Constipatia este un efect al prezentei parazitilor intestinali. Eu urmez tratamentul cu tinctura de nuc negru, pelin, cuisoare.
Pana acum ma simt mai bine, vom mai vedea pe parcurs.
Constipat need help
Scris 22 May 2011 - 01:34 AM
In Romania exista o problema mare: nu se mananca multe legume si salate si verdeturi ori fructe.Nici nu e nevoie de ceaiuri si medicamente.Organismul reactioneaza conform cu ce bagi in el sa zic mai direct.
Ce trebuie facut si la fel e si foarte sanatos pt. organism: in fiecare dimineata mananci un iaurt dar din acela acru si smantos,nu Yoplait sau Dannone cu fructe in ele.Zilnic mananci salata verde cu ce vrei sa pui in ea,castraveti verzi,rosii,sfecla rosie cruda rasa,mere,alfa alfa si spanac crud.NU manca multa carne in nici un caz zilnic!!! Romanul parca nu poate trai fara carne!!!Incearca sa fii semi vegetarian si vei observa o mare schimbare in tine.la fel bea multa apa zilnic,nu sucuri gen cola etc.La fel zilnic sa mananci fructe.
Urmeaza acest sfat si vei fi OK iti garantez.
Ce trebuie facut si la fel e si foarte sanatos pt. organism: in fiecare dimineata mananci un iaurt dar din acela acru si smantos,nu Yoplait sau Dannone cu fructe in ele.Zilnic mananci salata verde cu ce vrei sa pui in ea,castraveti verzi,rosii,sfecla rosie cruda rasa,mere,alfa alfa si spanac crud.NU manca multa carne in nici un caz zilnic!!! Romanul parca nu poate trai fara carne!!!Incearca sa fii semi vegetarian si vei observa o mare schimbare in tine.la fel bea multa apa zilnic,nu sucuri gen cola etc.La fel zilnic sa mananci fructe.
Urmeaza acest sfat si vei fi OK iti garantez.
Scris 22 May 2011 - 08:58 AM
Sibika, la 22 May 2011 - 12:22 AM, a spus:
Constipatia este un efect al prezentei parazitilor intestinali. Eu urmez tratamentul cu tinctura de nuc negru, pelin, cuisoare.
poate fi un efect, nu ca este singurul efect al constipatiei
in rest Black Elk o zis multe chestii bune
Aceasta postare a fost editata de samsara: 22 May 2011 - 08:59 AM
Scris 10 January 2012 - 11:32 PM
ceai antihemoroidal- face f bine la constipatie. cu asta l-am tratat pe socrul meu de constipatie cronica
Scris 11 January 2012 - 10:10 AM
Este bine de evitat si pizza si alte mancaruri unde se pune multa branza sintetica!!! care la fel constipa ... orez abia fiert sau paste fainoase fierta doar "al dente".
A se face miscare in aer liber!!! maturat trotoarul, greblat frunze, taiat iarba, curatat zapada, etc., de mers pe o distanta oarecare zilnic, de transpirat putin si baut apa!!!
A se face miscare in aer liber!!! maturat trotoarul, greblat frunze, taiat iarba, curatat zapada, etc., de mers pe o distanta oarecare zilnic, de transpirat putin si baut apa!!!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
probabil ca te-ai gandit sa incerci :) (teme combinate) |
spider | 84 | 71.728 |
|
Acupunctura - o minune!
ACUPUNCTURA, EFICIENTA MAXIMA |
Lucia Manta | 3 | 5.561 |
|