sau Inregistrare

• 12 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Adam Eva Cain Abel oare cum s-au imultit, incest ? Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-February 08

Scris 29 August 2009 - 09:50 PM

Prin spori! :P :P :pardon:
0

#12 Utilizator offline   IuliachristaL 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 11-August 09

Scris 29 August 2009 - 09:51 PM

Vezi postareaAmidala, la Aug 29 2009, 10:48 PM, a spus:

Eu n-am niciun fix, sa auzim cum a fost!
Sau nici cu mine nu intri-n vorba?

N-a fost incest, dar ce-a fost? Cum s-au inmultit?

citeste biblia draga mea ... si bineinteles ca accept sa vb cu tn :spiteful:

Vezi postareaArcangelo, la Aug 29 2009, 10:50 PM, a spus:

Prin spori! :P :P :pardon:

asa te vei inmulti tu cred :ph34r:
0

#13 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 29 August 2009 - 09:53 PM

Vezi postareaIuliachristaL, la Aug 29 2009, 10:51 PM, a spus:

citeste biblia draga mea ... si bineinteles ca accept sa vb cu tn :P

Nu scapi asa usor...ai zis ca tu esti documentata...tu stii...pai explica si altora,ca au mai citit si altii biblia,si uita ca nu au priceput deloc!
0

#14 Utilizator offline   Sidona 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-August 08

Scris 29 August 2009 - 09:56 PM

Vezi postareaIuliachristaL, la Aug 29 2009, 10:51 PM, a spus:

citeste biblia draga mea ... si bineinteles ca accept sa vb cu tn :P

Tu erai cea documenta. De la tine vreau sa aud.
0

#15 Utilizator offline   IuliachristaL 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 11-August 09

Scris 29 August 2009 - 09:59 PM

Vezi postareaArcangelo, la Aug 29 2009, 10:53 PM, a spus:

Nu scapi asa usor...ai zis ca tu esti documentata...tu stii...pai explica si altora,ca au mai citit si altii biblia,si uita ca nu au priceput deloc!

tu crezi ca dau inapoi? de cand ma stiu nu am dat niciodata inapoi si nici nu am so fac in fata ta :pardon: vad ca iar ti-ai propus sa ma iriti dar eu mi-am propus sa te evit si daca vreau iti argumentez daca nu , ramane nu :spiteful: i-am spus sa citeasca biblia ca se vede ca nu a citit-o sau nu a inteles-o :ph34r: sau a citit-o si s-a gandit la cai verzi pe pereti :P daca eu observam din partea ei ca vrea sa se informeze ..ii argumentam dar asa ironica cum e ...sa caute explicatii in alta parte :yahoo: archangel ..ti-am atins vreun punct slab de ma tot "pandesti" pe forum :P
0

#16 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 29 August 2009 - 10:00 PM

Explicatia...unde e? -sau NU STII?
0

#17 Utilizator offline   Cristinick 

• Aistringas
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Super Moderator
  • Inregistrat: 21-April 08

Scris 29 August 2009 - 10:03 PM

Vezi postareaIuliachristaL, la Aug 29 2009, 10:14 PM, a spus:

ce vorbesti tu acolo draguta? ai trait tu ? cum adica "gelozie , invidie ce mai conteaza?"... nu a fost nici un incest ..documenteaza-te

Da-mi un link, un titlu, un autor, o sursa de unde sa ma documentez, Biblia fiind exclusa, bineinteles.

Eu atat stiu.
Atat timp cat dumnezeu a plantat pe Pamant doar doi oameni, barbat si femeie, pentru a se ajunge la o populatie de... nu spun sase miliarde, ma limitez la sase sute, trebuiau sa faca sex intre ei.
Iar sexul cu mama, frate, tata, sora se numeste incest.

Ma rog, acum ai putea sa imi spui ca Adam si Eva nu erau singurii oameni de pa Pamant la acel moment etc, dar asta este o discutie ce nu o poti duce.

Si nu ma lua cu aere de superioritate de genul "ai trait tu?". Nici tu nu ai trait pentru a avea o certitudine.
... sau poate faci si tu parte dintre cei "luminati" (?), dar asta ma intereseaza prea putin.

Aceasta postare a fost editata de Cristinick: 29 August 2009 - 10:05 PM

0

#18 Utilizator offline   umilitul 

• NIHIL SINE DEO!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-March 08

Scris 31 August 2009 - 07:37 AM

Vezi postareaIuliachristaL, la Aug 29 2009, 10:14 PM, a spus:

ce vorbesti tu acolo draguta? ai trait tu ? cum adica "gelozie , invidie ce mai conteaza?"... nu a fost nici un incest ..documenteaza-te

Ai perfecta dreptate nu a fost niciun incest intre Cain si o ruda a lui!As vrea sa stiu cum justifici tu acest fapt!Eu cred ca pe pamant erau foarte multi oameni de diferite rase si grupe sanguine atunci cand Adam si Eva au fost alungati din Rai acum aproape 6000 de ani in urma si au avut copii pe Cain si pe Abel!De unde si-a luat femeie Cain? :)
0

#19 Utilizator offline   Arcadia@ 

• Love And Peace
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 22-September 06

Scris 02 September 2009 - 03:55 PM

Iulia si toti ceilalti de mai sus cu offtopicele , reveniti la subiect ....
0

#20 Utilizator offline   Opesmooth 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 21-February 10

Scris 23 February 2010 - 04:36 PM

Vezi postareaArcangelo, la Aug 5 2009, 10:47 PM, a spus:

Si oamenii aia,de unde au aparut,daca Adam si Eva erau singurii doi oameni din care a aparut omenirea?
Sunt de parere ca intreaga povsete poate fi privita ca metaforica,cel mult,insa nu cred ca poate fi luata ad literam.

...draga domnule arcangelo,am gasit si eu acest forum si vreau sa-mi dau si eu parerea daca cumva spun niste ...prostii aratami te rog unde gresesc si iata despre ce e vorba daca sau inpreunat intre ei adica , mama cu fiul ei ca abel sa dus ca, altfel ar fi facut copii eva noastra si cu el dar na mai avut de unde sa-l ia dar si daca ar fi dat de alti oameni.cum se chema in timpul acela (alte neamuri .oameni necunoscuti si ABEL, fiul lor a lui ADAM SI EVA, altfel.daca dumnezeu na gasit alta cum sa-i zic, cale, inseamna ca altfel nu sa putut faca.CE?avem acelas singe, suntem nascuti din acelas DUMNEZEU suntem neamuri fara ca sa vrem si fara ca sa stim chiar daca CAIN am gresit , nuABEL CI, CAIN sa casatorit cu cineva din alt neam si aia aveau acelas singe dat de DUMNEZEU noua tuturor ca, daca sa-r fi putut face altfel, dar asta a fost singura solutie pe care DUMNEZEU A GASIT-O ATUNCI poate ca acum cu atita stiinta am fi fost altfel lucrati ca, sa nu -ne mai gasim neamuri de aceia pentru EL noi suntem o singura mina de frunze verzi, ca, eu am condamnat si altfel nici ca as putea sa gindesc sa-mi scoata cineva din cap ca, eu ma-s fi putut casatori cu fratele meu dar in URUGUAI,e o tara unde , asta am vazut la televizor e o secta, care.cred ca doar cu mama lui na facut copii nu stiu citi sunt, dar nu astepta sa-i moara nevasta ca s-o ia pe sorsa, ci cite surori are nevasta pe toate le ia in casatorie si fac copii la greu ...eu cred ca doar acei oameni au inteles despre ce-i vorba de altfel si avram avea mai mule neveste pentru ca, asa ia cerut DUMNEZEU ca -sa -se inmulteasca ca , pe atunci era lume putina si loc prea mult si pe de altaarte, cit de departe si-ar fi gasit nevasta,tot neam ia-r fi fost ca, doar accelas singe avem in noi toti ...tirziu sa... asta dupa ce ION a fost...dar ION na facut nimic fara voia DOMNULUI DUMNEZEULUI NOSTRU pentru ca atunci a considerat DUMNEZEU ca sa opreasca incestul atunci a zis ,gata sau inmultit de ajuns sunt destui ,agunge....! si ne-am tot inmultit exact cum a zis EL ca frunza si ca iarba ...ca nisipul in mare si astfel iam facut viea LUI...AMIN...

Aceasta postare a fost editata de Opesmooth: 23 February 2010 - 04:37 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 12 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Maica Domnului din mai multe perspective aio  165 15.843
Hot Topic (New) Cum īnţelegem expresia "Viaţa veşnică"? basarabu  93 4.889
Hot Topic (New) S-ar parea ca nu ne putem ruga nici cu catolicii Dimineata  212 12.931
Hot Topic (New) Ortodoxia=Antihristul profetizat de Pavel si Ioan?
Dovezi biblice ca ortodoxia este "omul faradelegii".
hans  127 6.896
Replici noi Deism deea_s  13 5.308