(Lucifer alias Christos) ? (Antichristul alias Mesiah )pe care inca il asteapta Evreii?
Scris 04 August 2009 - 05:32 AM
Oamenii asteapta sa vina Antichristul dar stim ca Diavolul a fost de la inceput pe pamant impreuna cu Omul, atunci cine este Antichristul?Mesia pe care inca il asteapta Evreii?
Sa-si fi luat Diavolul numele de Christos si sa-l fi ispitit si amagit pe om sa-l ia drept Dumnezeu promitand mantuirea?
16 Cei unsprezece ucenici s-au dus în Galileea, pe muntele unde le poruncise Isus să meargă.
Mat 26.32;Mat 28.7;
17 Când L-au văzut ei, I s-au închinat, dar unii s-au îndoit.
18 Isus S-a apropiat de ei, a vorbit cu ei şi le-a zis: „Toată puterea Mi-a fost dată în cer şi pe pământ.
Dan 7.13-14;Mat 11.27;Mat 16.28;Luc 1.32;Luc 10.22;Ioan 3.35;Ioan 5.22;Ioan 13.3;Ioan 17.2;Fapt 2.36;Rom 14.9;1Cor 15.27;Efes 1.10-21;Filip 2.9-10;Evr 1.2;Evr 2.8;1Pet 3.22;Apoc
20 Şi învăţaţi-i să păzească tot ce v-am poruncit. Şi iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârşitul veacului.” Amin.
Fapt 2.42; { de ce doar pana la sfarsitul veacului ?}
41 I-a apucat o mare frică şi ziceau unii către alţii: „Cine este Acesta de Îl ascultă chiar şi vântul şi marea?”
29 „Dar voi”, i-a întrebat El, „cine ziceţi că sunt Eu?” „Tu eşti Hristosul!”, I-a răspuns Petru.
Mat 16.16;Mat 6.69;Mat 11.27;
30 Isus le-a poruncit cu tărie să nu spună nimănui lucrul acesta despre El.
3 Drept răspuns, El le-a zis: „Ce v-a poruncit Moise?”
4 „Moise”, au zis ei, „a dat voie ca bărbatul să scrie o carte de despărţire şi s-o lase.”
Deut 24.1;Mat 5.31;Mat 19.7;
5 Isus le-a zis: „Din pricina împietririi inimii voastre v-a scris Moise porunca aceasta.
6 Dar de la începutul lumii „Dumnezeu i-a făcut parte bărbătească şi parte femeiască.
Gen 1.27;Gen 5.2;
7 De aceea va lăsa omul pe tatăl său şi pe mama sa şi se va lipi de nevasta sa.
Gen 2.24;1Cor 5.16;Efes 5.31
„Pentru ce Mă numeşti bun?”, i-a zis Isus. „Nimeni nu este bun decât Unul singur: Dumnezeu.
Scris 05 August 2009 - 04:21 PM
Pe zi ce trece tot mai multi cocheteaza cu aceasta idee.
Uni bazati pe baza unor versete din scriptura ...alti bazandu-se pe FAPTELE bisericii lui Christos (adica milioane de crime)... ba chiar intelectuali de marca precum Mahatma Gandhi s-au exprimat in acest sens
Ceva interesant in sprijinul acestei teorii am gasit aici:
http://forum-anti-christi.forumers.ro/pers...ucifer-t219.htm
Scris 06 August 2009 - 09:03 AM
Sikaryan, la Aug 5 2009, 05:21 PM, a spus:
Pe zi ce trece tot mai multi cocheteaza cu aceasta idee.
Uni bazati pe baza unor versete din scriptura ...alti bazandu-se pe FAPTELE bisericii lui Christos (adica milioane de crime)... ba chiar intelectuali de marca precum Mahatma Gandhi s-au exprimat in acest sens
Ceva interesant in sprijinul acestei teorii am gasit aici:
http://forum-anti-christi.forumers.ro/pers...ucifer-t219.htm
Tu ce zici Sikaryan antichristul este cel rau sau vine dupa cel rau ? sa fie Mesia {Antichristul } si sa fie Diavolul {Christosul )?
Scris 06 August 2009 - 10:47 AM
Si mai vreau sa-mi spui ceva ...tu nu sti ateu ...ca nu esti deacord cu religiile oamenilor asta nu inseamna ca esti ateu ...intr-un cuvant inseamna ca nu esti prost iar pe omul care nu este prost greu pune mana Diavoulul , spune-mi in ce si cum crezi tu ..dar fi sincer te rog , o credinta ai ..eu simt asta dar nu ai credinta multora care se numeste mai degraba paganism . politeism ..orice dar nu credinta in Divin , este o credinta a lucrurilor uracioase ....vreau sa stiu daca ai mai studiar si alte religii si ce parere ai despre ele ...un mic comentariu despre ele ..in special Iudaismul , Islamul si ca , Carti , Tora , Biblia , Quran ...dar vreau cate un comentariu mic asa de la inima si fara sa fi revoltat ...ma intereseaza parerea ta personal dar de la inima , ok ?
Scris 06 August 2009 - 11:23 AM
Master_, la Aug 6 2009, 11:47 AM, a spus:
Concluzia care rezulta din postul tau este ca ateii sunt prosti . Poti sa detailezi putin ideea pentru mine , ateu convins ?
Aceasta postare a fost editata de VEMANS: 06 August 2009 - 11:24 AM
Scris 06 August 2009 - 01:57 PM
2 pagan mai este si politeistul care are mai multe divinitati , idoli , cel care se inchina si altcuiva in afara Tatalui : idol inseamna orice chip desenat de om , orice sculptura , orice simbol ..pe care omul venereaza , se inchina la ele si le sfinteste , si le divinizeaza , omul care-i face semeni lui Dumnezeu , asociati , egali ...
Eu ai numesc pagani si politeisti , asa inteleg eu sa fi pagan si politeist ...iar daca tu care te consideri pagan nu faci toate astea , din puctul meu de vedere nu esti deloc pagan ....dar acel ''credincios ''care spune ca are o religie face toate cele mentionate de mine , el este pagan , el este politeist ..fatarnic ..se da dreptcredincios de fata cu oamenii si cand ajunge acasa se inchina la idoli si in inima lui este un pagan si politeist ...tu in cel mai rau caz poti sa fi ateu asta daca ai nelamuriri cu privinta la existenta Creatorului ..si daca te-ai insela tu poti fi calauzit si poti fi iertat de Domnul, Unicul dar paganul si politeistul niciodata ...
Scris 06 August 2009 - 02:06 PM
Master_, la Aug 6 2009, 02:57 PM, a spus:
2 pagan mai este si politeistul care are mai multe divinitati , idoli , cel care se inchina si altcuiva in afara Tatalui : idol inseamna orice chip desenat de om , orice sculptura , orice simbol ..pe care omul venereaza , se inchina la ele si le sfinteste , si le divinizeaza , omul care-i face semeni lui Dumnezeu , asociati , egali ...
Eu ai numesc pagani si politeisti , asa inteleg eu sa fi pagan si politeist ...iar daca tu care te consideri pagan nu faci toate astea , din puctul meu de vedere nu esti deloc pagan ....dar acel ''credincios ''care spune ca are o religie face toate cele mentionate de mine , el este pagan , el este politeist ..fatarnic ..se da dreptcredincios de fata cu oamenii si cand ajunge acasa se inchina la idoli si in inima lui este un pagan si politeist ...tu in cel mai rau caz poti sa fi ateu asta daca ai nelamuriri cu privinta la existenta Creatorului ..si daca te-ai insela tu poti fi calauzit si poti fi iertat de Domnul, Unicul dar paganul si politeistul niciodata ...
Am inteles la ce te-ai referit, multumesc pentru explicatie!
Eu sunt pagan deoarece religia mea este religia pagana.
Scris 06 August 2009 - 02:30 PM
Apopii, la Aug 6 2009, 03:06 PM, a spus:
Eu sunt pagan deoarece religia mea este religia pagana.
