aligadot, la Aug 15 2009, 10:51 AM, a spus:
devine interesanta chestia asta si eu zic sa ne dam cu parerea cat mai multi, mai ales cei care experimenteaza asa ceva...poate descoperim ceva...

La mine majoritatea lucrurilor s-au legat dupa ani si ani; altele inca nu au sens, deci inca astept. Am fost acum cateva saptamani intr-o calatorie, in mai multe locuri invecinate, din care am "vazut" crampeie din cladiri, privelistea din curtea unui castel situat deasupra unei vai etc. Si desi ma dusesem in fiecare loc pe baza, sa zicem, a unei singure viziuni, am avut surpriza sa descopar multe alte lucruri pe care le "vazusem" cu alte ocazii. De exemplu, am avut viziuni cu doua usi, una cu incrustatii metalice, si alta ceva mai simpla, care era intr-o curte cu niste morminte. Peste prima am dat din intamplare pe google (fiind unicat), descoperind ca era usa din fata a unei biserici. Mergand acolo, am descoperit cu uimire ca cea de-a doua usa pe care o vazusem era usa din spate a aceleiasi biserici. Nu mai auzisem niciodata de ea sau de satul in care se afla si nu facusem pana atunci legatura intre cele doua imagini, desi o viziune am avut-o prin...2001, iar cealalta in 2005.
Cel mai bine e ca imediat dupa ce vezi ceva, sau in ziua respectiva, sa notezi ce ai vazut. Sa tii un fel de jurnal. Asa poti face legatura intre lucruri chiar peste multa vreme.