am avut o discutie cu cineva pe treaba asta si eu am sustinut ca sanul femeii este format din grasime (tzesut adipos , hai sau pur si simplu grasime.. ceva de genu) sau in mare parte din grasime.. si am zis ca daca grasimea la femei i s-ar pune unde trebe , femeia ar arata bine si are sani frumosi ... as vrea sa ma lamureasca cineva care stie! merci
ps: care raspunde si isi sustine puctul de vedere, ar fi de preferat sa vina si cu sursa (Link, carte, etc..)
Pagina 1 din 1
ce contine sanul la femeie? dincolo de ce vedem noi..
Scris 21 July 2009 - 03:34 PM
ApologetX, la Jul 21 2009, 02:46 PM, a spus:
am avut o discutie cu cineva pe treaba asta si eu am sustinut ca sanul femeii este format din grasime (tzesut adipos , hai sau pur si simplu grasime.. ceva de genu) sau in mare parte din grasime.. si am zis ca daca grasimea la femei i s-ar pune unde trebe , femeia ar arata bine si are sani frumosi ... as vrea sa ma lamureasca cineva care stie! merci
ps: care raspunde si isi sustine puctul de vedere, ar fi de preferat sa vina si cu sursa (Link, carte, etc..)
mda.. foarte greu de cautat pe wikipedia..
http://en.wikipedia.org/wiki/Breast .. deci e din amandoua
Scris 21 July 2009 - 09:08 PM
Pai au destula grasime sanii, cand slabesti scade si volumul acestora
Scris 21 July 2009 - 09:23 PM
Nepoate, pentru cei zece ani ai tai, creca ai aflat suficient.
Topic inchis.
Topic inchis.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Poate ca aceasta idee ti se pare cel putin bizara: sa te fardezi pe co |
andra_ada | 0 | 2.721 |
|
Intrebare | 29simona | 2 | 3.378 |