Aceasta postare a fost editata de lllucci: 04 August 2009 - 08:48 AM
Femeia, vesnica pacatoasa
Scris 04 August 2009 - 08:46 AM
Scris 04 August 2009 - 09:36 AM
Am vazut si o alta categorie de femei care din nesiguranta lor considera curva restul femeilor.
Daca au probleme sexuale acasa .... pe restul lumii o vede si considera .....
Una eleganta si machiata, automatic devine curva in ochii unei tzatze de mahala!!!!!!
Exemplele curg .... barbatii insa daca nu poate cuceri o femeie ... ea a devenit cea mai mare .... si daca a accentuat defectele personale acea femeie ... doamne sfinte!!! a ajuns in arhiva sub litera "c" clasificata ..... pe veci ....
E una din cele mai folosite forma de jignire sau umiliere al unei persoane.
Scris 04 August 2009 - 09:41 AM
Datorita faptului ca un barbat cand inseala e considerat mai degraba un cuceritor, fata de o femeie care e considerata "usuratica" a aparut si expresia : Toate femeile sunt curve.
Scris 04 August 2009 - 11:09 AM
Scris 04 August 2009 - 11:25 AM
The Unknown, la Aug 4 2009, 10:36 AM, a spus:
Am vazut si o alta categorie de femei care din nesiguranta lor considera curva restul femeilor.
Daca au probleme sexuale acasa .... pe restul lumii o vede si considera .....
Una eleganta si machiata, automatic devine curva in ochii unei tzatze de mahala!!!!!!
Destul de bine punctat, Olga.
Asta denota frustrarea denigratoarelor, care, psihologic vorbind, se simt neimplinite pentru faptul ca ele nu au reusit ce au reusit 'curvele'?
Si te intreb si eu: oare denigratoarele alea nu sunt de fapt mai curve decat cele pe care le blameaza?
Pentru ca nu toate femeile care poarta Omega sunt curve.
Si nici macar cele care au un libido mai exacerbat.
Curva nu inseamna sa faci sex.
Curvia nu vine din apetit sexual, ci vine din mentalitate.
Dar ce te faci cu femeile mature mental, echilibrate, care, observand un comportament de curva al altora (femei si chiar barbati, de ce nu?), agreeaza si rezoneaza cu termenul incriminat?
Daca am nega existenta comportamentului, realitatea insasi ne-ar contrazice.
Nu?
Exact ce spun: trebuie sa observi si cine face afirmatia.
Venita din partea unor jivine umane, nu denota decat frustrarea si superficialitatea modului lor de gandire.
Si nu stiu de ce e eficace: sa te simti jignita pentru ca o jigodie incapabila sa gandeasca si care nu disociaza se prevaleaza de un termen overrated...
E ca si cand ai primi un compliment cum ca esti genial din partea unor retardati.
Nu se sustine.
Scris 04 August 2009 - 02:08 PM
WinoStonehead, la Aug 4 2009, 11:09 AM, a spus:
cu siguranta genul asta de fete "cimenteaza" astfel de mentalitati,dar problema e ca astfel ed viziuni au existat de cand e lumea.probabil ca nu e decat unalt mod las de a incerca sa controleze temerile celor din jur,in cazul nostru ..femeile.voi cum credeti ca ar trebui sa te porti cu astfel de persoane?eu de ex,chiar militez activ pentru repectul fata de viata intima a fiecaruia.si "corectez" pe cei care fac asemenea afirmatii despre o "ea" in prezenta mea..
Aceasta postare a fost editata de lllucci: 04 August 2009 - 02:12 PM
Scris 04 August 2009 - 02:12 PM
Scris 04 August 2009 - 02:18 PM
Ampera, la Aug 4 2009, 02:12 PM, a spus:
o stare manifestata nu numai de anumite femei,ci si de anumiti barbati.,nu?dar uite,vezi ca doar femeile primesc un astfel de apelativ?de ce nu se spune si "curv"?
Scris 04 August 2009 - 02:21 PM
Aceasta postare a fost editata de Ampera: 04 August 2009 - 02:22 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
E bine sa fii barbat!
Asa o fi? :))) |
bydy | 46 | 11.533 |
|
Tot citate..si tot despre femei ...si niste barbati! | crystyann | 5 | 14.769 |
|
Fetelor, nu aveti incredere in barbatii musulmani! | Infinity.love | 18 | 3.257 |
|
Exclusiv barbati |
Strut | 98 | 2.067 |
|
Operatie imposibila
Care operatie este imposibila la femei |
Ravl | 32 | 12.437 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS