za-, la Jul 22 2009, 11:43 PM, a spus:
interesanta concluzia la care ai ajuns Kontro:doh:
profa mea de fizica din liceu avea un obicei
cand cineva nu intelegea ceva, ii mai explica de cel mult doua ori!si stii de ce?
pentru ca nu toti pot intelege!
asa ca nu pretind sa intelegi ce 'am vorbit' eu acolo, dar pretind sa nu te mai grabesti sa concluzionezi!
gandeste de 10 ori si spune o data:D
Nici macar nu e o concluzie de-a mea, vreun silogism.
Numai ca tu spui prostii si mai ai si complexe de superioritate.
laurent-III-rd, la Jul 22 2009, 11:41 PM, a spus:
Asa, si ?
Este foarte corect.
Prestanta unei institutii de invatamant superior, consta in realizarile ulterioare ale fostilor studenti.
Si esti convins 100%, ca nici un absolvent de la, Spiru Haret, nu a ajuns, sau este vre-o somitate in vre-un domeniu ?
Asta nu salveaza cele 90% diplome date nemeritat.
Nu pricepi, e clar.
Pentru ca generalizarea, cu "fabrica de diplome", "caritas al invatamantului"- culmea, spusa de un membru marcant al politicii romanesti, in afara de faptul ca este insultatoare, este si o atitudine defetista.
Insultator este faptul ca nulitati sunt gratulate cu atribute de 'jurist, inginer, economist'.
Daca tu consideri fufele absolvente de Drept niste 'realitati', te cam compatimesc.
Personal sunt satul si stupefiat de nulitati profesionale care sunt la a doua facultate si de incompetenti fara cunostinte minime.
Blamam niste persoane necunoscute, pentru ca au avut dorinta de a invata, si a ascede pe scara sociala, in speranta ca o vor duce mai bine ?!
Esti sub orice critica.
Au avut doar ambitia de a face o facultate, nu si ABILITATEA mentala.
Pentru ca e o chestie de vointa, nu de capacitate.
Inseamna ca suntem o tara de ignoranti!
Nu.
Suntem o tara de fakeri.