sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Probleme bio-energie sper sa ma puteti ajuta Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   aNdy-cristi 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 19-July 09

Scris 21 July 2009 - 11:17 PM

mda bine am fazut ca deja se deriveaza foarte mult de la problema si s-a rezolvat problema cu reiki ...so tnx si se poate sterge si de fapt rog in a se sterge topicul :)
0

#22 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 22-January 06

Scris 21 July 2009 - 11:23 PM

Nu, topicul n-am sa-l sterg Ramane ca lectie.
0

#23 Utilizator offline   me and just me 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 20-February 07

Scris 22 July 2009 - 12:02 AM

...Ce-mi mai place! :)
Pentru orice eventualitate mai citeste o data ce a scris Baghera,don“ Cristi.
0

#24 Utilizator offline   aNdy-cristi 

• Boboc
  • Pip

Scris 22 July 2009 - 09:00 AM

aici sunt tot felu de oameni ok? si am scris niste date care trebuiau atunci ,macar lasa-ma sa sterg din primul post ! am dreptul sa imi sterg lucrurile care nu imi plac nu sa dispara editul dupa 15 minute ok? si sa ramana ca lectie pentru cine? nu mai bine s-ar face un tutorial care ar ajuta mult mai mult pe cel care are probleme?

si pentru baghera am scris in primul post ca vreau de lumina nu de "intuneric" si am spus asemanarea cu valdemor ala ca sa va dau o referinta si am mai si scris ca am tras si rugaciuni calumea ....dar voi tot scrieti ce vreti si va dati importanta aiurea....am si rugat cine ma putea ajuta dar ...

si frate nu va bagati daca nu ati iesit in astral constienti nu ati vazut ce e acolo ma luati peste picior ca io imi inchipui si tra la la e foarte aiurea va bagati cu comentarii inutile "haha fraiere dute la biserica dute la aia fa aia vezi ca faci satanism vezi ca faci magie neagra esti un fraier etc " ce naiba sunt astea ?! am scris tot ce trebuia sa stiti si acum am dreptul sa editez ceea ce nu imi convine :)

Aceasta postare a fost editata de aNdy-cristi: 22 July 2009 - 09:07 AM

0

#25 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 08-September 06

Scris 22 July 2009 - 12:33 PM

Vezi postareaaNdy-cristi, la Jul 22 2009, 11:00 AM, a spus:

aici sunt tot felu de oameni ok? si am scris niste date care trebuiau atunci ,macar lasa-ma sa sterg din primul post ! am dreptul sa imi sterg lucrurile care nu imi plac nu sa dispara editul dupa 15 minute ok? si sa ramana ca lectie pentru cine? nu mai bine s-ar face un tutorial care ar ajuta mult mai mult pe cel care are probleme?

si pentru baghera am scris in primul post ca vreau de lumina nu de "intuneric" si am spus asemanarea cu valdemor ala ca sa va dau o referinta si am mai si scris ca am tras si rugaciuni calumea ....dar voi tot scrieti ce vreti si va dati importanta aiurea....am si rugat cine ma putea ajuta dar ...

si frate nu va bagati daca nu ati iesit in astral constienti nu ati vazut ce e acolo ma luati peste picior ca io imi inchipui si tra la la e foarte aiurea va bagati cu comentarii inutile "haha fraiere dute la biserica dute la aia fa aia vezi ca faci satanism vezi ca faci magie neagra esti un fraier etc " ce naiba sunt astea ?! am scris tot ce trebuia sa stiti si acum am dreptul sa editez ceea ce nu imi convine :)

Mai,"don Cristi"... :D eu,glumeam...nu o lua in tragic.Haz de necaz...Dar inainte de a proba ceva informeaza-te intai asupra riscurilor si asuma-ti-le. ;) Nu veni si te plinge pe un forum unde "sunt tot felu' de oameni" ;) iar cind acestia isi spun parerea,te superi.Noi nu ne dam importanta ca ...nu e cazul,crede-ma.
De unde stii tu ca nu iesim in astral? Stii mai bine decit noi ceea ce facem? Pai,in cazul asta...
In cazul meu,ai nimerit-o...recunosc;eu,sunt toba de informatie dar,sunt fricoasa. :doh: Ma tenteaza multe...dar,ma gindesc si la riscuri.Si stau blinda.
Uite,mie mi s-a spus ca as fi un medium foarte bun si asa s-ar explica multe din lucrurile care mi se intimpla si daca vreau...bla,bla...
Dar eu,nu vreau! :) Ca putini stiu ca mediumnitatea e de la... 8) dinsul iar si mai putini stiu si cred ca in astral,se pot intimpla multe (oricit de expert ai fi tu),unele,ireversibile.Si pericolul e aici,unde iti lasi fizicul nu,in astral.
Ce se poate intimpla? ;) Sa ramai...posedat,de exemplu. :P Sau parazitat,zi-i cum vrei.
Si crede-ma ca sunt tare tentata sa dau si eu o fuguta prin astral ca cica intro alta existenta am depozitat acolo o comoara. :P dar "frica pazeste via!"
Sau cum zice Dzeu:"frica,e mama intelepciunii!" :(
Pareri contra sunt multe,cunosc...dar,fiecare decide pentru el insusi.Oare,degeaba i s-a interzis poporului ales sa faca ce fac neamurile? :)
In privinta dreptului de a-ti sterge postarile ori topicele deschise:nu ar fi drept fata de noi ,bre! :P Ca si eu as vrea sa-mi sterg toate topicele deschise de mine, daca-i asa...
Cu un tutorial pentru cei care au probleme, :o: de acord.Desi...eu,nu m-as increde. :P N-am nevoie de corzi.
Curatari? :yes: Hmm... ;)
Iti doresc numai bine si ai grija de tine;nu te mai juca cu chibriturile ca te frigi. :scare: Iar "doftorii de fripti" pot fi si ei o capcana.Din lac in put...

Aceasta postare a fost editata de Bagherra: 22 July 2009 - 12:45 PM

0

#26 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 22 July 2009 - 12:44 PM

Si chiar nu te luam peste picior cand te-am intrebat de biserica, dar ce percepi tu, nu este treaba mea.
0

#27 Utilizator offline   aNdy-cristi 

• Boboc
  • Pip

Scris 22 July 2009 - 01:33 PM

am scris chiar in primul post ca am fost la o catredala si o biserica foarte frumoase :)

si as dori sa pot sterge lucrurile care le-am scris in privinta la persoana aceea :doh:

si baghera nu am luat-o in nume de rau si stiu si eu riscurile doar vroiam sa spun ca asa ceva ce mi s-a intamplat mie chiar exista si e posibil ... am vrut sa ma fac inteles ...asta e tot ce am vrut in fiecare post ca voi sa va dati seama care ar fi cel mai bun mod de a actiona ...putea cineva sa zica simplu bai baiatule dute la cineva care practica reiki ; yoga ; radiestezist ; etc ..si se putea inchide nu trebuia sa o intindem pe 3 pagini :)) oricum sunt fericit ca am scapat :scare:
0

#28 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 22 July 2009 - 01:52 PM

Oricum n-ai dat date anume vis-a-vis de persoana respectiva.
Si ti s-au dat solutii, nu te mai victimiza.
0

#29 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 08-September 06

Scris 22 July 2009 - 02:02 PM

Vezi postareaaNdy-cristi, la Jul 22 2009, 03:33 PM, a spus:

am scris chiar in primul post ca am fost la o catredala si o biserica foarte frumoase :doh:

si as dori sa pot sterge lucrurile care le-am scris in privinta la persoana aceea :P

si baghera nu am luat-o in nume de rau si stiu si eu riscurile doar vroiam sa spun ca asa ceva ce mi s-a intamplat mie chiar exista si e posibil ... am vrut sa ma fac inteles ...asta e tot ce am vrut in fiecare post ca voi sa va dati seama care ar fi cel mai bun mod de a actiona ...putea cineva sa zica simplu bai baiatule dute la cineva care practica reiki ; yoga ; radiestezist ; etc ..si se putea inchide nu trebuia sa o intindem pe 3 pagini :P) oricum sunt fericit ca am scapat :)

:) Hmm...n-ai scapat! Vei vedea...e doar un respiro.
Si sa stii ca si mie mi se intimpla chestii de genu'...de la o vreme.Treaza.Si nu ma tin de experimente ca altii.
Ma deranjeaza doar ca mi-au speriat cainele. :scare:
0

#30 Utilizator offline   aNdy-cristi 

• Boboc
  • Pip

Scris 22 July 2009 - 02:09 PM

pai am scapat pe moment chiar daca acum o ora 2 ma vizita alta entitate ...acum ma lasat in pace ...dar in timpul in care nu sunt "vandalizat" :) ma pot dezvolta mai mult ca sa ma pot "apara" mai bine :doh: si sa ajut pe altii dupa ce o sa fiu capabil :scare:

Aceasta postare a fost editata de aNdy-cristi: 22 July 2009 - 02:09 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Vrajitoare Dia_99  56 9.880
Hot Topic (New) Atasamente Magie alba sau magie neagra? (topic combinat) tass  147 46.859
Replici noi Patesc lucruri stranii Chrissu95  14 3.367
Hot Topic (New) Cand incercam sa deschid al treilea ochi....
ceva s-a inamplat
Gpro  21 2.600
Hot Topic (New) Disparitii de persoane NASTYPRIMUL  20 5.599