sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Inventii care sunt tinute secrete BROWNS GAS,ROATA MAGNETICA Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   barbu_constantin 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 18-March 09

Scris 25 July 2009 - 12:51 PM

VREAU SA CUMPAR SAU SA-L FABRIC GENERATOR DE GAZ BROWNS PENTRU SUDURA.CINE ARE SCHITE,A MAI FACUT,PIESE,ORICE VA ROG SA POSTATI AICI.ASA SCAPAM DE CRIZA.SUDAM CU APA,INCALZIM LOCUINTELE CU APA, MERGEM CU APA,FOLOSIM CURENT PRODUS CU EOLIANA CU SISTEM MAGLEV.DACA NU FACEM CEVA VOM MURI DATORI LA FONDUL MONETAR :P
0

#2 Utilizator offline   davos 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 20-May 09

Scris 25 July 2009 - 10:45 PM

Bine, da de ce strigi? Ti-a venit asa deodata sa platesti datoria la FMI. Ai avut o revelatie? Spune-ne si noua, eu tin degeaba banii la banca. Macar sa fac ceva util societatii. :P
0

#3 Utilizator offline   barbu_constantin 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 18-March 09

Scris 26 July 2009 - 11:33 AM

daca ai bani la banca pune mina si investeste mai bine in ceva util.eu am cautat aparatul se sudura cu apa la chinezi [dai cautare in chineza si cauti apa sudor] si galbejitii chiar il fabrica.apa face foarte multe dar nu stim sa o folosim.noi o murdarim cu pet-uri,petrol,etc dar apa arde daca stii sa o descompui iar dupa ce arzi hidrogenul [flacara ca la curul rachetei] ramine oxigen care se combina si da iar apa. :P
0

#4 Utilizator offline   zodiak 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 23-May 07

Scris 02 August 2009 - 02:51 PM

Vezi postareabarbu_constantin, la Jul 25 2009, 01:51 PM, a spus:

VREAU SA CUMPAR SAU SA-L FABRIC GENERATOR DE GAZ BROWNS PENTRU SUDURA.CINE ARE SCHITE,A MAI FACUT,PIESE,ORICE VA ROG SA POSTATI AICI.ASA SCAPAM DE CRIZA.SUDAM CU APA,INCALZIM LOCUINTELE CU APA, MERGEM CU APA,FOLOSIM CURENT PRODUS CU EOLIANA CU SISTEM MAGLEV.DACA NU FACEM CEVA VOM MURI DATORI LA FONDUL MONETAR :o:

Un simplu aparat de electroliza a apei din 2 elecrozi de grafit de la bateria plata de pe vremuri plasati in apa si cuplati la o baterie scindeaza APA.

Probabil chinezii folosesc un curent mai puternic si un fel de compresor-colector de Hidrogen si Oxigen, DAR cred ca dureaza destul de mult sa se reincarce rezervoarele cu gaz si nici nu cred ca sudeaza foarte mult timp, deoarece nu cred ca au compresoare de lichefiere a gazelor.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Poll (No New) Chestionar:    Over Clocking maniacs ! :) ESR|Razvan  1 4.730
Hot Topic (New) Atasamente Large Hadron Collider
Big-Bang-ul de langa noi - teme combinate
Ziggurat  114 12.210
Hot Topic (New) Curentul electric
Ce este curentul electric?
umilitul  30 20.543
Replici noi La ce distanţă trebuie să stai faţă de televizorul-monitorul cu ecran plat Pacomi  3 2.609
Replici noi Arborele Vieţii TLP  0 1.114