Probleme bio-energie sper sa ma puteti ajuta
Scris 21 July 2009 - 11:17 PM
Scris 22 July 2009 - 12:02 AM
Pentru orice eventualitate mai citeste o data ce a scris Baghera,don“ Cristi.
Scris 22 July 2009 - 09:00 AM
si pentru baghera am scris in primul post ca vreau de lumina nu de "intuneric" si am spus asemanarea cu valdemor ala ca sa va dau o referinta si am mai si scris ca am tras si rugaciuni calumea ....dar voi tot scrieti ce vreti si va dati importanta aiurea....am si rugat cine ma putea ajuta dar ...
si frate nu va bagati daca nu ati iesit in astral constienti nu ati vazut ce e acolo ma luati peste picior ca io imi inchipui si tra la la e foarte aiurea va bagati cu comentarii inutile "haha fraiere dute la biserica dute la aia fa aia vezi ca faci satanism vezi ca faci magie neagra esti un fraier etc " ce naiba sunt astea ?! am scris tot ce trebuia sa stiti si acum am dreptul sa editez ceea ce nu imi convine
Aceasta postare a fost editata de aNdy-cristi: 22 July 2009 - 09:07 AM
Scris 22 July 2009 - 12:33 PM
aNdy-cristi, la Jul 22 2009, 11:00 AM, a spus:
si pentru baghera am scris in primul post ca vreau de lumina nu de "intuneric" si am spus asemanarea cu valdemor ala ca sa va dau o referinta si am mai si scris ca am tras si rugaciuni calumea ....dar voi tot scrieti ce vreti si va dati importanta aiurea....am si rugat cine ma putea ajuta dar ...
si frate nu va bagati daca nu ati iesit in astral constienti nu ati vazut ce e acolo ma luati peste picior ca io imi inchipui si tra la la e foarte aiurea va bagati cu comentarii inutile "haha fraiere dute la biserica dute la aia fa aia vezi ca faci satanism vezi ca faci magie neagra esti un fraier etc " ce naiba sunt astea ?! am scris tot ce trebuia sa stiti si acum am dreptul sa editez ceea ce nu imi convine
Mai,"don Cristi"...
De unde stii tu ca nu iesim in astral? Stii mai bine decit noi ceea ce facem? Pai,in cazul asta...
In cazul meu,ai nimerit-o...recunosc;eu,sunt toba de informatie dar,sunt fricoasa.
Uite,mie mi s-a spus ca as fi un medium foarte bun si asa s-ar explica multe din lucrurile care mi se intimpla si daca vreau...bla,bla...
Dar eu,nu vreau!
Ce se poate intimpla?
Si crede-ma ca sunt tare tentata sa dau si eu o fuguta prin astral ca cica intro alta existenta am depozitat acolo o comoara.
Sau cum zice Dzeu:"frica,e mama intelepciunii!"
Pareri contra sunt multe,cunosc...dar,fiecare decide pentru el insusi.Oare,degeaba i s-a interzis poporului ales sa faca ce fac neamurile?
In privinta dreptului de a-ti sterge postarile ori topicele deschise:nu ar fi drept fata de noi ,bre!
Cu un tutorial pentru cei care au probleme,
Curatari?
Iti doresc numai bine si ai grija de tine;nu te mai juca cu chibriturile ca te frigi.
Aceasta postare a fost editata de Bagherra: 22 July 2009 - 12:45 PM
Scris 22 July 2009 - 12:44 PM
Scris 22 July 2009 - 01:33 PM
si as dori sa pot sterge lucrurile care le-am scris in privinta la persoana aceea
si baghera nu am luat-o in nume de rau si stiu si eu riscurile doar vroiam sa spun ca asa ceva ce mi s-a intamplat mie chiar exista si e posibil ... am vrut sa ma fac inteles ...asta e tot ce am vrut in fiecare post ca voi sa va dati seama care ar fi cel mai bun mod de a actiona ...putea cineva sa zica simplu bai baiatule dute la cineva care practica reiki ; yoga ; radiestezist ; etc ..si se putea inchide nu trebuia sa o intindem pe 3 pagini
Scris 22 July 2009 - 01:52 PM
Si ti s-au dat solutii, nu te mai victimiza.
Scris 22 July 2009 - 02:02 PM
aNdy-cristi, la Jul 22 2009, 03:33 PM, a spus:
si as dori sa pot sterge lucrurile care le-am scris in privinta la persoana aceea
si baghera nu am luat-o in nume de rau si stiu si eu riscurile doar vroiam sa spun ca asa ceva ce mi s-a intamplat mie chiar exista si e posibil ... am vrut sa ma fac inteles ...asta e tot ce am vrut in fiecare post ca voi sa va dati seama care ar fi cel mai bun mod de a actiona ...putea cineva sa zica simplu bai baiatule dute la cineva care practica reiki ; yoga ; radiestezist ; etc ..si se putea inchide nu trebuia sa o intindem pe 3 pagini
Si sa stii ca si mie mi se intimpla chestii de genu'...de la o vreme.Treaza.Si nu ma tin de experimente ca altii.
Ma deranjeaza doar ca mi-au speriat cainele.
Scris 22 July 2009 - 02:09 PM
Aceasta postare a fost editata de aNdy-cristi: 22 July 2009 - 02:09 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
Dia_99 | 56 | 9.880 |
|
|
tass | 147 | 46.859 |
|
Patesc lucruri stranii | Chrissu95 | 14 | 3.367 |
|
Cand incercam sa deschid al treilea ochi....
ceva s-a inamplat |
Gpro | 21 | 2.600 |
|
Disparitii de persoane | NASTYPRIMUL | 20 | 5.599 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS