Google Analytics
Scris 19 November 2005 - 03:58 PM
http://www.google.com/analytics/
Ce este Google Analytics?
Google Analytics este un program de analiza a traficului de pe site-ul vostru.
Trebuie sa includeti in header-ul paginii un script javascript si veti putea urmari statisiti exacte despre vizitatori.
Programul este foarte util pentru cei ce vand online deoarece se pot stabili anumite teluri si drumul pe care trebuie sa-l parcurga vizitatorii pentru ale atinge. Astfel se pote observa daca ei se opresc pe drum si nu mi fac comanda.
In urma cu cateva luni serviciul costa 199$/luna iar oferirea lui gratuita a avut un succes neastepat chiar si de Google:
"The demand for Google Analytics surpassed even our highest expectations and as a result some customers may temporarily experience report-update delays. All data continues to be collected and no data has been lost. We are currently adding resources to ensure high-quality service. We apologize for any inconvenience."
Webmasterii sunt insa preocupati insa si de de un alt aspect. Ce va face Google cu toate aceste statistici? Deja Google are extrem de multe informatii despre vizitatori: stie ce cautam, ce pagini vizitam (toolbar_Analytics), cum gandim (Blogger).
Scris 04 March 2006 - 01:20 AM
Google Analytics has experienced extremely strong demand. We are sending invitations to new users to sign up as we add more capacity. If you would like to receive an invitation code, please enter your email address below and we will send you one as capacity becomes available.
Adica "stai in banca ta si asteapta-ti randul pentru un astfel de cont..."
Scris 09 March 2006 - 02:24 AM
roportal, atata vreme cat exista atata informatie, ma indoiesc ca va sta cineva sa o proceseze ca sa afle cum actioneaza/gandeste un utilizator.
Scris 09 March 2006 - 02:25 PM
observ, la Mar 9 2006, 02:24 AM, a spus:
Nu exista termeni de comparatie.
observ, la Mar 9 2006, 02:24 AM, a spus:
Pentru cei care comercializeaza produse online ete foarte important sa stie ce face un cumparator, sa stie ce l-a oprit sa cumpere de la tine.
Scris 12 May 2006 - 01:19 AM
Scris 12 May 2006 - 08:52 AM
Scris 10 June 2006 - 04:32 PM
google never fails to amaize us
Aceasta postare a fost editata de Catalin_Pop: 11 June 2006 - 04:06 PM
Scris 28 September 2006 - 03:00 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|