Daca te rog sa-mi dai si mie voie ca sa-mi dau cu parerea daca esti sau nu , sau daca este religia ta pagana sau nu ..poate asa s-o numi ...nu conteaza denumirea ..nu ambalajul conteaza pentru mine ci continutul ...te rog sa-mi spui despre religia asta , un mic comentariu per ansamblu ca sa am idee , cum si in ce crede ....eu vreau sa stiu un pic despre continutul aceste religii si nu despre ambalaj ...astept.Multam
Scris 06 August 2009 - 03:09 PM
Master_, la Aug 6 2009, 10:03 AM, a spus:
Pui interesant problema ba chiar cu un deosebit realism pe care-l sustin ...dar stiu ca parerea mea ...nu va fi multora usor de digerat!
Isus era Messiah ptr ca messiah este o functie administrativa acordata oamenilor care indeplinesc anumite conditii ...pe cand Christosul ...acesta este chiar Diavolul in persoana!
Despre Omul Isus ...nimic peiorativ ...el era un rabi ...adica un invatator iluminat al timpurilor sale ...care a "pacatuit" crezandu-se Messiah ...vis pe care a fost nevoit sa-l piarda pe cruce.
Cat despre Chrstos cel care i-a furat identitatea ...eu spun ca daca cel care a fost aruncat din cer de tatal sau pe pamant ca diavol (vezi Apocalipsa 12.12) si care singur se recunoaste ca fiind Luceafar (in latina Lucifer) dar si intr-un caz si altul Stea stralucitoare a diminetii (vezi Apoc 22.16) ...iar daca aceasta stea care se naste in familia lui David ...dupa moartea si invierea binecunoscute .... sa recunoaste ca fiind Stapanul Cheilor Iadului ...adica Diavolul ...ca tot asa l-a numit si Tatal sau cand l-a alungat din cer ... si mai vedem ca aceasta biserica noua il are pe stapanul iadului in frunte ca "dumnezeu al acestor vremuri" ...si mai privim si la realitatea istorica si vedem ca are in activ ...caci constiinta nu poate avea ... un lung sir de crime abominabile intinse pe o perioada de 1500 de ani ...si iata nu putem decat sa ascultam din nou de Apocalipsa si sa punem in practica ce scrie la Cap 18.1...adica sa iesim din ea ...si sa fugim ...ca altfel pune dracu mana pe noi!
Iata versetul de care trebuie sa se teama toti crestinii:
1. După acestea, am văzut un alt înger, pogorându-se din cer, având putere mare, şi pământul s-a luminat de slava lui, 2. Şi a strigat cu glas puternic şi a zis: A căzut! A căzut Babilonul cel mare şi a ajuns locaş demonilor, închisoare tuturor duhurilor necurate, şi închisoare tuturor păsărilor spurcate şi urâte. 3. Pentru că din vinul aprinderii desfrânării ei au băut toate neamurile şi împăraţii pământului s-au desfrânat cu ea şi neguţătorii lumii din mulţimea desfătărilor ei s-au îmbogăţit. 4. Şi am auzit un alt glas din cer, zicând: Ieşiţi din ea, poporul meu, ca să nu vă faceţi părtaşi la păcatele ei şi să nu fiţi loviţi de pedepsele sortite ei;
... si hai sa va explic de ce trebuie luat in seama:
- Babilonul cel Nou este Roma ...si Cea Desfranata care s-a tavalit cu imparatii pamantului este Biserica Romei ...adica acea biserica care s-a nascut in anul 324 la Niceea impusa fiind de un imparat roman diabolic criminal in serie ... doriti ceva mai clar decat acest fapt?!
Concluzie ...inainte de a va declara mari crestini ...verificati ce am scris ...dar mai ales MEDITATI bine ... cui va VINDETI intrand in aceasta biserica a celui care se recunoaste singur Lucifer, si Stapanul cheilor iadului ...si actioneaza ca si cum ar fi dracu gol ...si asta ne-o dovedeste 2000 de ani de FAPTE consemnate de Istorie.
Ce zici ... este negativ sa fi impotriva unui astfel de personaj ...sau gasesti ca este pozitiv?
Aceasta postare a fost editata de Sikaryan: 06 August 2009 - 03:32 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
valoarea scripturilor
Intrebari ... privind valoarea scripturilor si legitimitatea lor |
Sikaryan | 1 | 2.686 |
|
Tatal vs. Fiul
Cuvantul vechi si nou: razboiul intre generatii! |