Hai sa va spun o poveste .Acum vre o 4 ani am achizitionat prin magazinul altex doua telefoane mobile dupam semnarea contractului am primit si un card .Toatul a decurs bine am platit cate 70 ron cca 8 luni .In vara am decis sa plec la mare am pus mana pe card am scos de acolo 600 ron si am plecat.Am continuat sa platesc ratele pana mi am schimbat locul de munca si am intarziat cu plata ratelor.La cca 3 zile dupa data scadenta ma suna o domnitza si mi spune dl cutarescu stiti ave ti de plata cutare suma va rugam ca cel mai tarziu maine sa o depune ti i am comunicat frumos ca nu am de unde sa depun suma respectiva atat de repede ca astept salariu si aici incepe nebunia in care domnitza nervoasa i mi spune "haide ti domnu cutaritza chiar nu aveti x bani?" eu i am raspun s ca nu i am ea spune "nu va cred sant bani putini chiar nu i aveti?" si incepe scandalul enervat la culme ii inchid telefonul in nas in fin platesc la salariu rata si pe urma la fiecaresa lariu totul e ok acum am schimbat din nou locul de munca aceeasi poveste am uitat sa specific creditul pentru telefoane era undeva la 1400 ron acum vre o 3 luni de zile ma uitat intr o doara pe hartiile care mi le trimet ei acasa cand la sold debit ce sa vezi 3100 ron pun mana pe telefon sun la ei cer lamuriri si mi se raspunde cu voce seaca ca eu am platit doar rata nu si dobanda si comisionul in fine .Ma duc la mai multe banci la cec sa fac o refinantare ori sa iau alt credit sa l acop[ar pe acesta dar raspunsul e uluitor "NU PUTE TI FACE REFINANTARE PENTRU CA INSTITUTIA DE UNDE A TI LUAT CREDITUL NU E BANCA "cum asa doamna ?intreb "simplu "spuse ea"vedeti toate bancile au la urma terminatia bank ori efg retail service nu are bank nicaieri deci nu e banca" am ramas prost .Acu ma lupt sa acopar amaratul asta de credit sa scap de ei oameni buni nu va incurcati cu efg retail service ca sant ce i mai varza de pe piazta bafta
"
Pagina 1 din 1
efg retail service probleme
Scris 20 September 2009 - 11:19 AM
Da asa este...oricum valoarea rambursata e dubla si la unele banci...
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ce imi recomandati ? | Strut | 19 | 4.882 |
|
Cursuri bancare stie cineva? | Theditza04 | 0 | 933 |
|
Asigurarea de viata pe timp de criza? | IPopescu1 | 6 | 1.839 |
|