sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Isus robul lui Dumnezeu {Isaia 42:1 } Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Master_ 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 22-July 09

Scris 28 July 2009 - 04:27 AM

Mat 9.30;
17 ca sa se īmplineasca ce fusese vestit prin prorocul Isaia, care zice:

Acesta este Fiul Meu preaiubit, īn care Īmi gasesc placerea Mea.Voi pune Duhul Meu peste El, si va vesti Neamurilor judecata.{ASTA SPUNE NOUL TESTAMENT } DAR NU ESTE ASA CITITI CUM SPUNE iSAIA

Isa 42.1;Mat 3.17;Mat 17.5;

{Isaia 42:1 „Iata Robul Meu, pe care-L sprijin, Alesul Meu, īn care Īsi gaseste placere sufletul Meu. Am pus Duhul Meu peste El; El va vesti neamurilor judecata.
ASTEA SUNT ADAUGIRILE DESPRE CARE VORBESC UNII ..DAR VORBESTE SI UNA DIN CARTILE SFINTE ,NU ESTE MARE LUCRU SA CITITI TEXTUL DIN NOUL TESTAMENT ''MATEI SI TEXTUL DIN VECHIUL TESTAMENT LA CARE SE REFERA MATEI SI ANUME CAND ISUS ESTE ANUNTAT IN TORA :

Isa 42.1;Mat 3.17;Mat 17.5;

{Isaia 42:1 „Iata Robul Meu, pe care-L sprijin, Alesul Meu, īn care Īsi gaseste placere sufletul Meu. Am pus Duhul Meu peste El; El va vesti neamurilor judecata.

MAI AM O BOMBA PENTRU VOI UN TEX DIN VECHIUL TESTAMENT CITITI:

Deut 4.9;Ios 22.5;Ps 39.1;Efes 5.15;1Tim 4.16;Num 32.38;Deut 12.3;Ios 23.7;Ps 16.4;Osea 2.17;Zah 13.2;
cine arde tamāie este ca cel ce s-ar īnchina la idoli; toti acestia īsi aleg caile lor, si sufletul lor gaseste placere īn urāciunile lor.

Isa 1.11;Deut 23.18
0

#2 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 22-January 06

Scris 28 July 2009 - 07:39 AM

Hm... ia baga tu un ochi pe aici:

regulamentul ariei a spus:

5. Nu abuzati de versetele biblice sau alte scrieri considerate sfinte. Forumul este pentru discutii, NU pentru copy/paste-ul Bibliei. Avand in vedere faptul ca Biblia este disponibila pe o multime de site-uri de profil, este suficient sa publicati doar referinta acestuia. Daca publicarea versetului este absolut necesara, acesta va fi insotit si de o scurta explicatie a sa.

Deci?
0

#3 Utilizator offline   VEMANS 

• gandac flituit
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 25-March 09

Scris 28 July 2009 - 08:47 AM

Vezi postareaAllber___, la Jul 28 2009, 05:27 AM, a spus:

Acesta este Fiul Meu preaiubit, īn care Īmi gasesc placerea Mea.Voi pune Duhul Meu peste El, si va vesti Neamurilor judecata.{ASTA SPUNE NOUL TESTAMENT } ......

Daca este vorba de referire la aceeasi persoana , eu nu ma pot pronunta ii las pe eruditi sa o faca , tot esafodajul NT pica ; una este sa-ti sacrifici chiar si temporar Fiul , alta este sa trimiti un rob in acest scop . Ca sa nu mai vorbim de Trinitate.
0

#4 Utilizator offline   marinaru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 06-August 06

Scris 28 July 2009 - 09:32 AM

Vezi postareaAllber___, la Jul 28 2009, 05:27 AM, a spus:

Si concluzia ar fi ca Isus este robul lui Dumnezeu din vt iar in nt nu este asa ?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Dumnezeu si Diavolul
Care este bun si care este rau?
Apopii  698 32.460
Hot Topic (New) Omul Īnsemnat?
profil psihologic
dulgherul  141 10.456
Hot Topic (New) Isus Cristos - dovezi istorice !?
Dovezi istorice despre existenta lui Isus Cristos
marinaru  385 39.792
Hot Topic (New) Ce a venit sa ne invete Isus? CavalerulJedi  156 12.504
Hot Topic (New) Iona
Topicuri combinate
Gelupanda  80 12.221