sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

(Lucifer alias Christos) ? (Antichristul alias Mesiah )pe care inca il asteapta Evreii? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   the_listener 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 25-April 09

Scris 07 August 2009 - 12:06 AM

Vezi postareaK0ntr0VerSy, la Aug 7 2009, 01:03 AM, a spus:

Panarama mai are si insolenta sa ceara logica peste tot pe unde imbacseste forumul...

spunea '' kontroversele '' despre panarama? :lol: LOGIC la autocaracterizare , ilogic la post :soc:
multa iubire
0

#22 Utilizator offline   K0ntr0VerSy 

• PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-May 07

Scris 07 August 2009 - 12:09 AM

Daca Dumnezeu ar fi existat, sigur te-ar fi trasnit cand ti-ar fi citit elucubratiile.
Deci nu exista.

Aceasta postare a fost editata de K0ntr0VerSy: 07 August 2009 - 12:10 AM

0

#23 Utilizator offline   the_listener 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 25-April 09

Scris 07 August 2009 - 12:19 AM

Vezi postareaK0ntr0VerSy, la Aug 7 2009, 01:09 AM, a spus:

Daca Dumnezeu ar fi existat, sigur te-ar fi trasnit cand ti-ar fi citit elucubratiile.
Deci nu exista.

:lol:
multa iubire
. Fericit bărbatul, care n-a umblat īn sfatul necredincioşilor şi īn calea păcătoşilor nu a stat şi pe scaunul hulitorilor n-a şezut;
2. Ci īn legea Domnului e voia lui şi la legea Lui va cugeta ziua şi noaptea (1 psalmi 1,2) :soc:
multa iubire
0

#24 Utilizator offline   VEMANS 

• gandac flituit
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 25-March 09

Scris 07 August 2009 - 05:19 AM

Master , astept in continuare sa ma " luminezi " de ce dupa parerea ta ateii sunt prosti .
0

#25 Utilizator offline   Master_ 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 22-July 09

Scris 07 August 2009 - 08:04 AM

Vezi postareaApopii, la Aug 6 2009, 01:41 PM, a spus:

Si eu vreau sa-mi detaliezi ce intelegi tu prin paganism, pentru ca eu sunt pagan si sper ca nu folosesti acest cuvant in sensul sau peiorativ!

Daca asa ati inteles si cele scrise in Biblie e clar ....deja simt o inteligenta mare la tine ..asta am vrut eu sa spun, ca ateii sunt prosti .?:lol:)) eu nu-i numesc atei pe oamenii care nu sunt deacord cu ........ pentru mine inseamna ca nu sunt prosti desi ei asi spun atei ...de atei spuneam ca eu ai consider ca nu sunt prosti ...deci un ateu pentru mine este omul care gandeste ..dar uite ca mai sunt si atei ca tine..asta chiar nu stiam ..scuzama dar asta este ..daca asa inteleg si ceilalti cele scrise in Carti este clar de ce se ajunge unde se ajunge , adica la Diavol ..caci Diavolul ataca acolo unde este prostie ....iar un prost se inchina primului venit ..eu cred ca ateii nu fac asta de aia se numesc atei caci ei nu cred in primul venit si nu se inchina primului chip desenat care li se pune in fata asta demonstreaza ca nu sunt prosti....dar sincer tu dezamagesti cu felul cum intelegi ceea ce spune un simplu om , dar cum o sa intelegi tu care porunci sunt de la Diavol si care sunt de la Dumnezeu , cum o sa faci diferanta ?
0

#26 Utilizator offline   VEMANS 

• gandac flituit
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 07 August 2009 - 08:28 AM

Vezi postareaMaster_, la Aug 6 2009, 11:47 AM, a spus:

...tu nu esti ateu ...ca nu esti deacord cu religiile oamenilor asta nu inseamna ca esti ateu ...intr-un cuvant inseamna ca nu esti prost .........

concluzie : ateii sunt prosti !

Vezi postareaMaster_, la Aug 7 2009, 09:04 AM, a spus:

...de atei spuneam ca eu ai consider ca nu sunt prosti ...deci un ateu pentru mine este omul care gandeste.....

Ce gandesti tu cu adevarat Master despre atei pentru ca ai dat-o cotita . Fi macar barbat si daca faci o afirmatie sustine-o pina la capat . Oricum nu mi-ai raspuns la posturile anterioare .....

Aceasta postare a fost editata de VEMANS: 07 August 2009 - 08:28 AM

0

#27 Utilizator offline   Master_ 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 07 August 2009 - 08:45 AM

Vezi postareaAngelicus, la Aug 6 2009, 04:27 PM, a spus:

Bai Sikaryane, lasa-te de sportul asta ca le interpretezi pe toate anapoda. Stea stralucitoare a fost Satan inainte de a se revolta impotriva lui Dumnezeu, dar dupa ce a fost aruncat pe pamant nu i s-a mai spus Lucifer... iar 'stelele stralucitoare' e o metafora pentru ingeri! Deci nimic demonic. Iar atunci cand spune ca are "cheile iadului" se refera la faptul ca are puterea de a-i judeca pe oameni, conform cu legea divina!
Cum poti tu sa il consideri pe Iisus intruchiparea raului, cand a dat atatea porunci frumoase, de iubire a aproapelui, de smerenie (ma indoiesc ca stii la ce foloseste aceasta)... Ar fi zis satan sa il iubesti pe 'Dumnezeu din toata inima ta, din toata puterea ta, din tot sufletul tau si din tot cugetul tau"?
Cum poti scoate atatea aberatii? :lol:

dA ar fi zis , pentru ca EL s-a dat drept Dumnezeu ...toate astea erau sa-l venerati pe El asa cum au facut si apostolii ..'' cand l-au vazut i s-au inchinat ''
Ar fi zis satan sa il iubesti pe 'Dumnezeu din toata inima ta, din toata puterea ta, din tot sufletul tau si din tot cugetul tau"?
Se refereaa la EL ..era porunca pentru cei ce urmau sa-l Dumnezeiasca , cand facea cate o minune oamenii ai spuneau ''Doamne'',el stia ca cei prosti o sa-l ia drept Dumnezeu ..iar porunca era pentru cei ce-l slujesc pe El ca fiind Dumnezeu ..iar pentru Diavol idolatriile nu sunt o problema caci ele toate infatiseaza chipul Lui , asocinduse cu Dumnezeul adevarat. Pe cand Dumnezeu este ''Nevazutul'' Dumnezeu nu s-a aratat oamenilor dar, Diavolul s-a aratat , se arata si se va arata din nou si mai multi oameni se vor inchina Lui crezand ca este Dumnezeul Unic , Stapanul Adevarat
Iar Lucifer este numele stelei adica a ingerului creat din foc curat fara fum ...El se numeste si azi la fel si are imparatia iadului , a focului.Referitor la '' cheile iadului'' se refera la faptul ca i s-a dat puterea sa ia in iad cu el cati poate , pe cei care il slujesc , pe cei care el ai ademeneste , amageste si ispiteste ..slujitorii lui ..i s-a dat putere atat in cer cat si pe pamant sa stranga toti necredinciosii , politesitii , in iad unde El este Dumnezeu , cand spun ca i s-a dat putere pe pamant ...ma refer la puterea asupra oamenilor ...si in cer aspura ingerilor creati din acelasi aluat ca si El ..''demonii ''
Un Dumnezeu are slujitori atat ingei cat si oameni iar El este Dumnezeul iadului , al oamenilor care il slujesc in viata asta si care il vor sluji si in iad , si Dumnezeul demonilor care il slujesc si il vor sluji si in iad .
Asta-i parerea mea , ma scuzi ca m-am bagat si eu ...peste Sikaryan.
0

#28 Utilizator offline   Master_ 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 07 August 2009 - 10:08 AM

Tu unu pentru mine esti un prost si asta pentru ca mi-o demonstrezi ..cat despre atei ..adu-mi dovada la ceea ce as fi spus ...si demonstreaza-mi ca nu tu esti prostul si ca sunt eu ..daca nu aduci o dovada inseamna ca esti cel mai mare prost din cati am cunoscut '' vita incaltata''

Si daca isisti sa vezi barbatia mea ..te astept sa ti-o arat dar spune-mi cum o vrei si in ce fel .

Vezi postareaVEMANS, la Aug 7 2009, 06:19 AM, a spus:

Master , astept in continuare sa ma " luminezi " de ce dupa parerea ta ateii sunt prosti .

Tandala adu-mi dovada unde spun eu ca ateii sunt prosti si daca n-o faci inseamna ca esti tu prost pentru 10 oameni la un loc .

