voi ce ati face?
Scris 29 July 2009 - 05:27 PM
Scris 29 July 2009 - 05:37 PM
Scris 29 July 2009 - 05:45 PM
Moonstone, la Jul 29 2009, 05:37 PM, a spus:
si daca nu ar lucra decat el?asta inseamna ca ai trai ca si in tara:el al lucra pentru plata chirie si a cheltuielilor lunare.singura diferenta ar fi ca ati fi departe de casa.
Aceasta postare a fost editata de lllucci: 29 July 2009 - 05:51 PM
Scris 29 July 2009 - 06:05 PM
raman la parerea ca hotararea asta trebuie sa o iei numai impreuna cu el si chiar daca aveti pareri contradictorii in privinta asta, sa incercati sa gasiti o cale de mijloc.
dar in mod cert, raspunsul nu-l vei gasi aici pe forum, indiferent de cat de bune sau bine intentionate vor fi ideile de-aici
bafta, si sanatate alor tai !
Scris 29 July 2009 - 07:06 PM
lllucci, la Jul 29 2009, 06:45 PM, a spus:
Tu stii deja ce vei face, adica ai luat o decizie. Intrebarea postata este numai pentru a-ti justifica aceasta decizie care este pentru revenire. Daca postarile vor fi in favoarea ramanerii acolo, vei veni cu argumente tot pentru revenirea in tara. Concluzia mea este data de modul in care ai formulat prima si a doua postare.
In alta ordine de idei, mai simplu, daca ai acolo rude, un grup sau o mica comunitate romana cu care sa interactionati (pozitiv), poti trece peste aceste momente mai grele ale vietii. Mergeti in locul simtit ca 'acasa' in inima voastra.
Aceste cuvinte vin de la cineva care a trait aceste stari pe parcursul a multor ani si s-a stabilit 'acasa' in tara.
Daca ai timp cauta pe net termenul de egregor. Alegere usoara alaturi de sotul/sotia.
Scris 29 July 2009 - 11:47 PM
davos, la Jul 29 2009, 07:06 PM, a spus:
In alta ordine de idei, mai simplu, daca ai acolo rude, un grup sau o mica comunitate romana cu care sa interactionati (pozitiv), poti trece peste aceste momente mai grele ale vietii. Mergeti in locul simtit ca 'acasa' in inima voastra.
Aceste cuvinte vin de la cineva care a trait aceste stari pe parcursul a multor ani si s-a stabilit 'acasa' in tara.
Daca ai timp cauta pe net termenul de egregor. Alegere usoara alaturi de sotul/sotia.
ai dreptate,alegerea e deja facuta.aici nu caut sustinatori,ci vreau doar sa aud ce gandesc mai multe persoane.
Scris 30 July 2009 - 12:19 AM
Scris 30 July 2009 - 01:19 AM
Scris 18 August 2009 - 09:17 PM
lllucci, la Jul 29 2009, 06:27 PM, a spus:
da ce e asa mult de gandit? eu una nici nu as sta pe ganduri... m-as intoarce acasa la mama mea! sa fiu langa ea ..sa ma rog so tina mai mult Dumnezeu cu mn! problema ta e daca sa te intorci sau ca mama ta e bolnava?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Tipuri de barbati
care nu ne plac |
joannahart | 31 | 5.332 |
|
Dumnezeu sa il ierte! |
Darianna | 102 | 15.561 |
|