Ce vezi cand ai ochii inchisi are vreo legatura cu paranormalul?
Scris 08 August 2009 - 07:25 PM
Scris 08 August 2009 - 07:28 PM
Daca nu reveniti ontopic, urmeaza sanctiuni.
Multumesc pentru intelegere.
Scris 08 August 2009 - 07:29 PM
the_listener, la Aug 8 2009, 06:12 PM, a spus:
N-ai dreptate. Dar nici nu te condamn ca nu crezi. Unele lucruri le crezi doar cand le experimentezi pe pielea ta, daca nu ai o anumita deschidere. On topic: sunt chiar curioasa sa citesc experientele altora. Eu n-am abordat subiectul pentru ca nu mai auzisem de nimeni altcineva care are aceasta capacitate, si credeam ca daca pun asemenea intrebari, azil scrie pe mine, in ochii multora (probabil deja e cazul). Da cineva detalii in legatura cu imaginile?
Aceasta postare a fost editata de WinoStonehead: 08 August 2009 - 07:35 PM
Scris 08 August 2009 - 07:41 PM
Ontopic: nu cred in clarvazatori... sau cum s-or numi.
Scris 08 August 2009 - 07:52 PM
WinoStonehead, la Aug 8 2009, 08:29 PM, a spus:
viziunile sunt de la demoni
multa iubire
Aceasta postare a fost editata de the_listener: 08 August 2009 - 07:53 PM
Scris 08 August 2009 - 08:14 PM
WinoStonehead, la Aug 8 2009, 08:29 PM, a spus:
Pai eu vad negru dar peste negru vad pete de culoare(cel mai des vad verde rosu sau galben) care isi schimba din cand in cand forma. De obicei ele se "misca" , nu prea stiu cum sa ma exprim. Cateodata iau chiar si forme care par a fi aproape umane(foarte rar nu am patit asa ceva numai de vreo 2 ori
Cred ca daca va uitati la o sursa de lumina mai puternica si inchideti ochii inca vedeti niste pete de culoare... dar problema este ca eu le vad si fara nici o sursa de lumina
Nu cred ca am nici un fel de viziuni...doar vad pete colorate.
Scris 08 August 2009 - 08:30 PM
Flameguard, la Aug 8 2009, 07:14 PM, a spus:
Eu vad chestii alb-negru, in general (desi au fost exceptii recent) dar in detaliu extraordinar. Uneori statice, dar cel mai des ca un film. Faza e ca nu ma dumiresc care-i treaba cu majoritatea. Le-am notat in jurnale pe multe si le-am descoperit insemanatatea abia acum, recent. E chiar amuzant uneori pentru ca desi retin perfect imaginile, atunci nu stiam cum sa le interpretez. De pilda m-am mirat sa vad ceva care semana cu un scut cu flori pe el. S-a dovedit a fi un blazon
Scris 08 August 2009 - 08:44 PM
Deci... ca sa revin la intrebarea initiala:
Au lucrurile care sunt vazute cu ochii inchisi vreo legatura cu paranormalul? [ adica orice fenomen care nu poate fi explicat(spirite, energii neobisnuite, calatorii in afara trupului sau chiar semne sau simboluri care ar indica ceva din viata personala) ...ca sa fie pe intelesul tuturor]
Scris 08 August 2009 - 08:47 PM
Flameguard, la Aug 8 2009, 07:44 PM, a spus:
Deci... ca sa revin la intrebarea initiala:
Au lucrurile care sunt vazute cu ochii inchisi vreo legatura cu paranormalul? [ adica orice fenomen care nu poate fi explicat(spirite, energii neobisnuite, calatorii in afara trupului sau chiar semne sau simboluri care ar indica ceva din viata personala) ...ca sa fie pe intelesul tuturor]
Daca prin paranormal intelegi si o viata anterioara, ai drept exemplu pe subsemnata. Deci da, cu siguranta.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
ROMANIA SPRE UN FALIMENT DIRIJAT ! |
Whispersss | 159 | 11.505 |
|
Indiferent de starea corpului, in suflet suntem absolut perfecti |
mayama34 | 1.093 | 95.504 |
|
Poza din 1941 | Lion79 | 30 | 5.359 |