Oare nu petrecem prea mult timp pe net !?! ma intreb cateodata ...
Scris 01 August 2009 - 03:52 PM
Am cateva ore bune pe zi in care sunt in fata calculatorului. Am scuza ca jobul este legat de asta, dar ... parca e prea mult si observ destul de multe persoane pe aceste forumuri care petrec probabil cel putin la fel de mult timp ca mine in fata ecranului.
Stiu ca exista o mare discutie referitoare la timpul pierdut pe net si influenta asupra psihicului ... bla bla bla ... dar cateodata ajung eu insumi sa ma intreb daca totusi nu este prea mult ... ma intreb asta mai ales cand fac o pauza de calculator cateva ore si observ cu cata satisfactie revin si ma uit pe mailuri, forumuri, linkuri si unde mai am eu treaba
Voi cei care va simtiti ca si mine cu musca pe caciula ... ce parere aveti ?
Stiu ca exista o mare discutie referitoare la timpul pierdut pe net si influenta asupra psihicului ... bla bla bla ... dar cateodata ajung eu insumi sa ma intreb daca totusi nu este prea mult ... ma intreb asta mai ales cand fac o pauza de calculator cateva ore si observ cu cata satisfactie revin si ma uit pe mailuri, forumuri, linkuri si unde mai am eu treaba
Voi cei care va simtiti ca si mine cu musca pe caciula ... ce parere aveti ?
Scris 01 August 2009 - 03:58 PM
Eu stau putin pe net , mereu sunt in trecere , cand sunt acasa las pc deschis si din cand in cand intru ,citesc , scriu si...plec....dar oricum netul ne ocupa o buna felie a unei zile care oricum trece foarte repede , parca s-a scurtat si numai are 24 ore.
Scris 01 August 2009 - 06:11 PM
io las calculatorul deschis aproape toata ziua....petrec in jur de 2 ore pe zi,cateodata chiar mai mult,dar sunt zile in care nu dau drumul deloc la calculator....stau pe net numai cand nu am ce sa fac...nu am ajuns sa fiu dependenta....acum vreun an stateam pe mess destul de mult timp,de vreo cateva luni daca am mai vb mai deloc pe mess,intru cam o data la vreo saptamana ca sa imi citesc offline-urile si sa imi verific mail-urile....acum cel mai mult timp pe net il petrec pe forum.....cunosc persoane care stau non-stop in fata la calculator ,le e lene sa se ridice sa manance....io ma plictisesc destul de repede sa stau in fata la calculator daca stau vreo ora mai ies pe afara si ma intorc, nu rezist sa stau ore in sir in fata monitorului si sa citesc diverse chestii pe net
Scris 01 August 2009 - 10:11 PM
Eu cand n-am ce face stau pe net...
Nu consider ca stau prea mult pe net. Hmm, macar nu e o prioritate netul...De exemplu: daca trebuie sa ma duc la baut, prioritate are bautul, nu netul. Intelegeti voi. Eu nu ma mai obosesc.
Nu consider ca stau prea mult pe net. Hmm, macar nu e o prioritate netul...De exemplu: daca trebuie sa ma duc la baut, prioritate are bautul, nu netul. Intelegeti voi. Eu nu ma mai obosesc.
Scris 02 August 2009 - 02:41 PM
nu ma interesa parerea celor care se mint ca nu sta prea mult la computer
vreau sa stiu ce au de zis aia care recunosc ca e prea mult ... si parca strica cateodata
vreau sa stiu ce au de zis aia care recunosc ca e prea mult ... si parca strica cateodata
Scris 02 August 2009 - 02:49 PM
Tre' sa recunosc ca eu petrec mai toata ziua pe internet, cautand, vorbind, facand diverse...
Probabil ca daca as avea alta ocupatie nu as mai intra pe net atat de des, sau sa pierd atatea ore in fata pc'ului.
Sa nu mai zic de durerea de cap, de spate...cu care ma aleg!
Si totusi...stau zi de zi pe internet mult prea mult.
Probabil ca daca as avea alta ocupatie nu as mai intra pe net atat de des, sau sa pierd atatea ore in fata pc'ului.
Sa nu mai zic de durerea de cap, de spate...cu care ma aleg!
Si totusi...stau zi de zi pe internet mult prea mult.
Scris 02 August 2009 - 04:02 PM
Eu petrec cam in jur de 8-9 ore pe zi in fata calculatorului!E mult?
Scris 02 August 2009 - 08:29 PM
la dracu e mult rau 8-9 ore ... suntem terminati
sper sa reusesc sa plec o saptamana la munte in parcul national retezat ... o iesire care o planific de mult timp ... am gasit o cabana unde nu am nici semnal la mobil ... si sa ma intorc de acolo purificat
PS - felicitari celor care recunosc ... asta cica ar fi primul pas spre vindecare
sper sa reusesc sa plec o saptamana la munte in parcul national retezat ... o iesire care o planific de mult timp ... am gasit o cabana unde nu am nici semnal la mobil ... si sa ma intorc de acolo purificat
PS - felicitari celor care recunosc ... asta cica ar fi primul pas spre vindecare
Scris 03 August 2009 - 02:45 AM
Apoi daca eu muncesc 8 ore pe zi la computer se zice ca petrec prea mult pe net?
Singurele ore ce le petrec pe net sunt aici,pe forumul asta si de obicei noaptea tarziu.Ca si acum.
Dar nici atunci prea mult,depinde de circumstante.Si depinde de timp.
Nu cred ca am petrecut pe net,pentru placerea persoanala,mai mult de 20 de ore pe an.
Recunosc,dimineata cand ma trezesc si imi beau cafeaua insotita de cele 1**** tigari,am o placere personala sa citesc mailurile cu notificarile RoPortal
Singurele ore ce le petrec pe net sunt aici,pe forumul asta si de obicei noaptea tarziu.Ca si acum.
Dar nici atunci prea mult,depinde de circumstante.Si depinde de timp.
Nu cred ca am petrecut pe net,pentru placerea persoanala,mai mult de 20 de ore pe an.
Recunosc,dimineata cand ma trezesc si imi beau cafeaua insotita de cele 1**** tigari,am o placere personala sa citesc mailurile cu notificarile RoPortal
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Nu lasa pe maine ce poti face azi!
Motive pentru care amânăm.. |
New Task | 23 | 4.665 |
|
Cearta zilei | Strut | 5 | 286 |
|
Cele mai bune trei lucruri care ti s-au intamplat azi.
hmmmmm..care crezi ca ar fi acelea? |
ea_adita | 52 | 7.337 |
|
De ce/cine va este frica? | s_s_s | 308 | 23.769 |
|
Pariurile
teme combinate |
Artemis_Dida | 70 | 12.319 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS