sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Viata in Coreea de Sud Acomodare in Orientul Extrem Evaluare topic: * * * * *

#51 Utilizator offline   Letitia88 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 10-July 10

Scris 15 July 2010 - 05:48 PM

Vezi postareaIrisreny, la Jul 14 2010, 10:25 AM, a spus:

Daca esti pasionata de Coreea , pe 1 august este fan meeting la Bucuresti pentru toti iubitorii de muzica si filme coreene si daca mergi poate ai sansa sa intalnesti un coreean. :)
http://www.youtube.c...h?v=7N89O9yzi3c
Trebuie sa te inscrii cat mai repede ca fana a uneia din cele 3 formatii :Super Junior(Suju), DBSK sau FT Island
http://dongbangro.blogspot.com/2010/04/fan...rilie-2010.html
Eu m-am inscris ca fana a formatie SuJu.

ms pt sugestie, sper k nu e prea tarziu :)...eu sunt fana BIG BANG si imi place mai ales G-Dragon :o:
0

#52 Utilizator offline   Dany29 

• dany28
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 25-December 05

Scris 15 July 2010 - 11:36 PM

Huh .. am postat despre intalnirea de pe 1 August pe topicul muzica coreana si seriale coreene .. de ceva timp deja .. eu sunt membra pe forumul romanesc , Ft Island .

Traiesc in Portugalia .. dar sufletul meu e in Korea .. lucrez la un proiect ... legat de Korea .. daca visul meu se implineste .. va dau de stire ... :) Cred ca am specificat bine .. sufletul meu e acolo ..
Pana la urma , totul e atat de diferit acolo la ei .. cine nu stie nimic despre ei , e normal sa nu inteleaga .. dar e si prea complicat de explicat .. la mine a inceput totul o data cu vizionarea unui serial .. ce am descoperit pe urma a fost intamplator , dar fenomen .. pentru ca mi-a schimbat viata in bine ..
0

#53 Utilizator offline   Denisée 

• Mystic elegance
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 07-July 09

Scris 08 October 2011 - 09:21 AM

Vezi postareaThe Unknown, la 02 August 2009 - 07:31 AM, a spus:

Dragostea, o necunoscută

Mamele, în general, sunt cele care au grijă de copii. „Dar, tradiţional, le lipseşte afecţiunea. Ideea de dragoste maternă aproape că nu există, ci cea de datorie, mai mult. Când copiii pleacă la studii în străinătate, mamele îi urmează, stând acolo cu ei ani în şir, tot din datorie! Deseori îi «alintă» cu palme după ceafă sau îi lasă fără vreun control, în voia sorţii. Cele cu copii mici în general nu lucrează decât după ce aceştia au crescut. Bărbaţii şi fe meile nemăritate sunt cei care muncesc, în Coreea. Femeile măritate, cu copii la şcoală, ies împreună de dimineaţă la cumpărături, la cafea sau la restaurant. După şcoală, mănâncă în oraş cu copiii, după care îi duc la «academii». Aceste femei nu gătesc decât seara, când estimează că li s-ar întoarce bărbatul de la muncă”, descrie Daniel spiritul matern coreean.

O altă mâncare tradiţională este varză murată – de fapt un hibrid între varză şi salată, numită Kimchi. „Condimentele specifice îi dau un caracter iute şi puturos acestei verze. Coreenii o consumă la fiecare masă, cu foarte multă plăcere şi fără niciun fel de reţinere, până la nivelul în care pielea lor asimilează şi emană mirosul acesta neplăcut.

http://www.evz.ro

Vreau și eu sa fac într-o zi Kimchi.
Am auzit ca iese foarte buna și am văzut și rețeta.
Dar Kimchi se poate face și cu ridichi sau castraveți în loc de varza murata. :spiteful:

Cat despre dragoste...se înșeală.
Atat ca la ei e cam ciudata relația intre copii de 14-16 ani.
Daca ai primit primul sărut la 16 ani, înseamnă ca ești Casanova.
In Romania, dacă ai primit primul sărut la 16 ani, înseamnă ca ești un mare fraier.
Si chiar m-am saturat sa tot aud ca asiaticii sunt roboței fără inima.

Doar dacă sunt mai inteligenți(căci coreeni din Sud sunt pe locul 2 pe glob cei mai inteligenți), asta nu înseamnă ca nu au inima.Sunt și ei oameni!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi ...avem carne de mici! yoyo  1 4.865
Hot Topic (New) romani in grecia
cum sunt priviti si ce se intampla in realitate.
Desert_Rose  35 25.086
Replici noi Ce se intimpla cu cei plecati de 8 ani din tara? nikos 59  6 6.421
Replici noi reintregirea familiei in spania?
conditii, durata...
flori de camp  0 3.836
Poll (No New) Chestionar:    gradinite si scoli in limba romana in Grecia gyna32  2 5.541