sau Inregistrare

• 70 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Dumnezeu si Diavolul Care este bun si care este rau? Evaluare topic: * * * * *

#1 Utilizator offline   Apopii 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-July 09

Scris 08 August 2009 - 03:02 PM

In acest topic, nu se pune in discutie existenta sau inexistenta lui Dumnezeu si a Diavolului. Sunt doua personaje din Biblie si incercam sa stabilim care este personajul bun si care este cel rau, pe baza a ceea ce scrie in aceasta carte. Vreau sa fie o confruntare de idei argumentate, din care sa lipseasca jignirile si atacurile la user.

In urma citirii bibliei am ajuns la urmatoarele concluzii:

Dumnezeu omoara aproape toti oamenii si animalele de pe planeta in timpul potopului, omoara toti oamenii din orasele Sodoma si Gomora. Motivul: pacatul, deci neascultarea ordinelor sale. Concluzie: este cel rau!

Diavolul nu omoara pe nimeni si incearca sa-i convinga pe oameni sa procedeze intr-asa fel incat sa le fie bine, fara sa incerce sa impuna ceva. Concluzie: este cel bun!

Aceasta postare a fost editata de Apopii: 08 August 2009 - 03:03 PM

1

#2 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 08 August 2009 - 03:06 PM

Vezi postareaApopii, la Aug 8 2009, 04:02 PM, a spus:

Diavolul nu omoara pe nimeni

FALS! Dupa cum se vede in poza de jos... a omorat 10 oameni.

Imagine amplasata
0

#3 Utilizator offline   Apopii 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 08 August 2009 - 03:11 PM

Interesant, ai reusit cumva sa afli si care sunt cei 10 ucisi?
0

#4 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 08 August 2009 - 03:17 PM

Vezi postareaApopii, la Aug 8 2009, 04:11 PM, a spus:

Interesant, ai reusit cumva sa afli si care sunt cei 10 ucisi?

copiii lui Iov. :boredom:
0

#5 Utilizator offline   Apopii 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 08 August 2009 - 03:26 PM

Vezi postareaCavalerul_Jedi, la Aug 8 2009, 04:17 PM, a spus:

copiii lui Iov. :boredom:

Se pare ca si pe acestia tot dumnezeu i-a ucis :think:

18. Pe când vorbea el încă, a venit un altul şi a zis: „Fiii tăi şi fiicele tale mâncau şi beau vin în casa fratelui lor întâi-născut.
19. Şi deodată, a venit un vânt mare de dincolo de pustie, şi a izbit în cele patru colţuri ale casei: Casa s-a prăbuşit peste tineri, şi au murit. Şi am scăpat numai eu, ca să-ţi dau de ştire.”
20. Atunci Iov s-a sculat, şi-a sfâşiat mantaua, şi şi-a tuns capul. Apoi, aruncându-se la pământ, s-a închinat,
21. şi a zis: „Gol am ieşit din pântecele mamei mele, şi gol mă voi întoarce în sânul pământului. Domnul a dat, şi Domnul a luat, – binecuvântat fie Numele Domnului!”
http://www.bibliarom.../Biblia/iov.htm
0

#6 Utilizator offline   Master_ 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-July 09

Scris 08 August 2009 - 04:54 PM

Vezi postareaApopii, la Aug 8 2009, 04:02 PM, a spus:

In acest topic, nu se pune in discutie existenta sau inexistenta lui Dumnezeu si a Diavolului. Sunt doua personaje din Biblie si incercam sa stabilim care este personajul bun si care este cel rau, pe baza a ceea ce scrie in aceasta carte. Vreau sa fie o confruntare de idei argumentate, din care sa lipseasca jignirile si atacurile la user.

In urma citirii bibliei am ajuns la urmatoarele concluzii:

Dumnezeu omoara aproape toti oamenii si animalele de pe planeta in timpul potopului, omoara toti oamenii din orasele Sodoma si Gomora. Motivul: pacatul, deci neascultarea ordinelor sale. Concluzie: este cel rau!

Diavolul nu omoara pe nimeni si incearca sa-i convinga pe oameni sa procedeze intr-asa fel incat sa le fie bine, fara sa incerce sa impuna ceva. Concluzie: este cel bun!

Diavolul intotdeauna va face pe placul omului ...stie oare omul ce este bine si ce este rau pentru el , sau doar are impresia ca stie?
de ex ,,the Listener '' a venit gol si sarac in lume dar va pleca imbracat si cu bani la el ..dar el este convins ca asa este bine ..Diavolul nu are motiv sa omoare caci nu ar avea nimic de castigat ..Diavolul trebuie sa castige suflete , nu trupuri (carcase)
Diavolul ati va da tot ce-i ceri pe acest pamant si poate sa-ti ia tot ,dar nu-ti va lua caci te-ar pierde iar tu te-ai intoarce cu fata la Dumnezeu ..dar daca Diavolul ati face poftele tu o sa uiti de Dumnezeu ..si va face orice ca sa crezi tu ca ati este bine ..i s-a dat putere pe pamant ca sa ne incerce , sa ne ispiteasca ..este Tatal mincinosilor dar nu are putere asupra sufletelor ..dar o sa aibe asupra acelora care i se inchina si il slavesc ...de ex ''theListener '' care va pleca de pe lumea asta imbracat intr-un costum negru , cu bani si cu o cruce tot neagra ...cine crezi ca il va recunoaste asa ? Domnul sau Diavolul ?
0

#7 Utilizator offline   the_listener 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 25-April 09

Scris 08 August 2009 - 05:04 PM

Vezi postareaMaster_, la Aug 8 2009, 05:54 PM, a spus:

Diavolul intotdeauna va face pe placul omului ...stie oare omul ce este bine si ce este rau pentru el , sau doar are impresia ca stie?
de ex ,,the Listener '' a venit gol si sarac in lume dar va pleca imbracat si cu bani la el ..dar el este convins ca asa este bine ..Diavolul nu are motiv sa omoare caci nu ar avea nimic de castigat ..Diavolul trebuie sa castige suflete , nu trupuri (carcase)
Diavolul ati va da tot ce-i ceri pe acest pamant si poate sa-ti ia tot ,dar nu-ti va lua caci te-ar pierde iar tu te-ai intoarce cu fata la Dumnezeu ..dar daca Diavolul ati face poftele tu o sa uiti de Dumnezeu ..si va face orice ca sa crezi tu ca ati este bine ..i s-a dat putere pe pamant ca sa ne incerce , sa ne ispiteasca ..este Tatal mincinosilor dar nu are putere asupra sufletelor ..dar o sa aibe asupra acelora care i se inchina si il slavesc ...de ex ''theListener '' care va pleca de pe lumea asta imbracat intr-un costum negru , cu bani si cu o cruce tot neagra ...cine crezi ca il va recunoaste asa ? Domnul sau Diavolul ?

mergind pe LOGICA TA LIPSA ,master eu zic SA NU TE MAI IMBRACI ca in rai ERAU GOI SI NU SE RUSINAU.... pun pariu ca in citeva minute ajungi '' la cei veseli'' ... Asa ca INAPOIA MEA SATANA :boredom: deci mor de rassssss cit de ILOGIC ESTI :think:
multa iubire

Aceasta postare a fost editata de the_listener: 08 August 2009 - 05:05 PM

0

#8 Utilizator offline   Master_ 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 08 August 2009 - 05:11 PM

Vezi postareathe_listener, la Aug 8 2009, 06:04 PM, a spus:

mergind pe LOGICA TA LIPSA ,master eu zic SA NU TE MAI IMBRACI ca in rai ERAU GOI SI NU SE RUSINAU.... pun pariu ca in citeva minute ajungi '' la cei veseli'' ... Asa ca INAPOIA MEA SATANA :boredom: deci mor de rassssss cit de ILOGIC ESTI :think:
multa iubire

D ma , dar tu te imbraci si dupa ce mori ?:roll:))))mai iei cu tine si niste dolarei ..de ce asa , asta nu prea inteleg eu ....inteleg de ce te imbraci acum, ati este rusine ...dar dupa ce mori nu-ti va fi rusine sa pleci imbracat in negru si cu bani la tine?
0

#9 Utilizator offline   the_listener 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 25-April 09

Scris 08 August 2009 - 05:22 PM

Vezi postareaMaster_, la Aug 8 2009, 06:11 PM, a spus:

D ma , dar tu te imbraci si dupa ce mori ?:roll:))))mai iei cu tine si niste dolarei ..de ce asa , asta nu prea inteleg eu ....inteleg de ce te imbraci acum, ati este rusine ...dar dupa ce mori nu-ti va fi rusine sa pleci imbracat in negru si cu bani la tine?

este respectul omului mort.... nu ti se paRe rusinos sa il inmormintezi GOL?????deci daca in viata te imbraci din respect si ca asa a fost lasat , nu crezi ca pe ultimul drum e nevoie sa fi imbracat ???? deci de aia :boredom:
multa iubire
ps mai e o explicatie si poate o voi da cind va veni momentul ...... :think:
multa iubire

Aceasta postare a fost editata de the_listener: 08 August 2009 - 05:43 PM

0

#10 Utilizator offline   Master_ 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 08 August 2009 - 10:38 PM

Vezi postareathe_listener, la Aug 8 2009, 06:22 PM, a spus:

este respectul omului mort.... nu ti se paRe rusinos sa il inmormintezi GOL?????deci daca in viata te imbraci din respect si ca asa a fost lasat , nu crezi ca pe ultimul drum e nevoie sa fi imbracat ???? deci de aia :boredom:
multa iubire
ps mai e o explicatie si poate o voi da cind va veni momentul ...... :think:
multa iubire

Tipic unui politeist ...parca tu spuneai ca in rai oamenii sunt goi si nu stiu ei de rusine ...dar banii care sunt ai Diavoluli de ec se pun ? Amageala cumva ?ce sa faca cu bainii ..sa-si plateasca vamile?:roll:))))Drumul catre iad nu are vami ..iar vamile catre rai nu pot fi mituite si nici cumparate ...
1

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 70 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Arsenie Boca
persoane care ne-au impresionat.
vali_  28 6.096
Hot Topic (New) Isus Cristos - dovezi istorice !?
Dovezi istorice despre existenta lui Isus Cristos
marinaru  385 39.785
Replici noi Cine sunt? Mica 5:5 dulgherul  4 467
Replici noi Atasamente MOISE -evreu sau egiptean ? VEMANS  13 1.887
Hot Topic (New) Maleahi 3:1-3 dulgherul  61 2.673