Am apelat la acest forum deoarece am o problema de cuplu sau cel putin asa am eu impresia. Sa trec direct la subiect.
Am inceput acum un an si aproape doua luni o relatie cu fata pe care am ajuns sa o iubesc. Diferenta de varsta dintre noi e de 5 ani, eu 24 si ea 19. La inceput am fost mai ignorant pentru ca nu simteam ca sunt pregatit pentru asa ceva si ea incerca sa imi deschida ochii desi se observa si la ea putina nesiguranta. A suferit din cauza mea la inceput deoarece in incercarile ei de a ne vedea mai des se tot lovea de un "nu" din partea mea, sau incercam sa evit. Porcului din mine nu i'a ajuns si am inselat'o fara sa ma gandesc la cat de mult o sa o doara, la numai o luna-doua dupa ce eram impreuna. A reusit sa ma ierte si atunci am observat cat de mult ma iubeste. Ea mai trecuse prin deceptii de genul acesta dar eram primul iertat. Atunci pot spune ca mi'a deschis intr-adevar ochii si m'am gandit sa nu refuz dragostea pe care mi'o ofera pentru ca ar fi o prostie din partea mea, chiar mai mare decat ceea ce ii facusem. In timp am reusit sa imi dau seama cat de greu i'a fost si cat a durut'o. De atunci si pana acum nu am mai calcat stramb si nici macar nu am mai intentionat, pentru ca greseala pe care am facut'o ma urmareste si acum.
Dupa ce acest moment dificil ea probabil avea nevoie de multa atentie din partea mea, atentie pe care eu nu i'am oferit'o total, tot eram nesigur, dar stiam ca ma iubeste si incepusem incet incet sa tin si eu la ea. A avut rabdare, cu toate tachinarile si supararile pe care i le pricinuiam, mai mult din cauza ca nu acordam atentie si timp pentru relatie, implicit ea.
Revelionul 2008 a fost un momentul in care m'am schimbat, am inceput sa acord mai multa atentie si a primit cu bucurie totul. In tot acest timp din tot ce imi zicea reiesea ca numai pe mine ma vrea. Din partea mea cred ca tot simtea ceva nesiguranta. Nu trecusem prin relatii foarte mari, mai mari de o luna doua, dar ea reusise sa imi deschida ochii. Ea trecuse prin relatii de mai multa durata, dar niciuna mai mare de jumatate de an. Reusisem amandoi sa depasim o bariera.
Prima cearta adevarata a intervenit prin martie, moment pana in care la micile certuri numai ea intervenise prima pentru impacare. Cearta a intervenit de la o prostie prin care eu i'am zis pa si am plecat, au urmat 2 zile in care nu am sunat'o si nu i'am vorbit, inca o mare greseala. Dupa cele doua zile i'am vorbit si initial nu mai voia sa sufere si imi spunea ca totul s'a terminat. In cele din urma ne''am impacat, cu toate ca eu nu doream sa accept niciun fel de compromis. Relatia se racise, normal, gresisem prea mult, dar deja imi dadeam seama cat de orb am fost, si cat de mult am gresit si cat am ranit'o. Ce sa mai, pe scurt am fost un prost, la cate i'am facut.
A urmat a doua despartire, de data asta ea a a fost cea care mi'a dat papucii, nu ca nu ar fi avut motive de dubii. A fost dureros de ambele parti pentru ca nu a avut curajul sa ne vedem macar, si cand ne'am vazut se vedea cat de mult inca o doare si daca se ajungea sa planga nici macar nu mai voia sa ma vada. Am fost terminat o saptamana de zile. De data asta am realizat ca am gresit enorm de la bun inceput, refuzand cel mai de pret lucru pe care ti'l poate oferi cineva. Impacarea a venit brusc, dupa ce am mers la ea sa vorbim si a vazut in ce situatie disperata eram, si ca imi dadusem in sfarsit seama ca tin mult la ea si ca nu orgoliul sau principiile mele sunt mai presus de ea. I'am promis ca pot sa renunt la orice daca asta e nevoie si eventual sa ii demonstrez, deoarece era nevoie si de fapte. Implicit a urmat o perioada ca sa ii zic asa de convingere din partea mea in care m'am purtat cum se purta ea la inceput cu mine, oferindu'i tot ce vrea. Intr-un fel am analizat relatia noastra si am vazut ce i'am facut. Am vrut intr-un fel sa ma revansez, dar nu din mila, pur si simplu ca asa simteam, ca gresisem mult. Dar nu mai era la fel, se mai simtea ca ma iubeste, dar nu in acelasi mod, nu mai vedeam in ochii ei acelasi lucru. Deja se schimbase si nu mai erau vorbe dulci si nu imi mai zicea ca o sa ma vrea tot timpul, acum se schimbase si imi spunea ca o relatie de lunga durata nu se poate, pentru ca nu se stie ce o sa vreau eu in viitor si ce o sa vrea ea. Am incercat sa ii explic ce am vazut, mi'am recunoscut toate greselile si am aplecat capul la maxim pentru ca era vina mea, nu e niciun dubiu in asta. O voiam pe ea si inca o vrea , nu am niciun dubiu, dar replica de care m'am lovit cand i'am spus a fost ca nu am destula experienta sa spun asta deja. Eu cred ca sunt sigur pe ceea ce simt, si sunt pot sustine cu tarie ca doar pe ea o vreau. La ce doreste ea acum, am primit ca nu stie ce vrea in timp, mi'a spus ca poate o sa se schimbe ca poate o sa vrea altceva. Discutii pe tema asta au fost mai multe, prin care eu am incercat sa ii explic cat de bou am fost, si ca acum ma straduiesc din rasputeri sa vreau sa ii arat ca in sfarsit am inteles ce voia ea sa vad. Insa nu recunoaste, si imi spune ca doar le zicea nu ca le si credea, ca eu ce credeam "ca am sa fiu cu ea intotdeauna". Acum ma lovesc de un "nu" sau nici o reactie daca mai incerc sa discut pe tema asta, deja a fost exagerare din partea mea. Situatia clar s'a schimbat si e mai rece, indiferenta si ignoranta a trecut de partea ei. Mi'a spus ca am devenit obsesiv, si ca sunt cam disperat. Am incercat sa ii explic ca incerc sa discut cu ea pe tema asta si ca o sun pur si simplu ca vreau sa o aud, sau cand stam cateva zile fara sa ne vedem doar ca vreau sa o vad putin, si ca imi e frica sa nu o pierd. Raspunsul a fost ca tocmai chestia asta o face sa se indeparteze de mine, cand ma vede suparat sau daca ii vorbesc de frica de a nu o pierde. Eu incerc dar tot imi e greu, am inteles ca imi trebuie rabdare si ca ii trebuie o perioada de liniste. Daca nu aduc subiectul totul este ok intre noi, se poarta ea putin mai "rea" cu mine, dar am invatat sa suport. Tot ce pot sa fac acum este sa astept? Nu stiu cum trebuie sa procedez
Imi cer scuze daca am gresit topicul, dar nu prea ma pricep la forumuri si nu am stiut unde sa scriu. Am inteles ca se poate muta postul de catre un admin. Daca se poate rog un admin sa faca asta. Imi cer scuze inca o data
Aceasta postare a fost editata de 1nustiu: 20 July 2009 - 01:22 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS