sau Inregistrare

• 12 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Foarte gelos pe un ex Evaluare topic: * * * - -

#1 Utilizator offline   Ale-x- 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 30-July 09

Scris 30 July 2009 - 10:46 AM

Am 24 de ani si o prietena de 24 de ani. Suntem impreuna de mai bine de 4 luni, ne intelegem foarte bine, e ok dar recent am aflat de o scurta relatie a ei cu un fost coleg comun de facultate, pe care eu nu-l suportam (cu atat mai putin acum), care a implicat sex . Desi am reusit sa-mi maschez in mare masura frustrarea sunt atat de iritat incat parca imi vine sa o palmuiesc..
Nu stiu daca am nevoie de un sfat sau doar sa fiu consolat...
0

#2 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 22-January 06

Scris 30 July 2009 - 10:49 AM

Ai nevoie de un psiholog. :cry:
0

#3 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 30 July 2009 - 11:01 AM

Vezi postareaAle-x-, la Jul 30 2009, 01:46 AM, a spus:

Am 24 de ani si o prietena de 24 de ani. Suntem impreuna de mai bine de 4 luni, ne intelegem foarte bine, e ok dar recent am aflat de o scurta relatie a ei cu un fost coleg comun de facultate, pe care eu nu-l suportam (cu atat mai putin acum), care a implicat sex . Desi am reusit sa-mi maschez in mare masura frustrarea sunt atat de iritat incat parca imi vine sa o palmuiesc..

Ai nevoie de mai multe decat crezi ...
prima ... daca n-ai auzit pana acum .... oricare studenta in timpul anilor de studii se va implica amoros/sexual cu mai multi de 20 de persoane pe semestru .... relatiile nu sint SERIOASE doar de petrecut timp, de cunoscut necunoscutul, de experimentat viata, dragostea, sexul si tot ce e intre acesti parametri.
Stiii ca n-o sa faci purici multi langa ea ..... incepe sa faci pasi, temperamentul tau nu se intercaleaza cu prioritatile ei.
Nu incerca sa ridici mana pe ea ca n-ai drept, ea nu traieste din banii tai si tu nu prea esti parte din viata ei.
Daca pe o relatie ce a avut ea inainte sa fie langa tine poti fi asa de manios, mai incolo o condamni la .....
De "Anger Management" ai nevoie, URGENT.
0

#4 Utilizator offline   Ale-x- 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 30-July 09

Scris 30 July 2009 - 11:11 AM

Vezi postareaThe Unknown, la Jul 30 2009, 12:01 PM, a spus:

prima ... daca n-ai auzit pana acum .... oricare studenta in timpul anilor de studii se va implica amoros/sexual cu mai multi de 20 de persoane pe semestru .... relatiile nu sint SERIOASE doar de petrecut timp, de cunoscut necunoscutul, de experimentat viata, dragostea, sexul si tot ce e intre acesti parametri.
Stiii ca n-o sa faci purici multi langa ea ..... incepe sa faci pasi, temperamentul tau nu se intercaleaza cu prioritatile ei.
Nu incerca sa ridici mana pe ea ca n-ai drept, ea nu traieste din banii tai si tu nu prea esti parte din viata ei.
Daca pe o relatie ce a avut ea inainte sa fie langa tine poti fi asa de manios, mai incolo o condamni la .....

Dude, is departe de a fi agresiv, cred ca sunt si departe de a fi agresiv in vorbire, nici macar nu am zbierat vreodata la ea. Am spus ca imi vine sa o iau la palme doar ca sa aveti o idee despre starea mea de spirit...in fine..poate aici sunteti obisnuiti cu tot felul de maniaci si luati fiecare cuvant mot a mot :cry:
Apoi faza cu 20 de persoane pe semenstru nu se aplica aici, o cunosc foarte bine, pana in anu 3 avea o relatie de peste 5 ani.

Aceasta postare a fost editata de Ale-x-: 30 July 2009 - 11:14 AM

0

#5 Utilizator offline   Malkia 

• Seherezada
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-August 07

Scris 30 July 2009 - 11:21 AM

Dude, daca vrei sfaturi nu ne lua cu "dude" si daca crezi ca aici sunt numai maniaci nu ne mai cere sfatul... :lol:

:cry:
0

#6 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 22-January 06

Scris 30 July 2009 - 11:23 AM

Vezi postareaAle-x-, la Jul 30 2009, 11:46 AM, a spus:

"Dude", cuvintele tale spun foarte multe.. poate mai mult decat ti-ai fi dorit. Indiferent ce gandesti tu si te amagesti ca esti intr-un fel sau altul.. scrisul, exprimarea, te va demasca.
Esti putin tra-la-la in ceea ce priveste felul in care pui problema. Atat timp cat ea este acum cu tine, iti este fidela, ce te mai roade de tipul ala? Ti-e ciuda ca o ajuns la comorile ei inaintea ta?

Gizas.
0

#7 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 30 July 2009 - 11:29 AM

Vezi postareaAle-x-, la Jul 30 2009, 02:11 AM, a spus:

Dude, ...

:lol: asa te adresezi la necunoscuti??? cu educatia ta superioara ... :cry:
0

#8 Utilizator offline   diana™ 

• eu? mare?
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 01-May 09

Scris 30 July 2009 - 11:36 AM

Vezi postareaThe Unknown, la Jul 30 2009, 12:01 PM, a spus:

oricare ?! :cry:
unele poate ...
0

#9 Utilizator offline   gargbird 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 28-June 08

Scris 30 July 2009 - 11:38 AM

Da' ce are dude?
Ca doar nu e injuratura. Cum vreti sa se adreseze? Stimati cetateni? Dragi tovarasi?

Omule, esti gelos. Trebuie sa faci ceva astfel incat gelozia ta sa nu degenereze in ceva mai urat.
0

#10 Utilizator offline   GinGin 

• tonic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 24-October 06

Scris 30 July 2009 - 11:44 AM

Vezi postareaAle-x-, la Jul 30 2009, 11:46 AM, a spus:

Desi am reusit sa-mi maschez in mare masura frustrarea sunt atat de iritat incat parca imi vine sa o palmuiesc..

Nu inteleg din ce motiv esti frustrat?O relatie anterioara relatiei voastre e problema ei,nu a ta :lol:...si nici macar problema nu e...e experienta de viata si nimic mai mult...

Tu esti la prima relatie cu o fata? :cry:
0

Impartaseste acest subiect:

• 12 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Ce vor barbatii de la iubitele lor?
In afara de prietenie si sex...
Aroundlove  662 32.376
Hot Topic (New) Iubitul prietenei mele imi face avansuri Juels  90 7.880
Hot Topic (New) Cum ati reactiona daca ati afla
... ca partenerul de viata va citeste mesajele de cateva luni?
Malkia  205 5.721
Replici noi M-am indragostit de o colega de facultate sylar  14 3.627
Hot Topic (New) O poveste de dragoste oana_norkys  31 2.007