in primul rand vreau sa stiti ca stiu sa folosesc bio-energia (inteleg o simt inca nu o vad pentru ca nu vreau sa vad si spirite). problema e ca uneori am probleme cu concentrarea pana isi da drumu si atunci pot sa ma incarc foarte repede , de obicei dureaza vreo 2 ore de "jucat" cu energia si atunci pot sa folosesc cantitati mari dar totusi incep sa lacrimez cand folosesc multa , un fel de over-drive .
asa recent (de vreo 3 luni ) am inceput sa vorbesc mai mult cu o tipa care m-a ajutat destul sa inteleg si am vazut ca sunt pe calea cea buna ( ea e muuult mai dezvoltata ca mine poate sa vada poate sa foloseasca mult si e un fel de vampir energetic adica la intrebarea de ce nu te incarci singura a zis e mult mai fun sa iei de la alte vietati. revenind am testat-o sa vad daca e adevarat eram sceptic la inceput si am tot facut forme cu energia si le-a vazut de fiecare data, am ajuns la concluzia ca daca nu e cititoare de ganduri totul e adevarat )
asa tipa asta are prieten , ghid spiritual , ea asa ii numeste. problema e ca prietenul e demon si o ajuta numai cand chiar e nasoala treaba daca vrea sa intreaba ceva pt. altcineva zice ca nu e problema lui
ea mi-a dat aceste informatii despre mine : aura mea e de juma de metru numai , cred ca elementul meu principal este electricitatea si ca culoarea aurei mele e galben aprins (intr-o dimineata cand eram buimac de somn chiar am reusit sa mi-o vad si eram super fericit vroiam sa o sun dar nu am mai ajuns la telefon si am adormit direct si m-am trezit peste 2 ore abea
ea mi-a spus ca e mai bine ca sa imi fac si eu rost de prieten (binenteles eu vreau un inger pentru ca imi place sa ajut oameni si ma gandesc ca el m-ar ajuta cel mai mult) pentru ca ma poate ajuta mult si voi "creste" mai rapid
bun toate frumoase am intrat in meditatie pe la jumatea drumului a venit o namila de 2 metri la mine si mam simtit intrun fel de old hag syndrom binenteles am bagat rugaciuni chestii (inainte imi facusem rugaciuni pt protectie) si am incercat sa imi continui drumul pana la capat poate scap dar ma agita asa de tare incat mi-am cam pierdut concentrarea si nu am mai putut continua
raspunsul prietenei mele cand a aflat aceasta treaba e "ai incurcato rau"si sa nu mai lucrez cu energie si sa ma duc la biserica si sa o astept sa ne vedem ca ea are un inger chiar daca nu vorbeste prea mult cu el (pt ca ea e cu "darkside" mai mult)si sa incerce o exorcizare am uitat sa precizez ca tipa are o problema cu familia ei si nu mai poate sa faca nimic nici sa iasa din casa nici telefon nici calculator (parinti comunisti cica)
binenteles si acuma sunt speriat(cand am auzit ai incurcat-o rau) a trecut cam 3-4 saptamani de cand sa intamplat am fost si in biserica (nu in timpul slujbelor) am incercat sa ma purific rugaciune si incarcare din biserica si mam simtit ok dar intorcandu-ma in camera mea energia e foarte rece (pentru ca aici am fost atacat)
azi am incercat sa imi "purific" camera si anume am creat 4 stalpi in fiecare colt al camerei acestia au format un fel de bariera (ca intr-un dreptungi) si pe fiecare fata a dreptunghiului semnul cruci marcat cu energie si i-am mai dat inca un surplus de energie ca sa stea mai mult
ok si acuma e faza ca nu mai stiu ce sa fac si mie frica sa mai fac ceva pentru ca , cred ca am agitat destul demoni care s-au atasat de mine (cred ca sunt vro 3-4 1 care e mai puternic ..cel de 2 metri care era negru si nu i-am vazut fata avea un fel de gluga ...aducea nu stiu de ce ca (the bad guy voldemort sau cum se scrie cand era sub forma de spirit) in harry potter se poate sa fie si imaginatia mea dar senzatia de dupa cu siguranta nu a fost si ceilalti nu chiar asa de puternici care cred ca sunt niste vampiri energetici mai mici
doresc informatii mai multe despre ce sa fac si nu vreau fanatici religiosi pe aicea sa imi puna psalmuri si citari din Biblie da cred in Dumnezeu incep sa imi dau seama tot mai mult de asa ceva si da spun rugaciuni in fiecare seara si in timpul zilei
si cine e din brasov si ma poate ajuta psihic si fizic (adica schimb de energie sa ma incarce sau sa imi purifice chakrele) daca comunica cu un inger e si mai bine si e binevenit sa imi dea un pm cu idu de mess
multumesc foarte mult daca ati avut rabdare sa cititi dar am pus toate informatiile de care este nevoie daca e cineva interesat mai spun si niste intamplari
Aceasta postare a fost editata de ANdy-cristi: 19 July 2009 - 10:30 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS