Mi-am luat un calculator nou de aproximativ 3-4 luni , deci totul este inca in garantie , dar cand joc anumite jocuri instalate recent cum ar fi: World in conflict , Trine , Call of juarez bound in blood ecranu se face negru apare:"no imput signal please check ...." ecranu daca il inchid si il deschid dar tot degeaba , muzica se mai aude deci pc-ul merge in continuare , trebuie sa dau restart sa scap de problema , tablitza metalica care sustine monitorul electrocuteaza incet in timp ce ii in starea cu eroarea , is un fel de video game colector am 500 gb din care macar 400 gb is cu jocuri marea parte nici macar o ora n-am jucat si care le-am terminat inca le tzin , problema apare la jocurile instalate recent dar la altceva pot sa-l tzin incontinu si merge fara probleme . Am scanat de virusi cu kaspersky cu cod cu tot , defragment , registry cleaner si pur si simplu nu stiu ce sa mai fac am scos toate cablurile care tzin de monitor si leam bagat la loc si tot degeaba.
Cam asta ar fi totul , daca m-ati putea ajuta as fi foarte recunascator.[/size][/size]
Pagina 1 din 1
problema monitor bizara ajutor pls! problema monitor bizara
Scris 24 July 2009 - 10:59 AM
Creste rezolutia la desktop sa vezi daca situatia se manifesta si atunci. S-ar putea sa fie ori problema de rezolutie ori problema de DirectX ori a placii video legata de DirectX.
Scris 24 July 2009 - 12:23 PM
Rezolutia la desktop si la jocurile care le joc ii maxima suportata de monitor: 1680x1050 folosesc directx10 si am un saphire 4850 ce ar trebui sa reinstalez sa vad ? sa repozitionez placa video ? sa reinstalez windowsul?
Scris 24 July 2009 - 01:24 PM
Jocurile alea folosesc directX 10 ? Da-i un test din DirectX sa vezi cum face.
Scris 24 July 2009 - 01:40 PM
Joc crysis pe directx10 si numi face nici o problema niciodata si singurul lucru care au in legatura jocurile care imi dau eroarea este ca is recent instalate ? test directx - dxdiag?
daca despre ala era vorba "no problems found"
daca despre ala era vorba "no problems found"
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
windows start, monitor off | wassup | 14 | 4.513 |
|
Salut o prb daca se poate
Nu vrea sa mearga pc |