Master_, la Aug 15 2009, 09:44 PM, a spus:
Daca taceai filozof ramaneai
Musulman nu inseamna supus inseamna altceva ...
incurci Islam cu Musulman..nu inseamna la fel ...iat Musulmanii(credinciosii) sunt supusi numai lui Allah ..pe profet il recunosc ca fiind trimisul lui Allah ...incearca sa nu te mai bagi in seama atunci cand esti pe langa..mai degraba intreaba ..n-o face pe stiutoare cand tu nu sti...lasa-i pe altii sa comenteze , cei care cunosc .
Vrei sa spui tu ca inainte de Muhammad nu exista cuvantul Islam in arababa si ca nu existau oameni supusi ?
A-ti spun eu ca nu exista religia Islam dar cuvantul Islam exista asa cum exista si cuvantul supus ...deci Avraam era supus unui singur Domn iar El era alesul pe vremea Lui ..si lui i s-a cerut supunerea fata de Domnul Lui iar El s-a supus dar nu oricum ci prosternanduse inaintea Domnului asa cum fac si acuma Musulmanii(credinciosii)care au ca religie Islamul(supunerea)si tot atunci i s-a ales si religia Lui Avraam caci a devenit Avraam cu doi ''a''si nevastasa a devenitl Sara din Sarai ..iar Dumnezeu a facut un legamant atunci cu Avraam si neamul ..iar ca semn pentru acest legamant a cerut Domnul botezul (Taierea imprejurul preputului la toti cei de parte barbabteasca )iar Avraam a devenit supus si s-a botezat la 90 de ani ..baga la cap ..cuvantu Musulman si Islm au existat asa cum exista supus si credincios ..numai ca Muhammad a fost trimis popurului arab caci lor nu le fusese trimis nici un profet ..iar trimisul Muhammad le-a ales Arabilor religia celor supusi, religia profetilor , singura religie ingaduita de Dumnezeu este religia celor supusi si care se prosterneaza , ferice celor ce se apleaca prosternanduse inaintea Domnului fara sa le fie rusine ca sunt robii Lui ..''asa ca plecati-va prosternandu-va cu fata la pamant inaintea Domnului impreuna cu cei ce se prosterneaza '', ceva de genul asta cere Dumnezeu oamenilor ..iar inchinaciunea nu este menita Domnului ..este menita ea idoliilor ....Domnului ai este menita supunerea, plecaciunea si prosternarea .Cei ce se inchina la idoli si nu se prosterneaza sunt politeisti si nelegiuti !Si multi dintre oameni sunt asa .
Asculta Gigele , aerele de superioritate si mistocarerile astea ieftine pastraeza-le pt cine n-a deschis in viata lui nici Biblia nici Coranul , pt cine n-a citit in viata lui ce scrie pe un forum islamic sau pt fetiscanele bete de dragoste dupa cate un musulman fara pic de cunostiinte teologice si care inghit pe nemestecate orice prostie li se spune pe siturile islamice.
Deci sa incepem .
In primul rand mi-ai atribuit cuvinte false care nu le-am rostit . Nu am afirmat ca ( , ) cuvantul islam nu a existat inainte de Mohamed ci am spus ca nici un profet inainte de Mohamed , nu a practicat ceea ce practica musulmanii azi , Shahada ( marturisirea de credinta care include recunoasterea lui Mohamed ca trimis a lui Allah ) , rugatul de 5 ori pe zi , pelerinajul la Mecca , Ramadamul , si zakatul in forma islamica . Stii bine ca pe aceste practici se bazeaza islamul (adica religia pe care voi musulmanii le-o atribuiti in mod aberant si celorlalti profeti dinainte de Mohamed , stii bine ca acestia sunt cei 5 stalpi ai islamului si sunt obligatorii . Fara vreuna din acestea 5 nu te mai poti numi credincios sau supus adica musulman . Ce nu ai inteles pana aici?
In al doilea rand toti musulmanii sustin ca absolut toti profetii au avut ca religie islamul deci in concluzie sunt musulmani , ceea ce ilogic si este un mare fals . Apropo , abia astept sa ma contrazici sa imi spui ca musulmanii nu sustin ca toti profetii dinaintea lui Mohamed au fost musulmani si nici ca toti oamenii se nasc musulmani .
Dovada ca a fii musulman nu inseamna numai a fii supus si credincios unui singur Dumnezeu , sunt tocmai cei 5 stalpi ai islamului pe care musulmanul este obligat sa ii practice si fara de care nu se poate numi credincios si supus lui Allah . Da, toti profetii au fost supusi lui Dumnezeu dar faptul ca aceste 5 obligatii pe care se bazeaza islamul nu au fost mentionate sau practicate de nici un alt profet inaintea lui Mohamed demonstreaza ca profetii de dinaintea lui Mohamed nu au avut ca religie islamul si nici nu fost supusi aceluiasi Dumnezeu la care se inchina azi musulmanii .
Deci te-ai lamurit domnule filozof ca Avram si Isus nu au avut cum sa aiba ca religie islamul cand nu au respectat si practicat nici macar unul dintre cei 5 stalpi ai islamului ??
Sau o sa incepi iar cu mistocareli , aere de superioritate si copy paste-uri lungi si obositoare ?
Aceasta postare a fost editata de bia: 15 August 2009 - 11:40 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis