Il iubesc, dar nu-l pot intelege
Scris 22 July 2009 - 01:17 PM
Scris 22 July 2009 - 01:28 PM
Scris 22 July 2009 - 01:32 PM
Într-un cuvânt, poți să aștepți tu mult și bine ca lucrurile să se schimbe, dacă la 28 de ani nu știe ce este iubirea, mă îndoiesc că va mai afla. Și în orice caz, nu cu tine.
Din păcate, vorbesc din proprie experiență. Cel mai bine este să-ți vezi de drum, fără el. Meriți mai mult. Nu renunța la crezul ăsta.
nightwish, la Jul 22 2009, 02:28 PM, a spus:
Aș putea să răspund și eu la asta,însă desigur, doar din punctul meu de vedere, prin prisma experienței mele.
La început nici nu ne dăm seama. Apoi,când apar primele semne, refuzăm să le vedem. Suntem orbite. Ne amăgim că o să se schimbe, sau că o să realizeze de unul singur . Dar nu e așa. Niciodata nu e așa.
Scris 22 July 2009 - 02:35 PM
Stefcami, la Jul 22 2009, 02:17 PM, a spus:
Scris 22 July 2009 - 03:46 PM
Scris 22 July 2009 - 06:27 PM
Stefcami, la Jul 22 2009, 04:46 PM, a spus:
Dar tu ce vrei? Noi nu putem sa alegem in locul tau,doar asa cu parerea...Tu stii mai vrei sa o tii asa,sau vrei sa schimbi ceva? Si asa rar cat v-ati vazut voi totusi o relatie de trei ani e greu sa o depasesti si sa o rupi...pentru ca e greu...nu pot spune de ce..dar stiu ca asa este.Insa mai greu e sa mentii o astfel de relatie.pentru ca mereu vei simtii acelasi lucru.Da daca rupi legatura definitiv vei suferii o perioada...dar va trece si se va ameliora in timp,insa daca mentii in continuare asta relatie vei suferii si mai mult decat acum. Trebuie sa ai o discutie seriosa cu el si sa stabilesti ce e mai important pentru tine si mai sanatos.
Scris 22 July 2009 - 07:25 PM
ingeras23, la Jul 22 2009, 07:27 PM, a spus:
A fost cat se poate de clara - vrea sa rupa relatia si sa-si vada de viata ei.
Tu citesti ce se scrie sau raspunzi in functie de ce iti inspira titlul?
Stefcami, la Jul 22 2009, 04:46 PM, a spus:
Viata ta este in mainile tale, o traiesti cum vrei tu, nu cum vrea el.
Fa-l sa inteleaga asta si fii indiferenta la insistentele lui viitoare.
Scris 22 July 2009 - 07:55 PM
Stefcami, la Jul 22 2009, 02:17 PM, a spus:
..
Nu se poate asa nu vrea nici cu mine, nici fara mine. Nu vrea sa ma lase in pace.
Adica tu vrei sa va casatoriti si el nu si nu ca-i prea devreme.
Normal. Cineva spunea ca femeile nu vor aventuri ele vor sa se marite, si la barbati e invers.
Studiu: Barbatii se tem mai putin de o cerere in casatorie, decat de o partida de inot printre rechini
Citeaza
Astfel, dintre cei intervievati, peste 28% au spus ca cel mai groaznic li se pare sa inoate alaturi de rechini, in vreme ce 23% au spus ca "marea intrebare" ii sperie cel mai rau. Mai mult, o cerere in casatorie este mai infricosatoare decat saritul dintr-un avion sau un interviu pentru un post nou.
Fii ferma pe pozitie.
Ofera-i doua alternative sa va casatoriti in decurs de 3-6 luni sau sa o rupeti definitiv.
Daca tine la tine va accepta, daca nu va accepta, nu ai pierdut nimic, ai scapat de un individ care nu-si asuma responsabilitati in viata.
Pierzi daca te complaci sa-i faci mofturile.
Spune-i clar ca pentru tine e varsta la care trebuie sa iei decizii pe termen lung, cu sau fara el.
Aceasta postare a fost editata de Moftangiu: 22 July 2009 - 08:05 PM
Scris 22 July 2009 - 09:09 PM
Moftangiu, la Jul 22 2009, 01:55 PM, a spus:
Ofera-i doua alternative sa va casatoriti in decurs de 3-6 luni sau sa o rupeti definitiv.
Daca tine la tine va accepta, daca nu va accepta, nu ai pierdut nimic, ai scapat de un individ care nu-si asuma responsabilitati in viata.
De cele mai multe ori ultimaturile nu rezolva dilema,ba dimpotriva o inrautateste.Nu-i mai da sfaturi din astea,mai ales cand e vorba sa dai unui barbat ultimat cu privire la casatorie.Daca nu-l vede acum asa des,dupa ultimat nici atat.Fuge ala cat vede cu ochii.Nimanui nu-i place sa fie pus in colt indiferent de sentimente.
Eu zic ca e mai bine sa ia o pauza sau sau sa termine relatia si daca e menita sa fie cu el,daca el o vrea si realizeaza lucrul asta,totul se va intampla.Daca el intradevar are ganduri serioase in ceea ce o priveste (ma indoiesc ca ar avea,dar totusi...) si realizeaza ca poate sa o piarda definitiv fi sigur ca va actiona,dar asta numai cand e pus in fata faptului implinit nu cu amenintari si ultimaturi.Cand o va vedea plecata si-i va simti sau nu lipsa atunci se va demonstra intensitatea si seriozitatea sentimentelor lui fata de ea.
Scris 22 July 2009 - 09:21 PM
Moftangiu, la Jul 22 2009, 07:55 PM, a spus:
Pierzi daca te complaci sa-i faci mofturile.
Spune-i clar ca pentru tine e varsta la care trebuie sa iei decizii pe termen lung, cu sau fara el.
Mie daca mi-ar impune o femeie asa ceva, i-as spune ca e libera.
Asta numai din orgoliu, pentru ca, asemenea lucruri se fac cand simti, nu cand ti se nazare sau ai toane.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Help! Am nevoie de cateva sfaturi... | ana_sab | 68 | 6.561 |
|
Am nevoie de niste pareri
... |
Alyn gionny | 30 | 3.614 |
|
Ajutati-ma va rog...Sa imi gasesc alta.... | poooompo | 276 | 11.678 |