Vezi postareathe_listener, la Aug 6 2009, 11:21 PM, a spus:

23. Īnsă noi propovăduim pe Hristos cel răstignit: pentru iudei, sminteală; pentru neamuri, nebunie.
24. Dar pentru cei chemaţi, şi iudei şi elini: pe Hristos, puterea lui Dumnezeu şi īnţelepciunea lui Dumnezeu Pavel 1 :lol:
FARISEU SECTAR .... inapoia mea satana :soc:
multa iubire

Si pentru prosti nimic ? eu zic ''crezare '', '' halire'', etc tu crede si nu cerceta , vezi ca-ti fac un cadou o .... sa o pupi ok ?
so si venerezi ok? e sfanta ..''crede si nu cerceta ''asa sa faci.
0

#29 Utilizator offline   VEMANS 

• gandac flituit
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 07 August 2009 - 10:10 AM

Vezi postareaMaster_, la Aug 7 2009, 11:02 AM, a spus:

Tu unu pentru mine esti un prost si asta pentru ca mi-o demonstrezi ..cat despre atei ..adu-mi dovada la ceea ce as fi spus ...si demonstreaza-mi ca nu tu esti prostul si ca sunt eu ..daca nu aduci o dovada inseamna ca esti cel mai mare prost din cati am cunoscut '' vita incaltata''

Si daca isisti sa vezi barbatia mea ..te astept sa ti-o arat dar spune-mi cum o vrei si in ce fel .

Tandala adu-mi dovada unde spun eu ca ateii sunt prosti si daca n-o faci inseamna ca esti tu prost pentru 10 oameni la un loc .

Reciteste mesajul nr. 4 de pe acest topic care iti apartine si din care rezulta ca ateul este prost . Ti-am cerut sa-ti detailezi ideea si ai facut-o prin postul de fata .
Restul nu merita nici-un comentariu , nu ma cobor atit de jos.

Aceasta postare a fost editata de VEMANS: 07 August 2009 - 10:12 AM

0

#30 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 07 August 2009 - 11:32 AM

Vezi postareathe_listener, la Aug 7 2009, 01:03 AM, a spus:

probe am o gramada din trecut CA ESTI SEFUL ILOGICILOR :lol: te-ai schimbat cumva? DEMONSTREAZA .... deci astept demonstratia ca Master e ilogic la apoc 12.12 facuta de tine ca sa vad daca incepi sa fi logic si sa pricepi ....apoi vorbim si despre Pavel .... ca asa postul tau de mai sus nu arata decit '' supararea pe tine'' si ILOGIC :soc:
multa iubire

Mai tu "logicule" ...logica ta nu are macar atata nivel incat sa priceapa ca tot ce tine de Credinta ...nu se bazeaza pe LOGICA ci pe aberatii ale logicii?

Cred ca realizezi ca vreau sa spun ca nu e chiar corect ca unul aberat de credinta sa se refere la logica cand tocmai faptul ca e Credincios nu e bazat pe logica !

...pricepi macar atata ... sau vrei sa iti traduc?

Cat despre Apoc 12.12 ...cred ca sti ca in mitologia cu Dumnezeul din ceruri ...el nu a trimis, expediat, sau azvarlit pe pamant nici un alt personaj ceresc cu exceptia celui care era Fiu in ceruri, adica cel care se autodenumeste Lucifer ...adica stea stralucitoare a diminetii ...adica cel pe care Tatal il denumeste in 12.12 ca fiind Diavol azvarlit pe pamant si ...si tot el Lucifer ...adica Fiul razvratit in cer ... care ajuns sa fie azvarlit in Iad ...recunoaste cu candoare ca el este stapanul cheilor Iadului ...adica exact el este cel care a mai fost ...adica Diavolul.

Cat despre Pavel si apostolii lui ...acestia sunt apostoli ai bisericii si nu ai lui Isus ... si nici unul din apostolii bisericii nu au cunoscut vreodata un Apostol adevarat al lui Christos ...iar Isus este cunoscut ca unul care era total impotriva bisericii (cladire de piatra) si a preotilor care bat gura a proasta pe acolo ...caci Isus stia ca Dumnezeu isi are templul in fiecare dintre noi ...si ca ptr a vorbi cu Dumnezeul din tine e suficienta IUBIREA si nu e nevoie de CREDINTA , Biserici si Sarlatani care strang bani ...si cum ti-*am spus iti pot pot sustine oricand afirmatiile mele cu citate din afirmatiile lui Isus (evident din Biblie) ... si nu cu vorbe ale mincinosilor din banda lui Pavel!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis