.
Am facut ceva "research" pe net si am vazut mentionat despre anxiety si panic disorder.Nu sufar de astea.Nu amavut niciodata astma.Sunt fumatoare de foarte mult timp dar nu excesiv.Am alergii la tot felul de iarba si buruieni dar se manifesta epidermic nu respiratoriu.Cam atat.
Sa fie oare de la fumat,oi fi avand vreo alergie noua,sa fie anxiety?
Daca ati trecut prin asa ceva sau va pare familiar ceea ce am descris eu,va rog participati cu ce imput puteti.Eventual daca persista situatia mai mult de o saptamana doua, imi fac o programare la doctor dar pana atunci intreb pe aici.
Multumesc si va rog fara mesaje postate alandala sau de genul "pai du-te la doctor"
Contact
Facebook
Twitter
RSS