sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Mica mea problema Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   An0n!m 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 30-July 09

Scris 30 July 2009 - 01:28 AM

Salut. numele meu este george. sunt din valcea si am si eu o mica problema care ma cam macina de vreo 2 ani de zile si ceva. acum 4 ani am cunoscut o fata super de gasca. la inceput nu ii dadeam prea multa atentie, ziceam ca nu ma merita si poate sta cu cineva mai bun, dar dupa un timp, am hotarat ca nu vreau sa o vad cu altcineva. zis si facut, la 1 sapt dupa ce ne-am cunoscut, am inceput o relatie. toate bune si frumoase, trece 1 sapt, trece 1 luna, trec 4. deja incep sa o iubesc si ii spun si ei despre sentimentul meu pentru ea. imi impartaseste acelasi sentiment din inima. trece 1 an, trece 1 an si jumatate. deja incep micile certuri. eu primesc telefoane de la colege si amice care vroiau sa faca farse. dupa 1 an si 9 luni de zile, i-am propus ca in vara urmatoare sa ne casatorim, a inceput sa planga si a zis ca da. eram deja in vacanta de vara, eu imi gasisem de lucru, ea era la tara, muncea. cand ... :lol: ... o sun cum o faceam de obicei intre pauze, iar atunci cand ii spun ca o iubesc, ea imi zice, oare ... :lol: ... am intrebat-o ce are, ce s-a intamplat ... a zis ca nu mai vrea sa stea cu mine ... nu mai aveam chef de nimik, am inceput sa :cry: si am plecat acasa ... 1 saptamana nu am mai iesit din casa si am incercat sa discut sa inteleg unde am gresit si ce s-a intamplat ... nu am mai putut vorbii cu ea, si-a schimbat cartela, s-a mutat de unde statea ba chiar si-a lasat si prietenele care stau cu mine in zona ... timpul a trecut, la fel si ranile autoprovocate dar si cele provocate de ea, insa nu in totalitate. multi mi-au spus ca a plecat la altul cu masini si vile. mi s-a rupt sufletul cand am auzit acele cuvinte, stiind ce am jurat aman2 si cate mi-a mai zis. problema este urmatoarea, a insemnat enorm de mult pentru mine si acum, cand o revad pe strada, incep sa tremur si sa ma pierd, insa nu mai pot vorbii cu ea. de 2 ani de zile incerc sa o uit, am incercat orice. poate mi-a scapat ceva, va rog ajutati-ma. am un suflet foarte chinuit, care cauta alinare si vorbe sincere, sunt satul de minciuni.

va rog din suflet sa ma scuza-ti daca v-am deranjat cu ceva.

Aceasta postare a fost editata de An0n!m: 30 July 2009 - 01:43 AM

0

#2 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 30 July 2009 - 01:52 AM

Iubirea aduce mai multe necazuri decât bucurii, şi nu de ieri sau de alaltăieri, ci, de cât e lumea şi pământu'. Tu ai început relaţia înainte de a o iubi, ceea ce e nefiresc. O relaţie frumoasă se datorează iubirii, adică, doi oameni sunt împreună pentru că înainte de a forma acea unitate, s-au iubit. La voi a fost invers...adică, a fost forţat, şi, ce se forţează de obicei se rupe. Teribil e şi faptul că, nici măcar n-a ştiut că o iubeşti, din moment ce a trebuit să-i spui. Iubirea nu trebuie spusă prin cuvinte, pentru că atunci nu mai e iubire, ci o declaraţie politică. Iubirea se vede din fapte, vorbe şi din gânduri.

Spui că ţi-a împărtăşit sentimentele din inimă. Nu te amăgi singur, dacă ţi le împărtăşea nu vă despărţeaţi. Dragostea nu urmăreşte confortul propriu, cum a făcut ea, ci dragostea e un sacrificiu pentru omul iubit. Poate tu ai făcut sacrificii, dar ea ? A renunţat la tine. Ăsta e sacrificiu din partea ei ? Asta e manifestarea iubirii ei ? Nu. Las-o să facă ce vrea. Oricum, nu la ea vei găsi iubire în viaţa asta. A plecat, plecată să rămână ! Iubirea ta va fi cea care îţi va împărtăşi iubirea, prin fapte ! Timpul îţi va arăta că e aşa.
0

#3 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 30 July 2009 - 02:29 AM

Vezi postarealupini, la Jul 30 2009, 12:52 AM, a spus:

Spui că ţi-a împărtăşit sentimentele din inimă. Nu te amăgi singur, dacă ţi le împărtăşea nu vă despărţeaţi. Dragostea nu urmăreşte confortul propriu, cum a făcut ea, ci dragostea e un sacrificiu pentru omul iubit. Poate tu ai făcut sacrificii, dar ea ? A renunţat la tine. Ăsta e sacrificiu din partea ei ? Asta e manifestarea iubirii ei ? Nu. Las-o să facă ce vrea. Oricum, nu la ea vei găsi iubire în viaţa asta. A plecat, plecată să rămână ! Iubirea ta va fi cea care îţi va împărtăşi iubirea, prin fapte ! Timpul îţi va arăta că e aşa.

Lupule, nu mai vorbi prostii.

De unde stii tu cu adevarat ce s-a intamplat ?!
Nu stii nimic!

Nu auzi ca fata si-a lasat si propriile prietene ?
Este clar ca a fost fortata sa faca ceva, impotriva vointei ei.
Uiti ca in Romania, sunt inca familii care decid cu cine se casatoreste copilul lor.
Eu cred ca asta s-a intamplat si in cazul ei.

Acum, tu, George, nu prea mai ai ce face.
Impaca-te cu idea ca nu a fost sa fie, si ca te-a iubit sincer.
Si fii sigur ca undeva in sufletul ei, inca te mai iubeste si nu te-a uitat.

Poti fi ipocrit in vorbe, in manifestari, in gesturi, dar in iubire niciodata. Pentru ca aceia se simte.
Iar tu, cu siguranta ca ai simtit ce sentimente avea ea pentru tine.
De aceia ai iubit-o, si inca o mai iubesti.
0

#4 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 30 July 2009 - 02:33 AM

Vezi postarealaurent-III-rd, la Jul 30 2009, 03:29 AM, a spus:

Lupule, nu mai vorbi prostii.

Nu stii nimic!

si tu stii ?? De unde??
0

#5 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 30 July 2009 - 04:03 AM

Vezi postareaAmarena, la Jul 30 2009, 01:33 AM, a spus:

si tu stii ?? De unde??

Pentru ca rationez. De aia !

Si din ce a scris el.
Nici un om normal la cap, nu isi paraseste prietenele, si se muta la "unul cu vila si masina".
Si nu rupe legaturile cu cei dragi, decat daca este fortat de imprejurari.

Vezi, nu ar strica sa mai citesti si tu, macar din cand in cand, prima postare.
Nu ai mai pune intrebari ciudate! :cry:
0

#6 Utilizator offline   Moonstone 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-June 09

Scris 30 July 2009 - 08:41 AM

inclin sa fiu de acord cu laurent, pentru ca e greu de crezut ca cineva ar putea sa-si ia catel si purcel si sa plece asa din senin fara o vorba, sau poate a uitat anonimu' sa mai spuna ceva.
oricum ar fi insa, faptul e consumat, nu mai are nimic de facut decat sa lase ce-a fost si sa mearga mai departe.

An0n!m, am inteles ca totusi o mai vezi din cand in cand, de ce nu o intrebi de ce a plecat? cred ca raspunsul ei te-ar ajuta cat de cat sa poti trece peste, sa incepi sa-ti vezi de viata ta.
0

#7 Utilizator offline   kiki_me 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 30-June 09

Scris 30 July 2009 - 12:33 PM

o solutie ar fi sa discuti cu ea, sa iti zica exact ce s-a intamplat. cu siguranta are o explicatie, poate ca ar fi timpul sa i-o ceri.
0

#8 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 30 July 2009 - 12:49 PM

Nu stii nimic!

Am citit prima postare.
Nici tu nu stii cu adevarat, poti doar presupune, pe baza rationamentului tau. Doar nu esti dumnezeu, sa STII.
La asta ma refeream. ma legasem de atitudine, de fapt. Te-ai luat de lupini, cand nici tu nu stii CU ADEVARAT ce s-a intamplat. Mai moderat, te rog. Nu hotarasti tu cine zice prostii si cine nu.
0

#9 Utilizator offline   Cristinick 

• Aistringas
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Super Moderator
  • Inregistrat: 21-April 08

Scris 30 July 2009 - 10:17 PM

Vezi postareaAn0n!m, la Jul 30 2009, 02:28 AM, a spus:

am incercat sa discut sa inteleg unde am gresit si ce s-a intamplat ...

Vechea poveste cu despartirea...
De ce nu pricepe toata lumea ca pentru a te satura de cineva arareori exista un motiv anume, cauza fiind suma tuturor faptelor, a relatiei per ansamblu?

Vezi postareaAn0n!m, la Jul 30 2009, 02:28 AM, a spus:

problema este urmatoarea, a insemnat enorm de mult pentru mine si acum, cand o revad pe strada, incep sa tremur si sa ma pierd, insa nu mai pot vorbii cu ea. de 2 ani de zile incerc sa o uit, am incercat orice. poate mi-a scapat ceva, va rog ajutati-ma.

Nu ti-a scapat nimic, nu ai ce sa faci si nici nu are vreun rost.
Resemneaza-te!

Nu auzi ca fata si-a lasat si propriile prietene ?
Este clar ca a fost fortata sa faca ceva, impotriva vointei ei.
Uiti ca in Romania, sunt inca familii care decid cu cine se casatoreste copilul lor.
Eu cred ca asta s-a intamplat si in cazul ei.

Nu a fortat-o nimeni, calmeaza-te.
Pentru ca, chiar si fortata (in cazul in care l-ar fi iubit), tot ar fi gasit ea o portita prin care sa-l avertizeze.

Poti fi ipocrit in vorbe, in manifestari, in gesturi, dar in iubire niciodata. Pentru ca aceia se simte.
Iar tu, cu siguranta ca ai simtit ce sentimente avea ea pentru tine.
De aceia ai iubit-o, si inca o mai iubesti.

Ihi, doar se stie ca ne indragostim intotdeauna doar de persoane potrivite si (mai ales) care ne iubesc la fel de mult.
0

#10 Utilizator offline   abcde_f 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 30-January 09

Scris 30 July 2009 - 10:52 PM

inteleg ca ai pierdut 4 ani intr-o relatie care, in final te-a lasat dezorientat de tot si fara nici o explicatie.
Nu ti se pare ca vor mai urma inca multi cu acelasi rezultat?
Cind nu a simtit nevoia sa iti vorbeasca atita timp si e clar ca te evita...cam ce mai speri?
N-am inteles de ce trebuie sa te cramponez de un De Ce indirjit...de aia, fata e superficiala si nu ii este de tine.
Fugi de-ti scoate blugii aia buni din dulap, tricoul rosu cu CK, adidasii Nike si mergi de cunoaste fete.
E plina lumea de ele, ce naiba, esti barbat! numai ai grija sa nu dai de clona ei...se mai duc 4 ani din viata ta.
0

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Hardcore loneliness Theyoutuber  14 1.565
Hot Topic (New) Mai exista iubire dupa o pauza? plarisa20  92 7.608
Hot Topic (New) Nu stiu cum s-o abordez Stanjenitu  57 6.385
Hot Topic (New) Iubire imposibila ?
Propun dezbaterii voastre un caz real
dias2007  262 20.540
Hot Topic (New) Ce va impresioneaza, fetelor?
O cina romantica sau ceva sa o impresionez
cristi26  25 6.850