sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Temperatura 37.1 37.2 37.3 imi face griji...va rog dati un sfat sau o parere.. Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   mR.Rainman 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-July 09

Scris 28 July 2009 - 11:03 PM

Buna ma numesc Claudiu si as avea si eu o mica intrebare.Pana acum 1 saptamana am avut Peumonie acuta.Am tratato cu ( gentamicina 1g + Ampicilina 1g - dimineatza si seara ) injectabil intramuscular.Totul se pare ca a decurs ok. Sunt din Resitza.Am fost ultima oara la medic si mia spus ca nu se mai aude nimik la plamani si ca e mult mai bine deci nu mai trebuie sa imi fac griji.Am continuat un sirop de tusa pentru ca inca tusesc dar ceea ce se pare a fi ceva normal din cate am auzit.A trecut o saptamana decand am terminat tratamentul si inca tusesc dar nu imi fac griji,ceea ce ma framanta e temperatura 37.1,37,2 si 37.3. Ieri seara avand 37.1 si asta avand 37.3...Nush ce sa zic e ceva normal asta sau???Testul TBC mia fost facut cei din spital crezand ca ama asa ceva..se pare ca nu a fost cazul..totul a iesit negativ.Va rog astept raspunsuri cat mai congrete cu sufletul la gura... Multzumesc mult de tot.
0

#2 Utilizator offline   Kahila 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 04-September 07

Scris 28 July 2009 - 11:07 PM

Du-te la medic si spune-i. Mai fa o radiografie pulmonara.Cand ai tu temperatura asta? La ce ore?
0

#3 Utilizator offline   mR.Rainman 

• Boboc
  • Pip

Scris 28 July 2009 - 11:07 PM

Vezi postareaS3bastyan, la Jul 28 2009, 11:03 PM, a spus:

Buna ma numesc Claudiu si as avea si eu o mica intrebare.Pana acum 1 saptamana am avut Peumonie acuta.Am tratato cu ( gentamicina 1g + Ampicilina 1g - dimineatza si seara ) injectabil intramuscular.Totul se pare ca a decurs ok. Sunt din Resitza.Am fost ultima oara la medic si mia spus ca nu se mai aude nimik la plamani si ca e mult mai bine deci nu mai trebuie sa imi fac griji.Am continuat un sirop de tusa pentru ca inca tusesc dar ceea ce se pare a fi ceva normal din cate am auzit.A trecut o saptamana decand am terminat tratamentul si inca tusesc dar nu imi fac griji,ceea ce ma framanta e temperatura 37.1,37,2 si 37.3. Ieri seara avand 37.1 si asta avand 37.3...Nush ce sa zic e ceva normal asta sau???Testul TBC mia fost facut cei din spital crezand ca ama asa ceva..se pare ca nu a fost cazul..totul a iesit negativ.Va rog astept raspunsuri cat mai congrete cu sufletul la gura... Multzumesc mult de tot.

Am uitat sa amintesc ca nu ma simt deloc rau..adica starea mea e normala...nu simt ca si cum as avea febra sau ca si cum as fi racit..nu ma simt obosit..deci totul e ca normal..doar dupa cum ziceam temperatura..
0

#4 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 28 July 2009 - 11:08 PM

Sebastian, esti putin cam ipohondru sau mi se pare mie?! Mai intai "nodulele", acu' temperatura. 37 cu 1 sau 37 cu 3 e temperatura DA, dar nu febra. So stop worrying!

#5 Utilizator offline   mR.Rainman 

• Boboc
  • Pip

Scris 28 July 2009 - 11:09 PM

Vezi postareaKahila, la Jul 28 2009, 11:07 PM, a spus:

Du-te la medic si spune-i. Mai fa o radiografie pulmonara.Cand ai tu temperatura asta? La ce ore?

Acuma 1 saptmana a fost a 2-a care am facuto si nu miau spus ca as avea ceva grav sau ce stiu eu, miau scris pe aceea foaie.."penumonie in resorbtie" parca sau " resorptie" nu mai stiu exact
0

#6 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 28 July 2009 - 11:10 PM

Abia de la 37.5 intri in starea de subfebrilitate. Seara temperatura corpului mai creste un pic. Nu ai nici pe dracu'.
0

#7 Utilizator offline   mR.Rainman 

• Boboc
  • Pip

Scris 28 July 2009 - 11:12 PM

Vezi postareaDarianna, la Jul 28 2009, 11:08 PM, a spus:

Sebastian, esti putin cam ipohondru sau mi se pare mie?! Mai intai "nodulele", acu' temperatura. 37 cu 1 sau 37 cu 3 e temperatura DA, dar nu febra. So stop worrying!

scz scz sunt ingrijorat doar pentru faptul ca mama mea mia spus mai demult ca temperatura 37.1 37.2 si 37.3 sunt cele mai grave...na si.. eu avandule.. :jester:...sper ca ma intelegi sau intelegi ce vreau sa spun..
0

#8 Utilizator offline   Kahila 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 04-September 07

Scris 28 July 2009 - 11:20 PM

Daca persista dai o fuga iar :jester:
0

#9 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 28 July 2009 - 11:30 PM

Da, adevarul este ca radiografiile astea repetate ii sunt numai bune. :jester: A facut pe ultima acum O SAPTAMANA!

Am boala cronica de plamani si, cum zicea si Amarena, abia de la 37,5 incep sa ma ingrijorez oleaca, dar parca nici atunci.

#10 Utilizator offline   mR.Rainman 

• Boboc
  • Pip

Scris 28 July 2009 - 11:40 PM

:jester: miam mai revenit putin :cheer: ms muult de tot pentru pareri.. au fost folosotoare muult de tot :P
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Coxartroza elly_ignuta  4 4.585
Replici noi Streptococul auriu Soare anca  2 1.453